Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 739
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Бг-мама

Долче това го има при нас. Кажи ако е този сместеля който търсеше да тичам обратно да го взимам и пращам

# 2 431
  • Sofia
Долче, честит рожден ден! Здраве ти желая и да си все така позитивна!
Фук, фук, взех си чугунения грил тиган, останаха още два при нас.
Взех и купонен арабски кускус, ревен на 1.49лв, слънчогледови семки за пикника и кафява захар.

# 2 432
  • Варна
Вчера от кускуса с купоните имаше само етикет. Кантучините уж избор с шоколад или бадеми - цяла седмица само с бадеми.  И мен ме нервят тези уж промоции, дето всъщност ги няма. Разбирам, че има интерес, ама чак пък толкоз е невероятно.

# 2 433
  • София

Долче това го има при нас. Кажи ако е този сместеля който търсеше да тичам обратно да го взимам и пращам
Не съм долчето, но не е тоя, искаше да има чучур отдолу.

# 2 434
  • Sofia
Вчера от кускуса с купоните имаше само етикет. Кантучините уж избор с шоколад или бадеми - цяла седмица само с бадеми.  И мен ме нервят тези уж промоции, дето всъщност ги няма. Разбирам, че има интерес, ама чак пък толкоз е невероятно.
Нали тук обясниха, че видовете от един артикул са в един кашон, та едно като се изчерпа, остават останалите да се продват. Не бързат (ако изобщо отварят) да отварят нов кашон.
Другото е, че и количествата често са символични, та сме като в джунглата - кой преварил,  той заварил.

# 2 435
  • Варна
Да де, ясно ми е. Просто ме дразни това нещо. За утре съм си харесала салатата айсберг, очаквам естествено и от нея да няма.

# 2 436
Леми, тогава честит имен ден и от мен, не само от Лидл! 🙂 Специално заради теб погледнах кои имена празнуват днес и ти харесах няколко. 😃

Пъпешът ми е зелен. Нали е пъпеш, пак си го харесвам, но май трябваше да го изчакам няколко дни.

# 2 437
  • Sofia
Е да, дразнещо си е.  Ама само да хабим нерви... файда няма.
И аз като отивах за грил тигана (не успях сутринта в 8ч.) в 11ч. не очаквах да има, но заварих 3 броя.

# 2 438
  • Мадрид / София
Купих уреда за целулит и ще го връщам. Никаква работа не върши за мен. 
Скрит текст:
Абе и аз уж не усетих кой знае какво снощи като го тествах, а пък днес сланините от вътрешната страна на бедрата са ми целите насинени Rolling Eyes Няма да го връщам аз, и без друго отдавна исках от този тип масажори и като го видях на тази цена, пощръклях да си го купя (иначе е минимум 50лв.)

За фуета да си кажа и аз - този е съвсем приличен, няма аромати, подправки - най-нормално месо, сланина и тук-таме жили, идеален е за винце. Но бях взела един от иберийска седмица, овалян в бял пипер и не знам какви подправки...значи това чудо само го опитах и веднага, ама буквално на секундата го изхвърлих...уникално сладникаво-солено-люта гадост Money
И аз така с уреда за целулит - по 5 минути на бедро, отначало ми се видя голяма глупост, но след това 2 дни усещах болка по бедрата ( явно добре ги е намачкало). Нооо, за резултат си трябва наистина голямо постоянство.
[/spoiler]
При нас няма такъв уред. Но си купих от Амазон един със сменящи се глави и инфрачервена светлина. Доволна съм от покупката. Хубав масаж прави.

# 2 439
  • Велико Търново
Честит Рожден ден, долче миеле, густо, италиано!
Пожелавам ти здраве и незабравими моменти!
Ако не пукнем от жега ще се опитам да стигнем до лидл за храна!!! Всъщност, не ми се яде от горещина, но все пак трябва нещо да се изпече за мъжете.
Някога в Лидл имало ли е "проф" почистващи инструменти, различни от виледа?

# 2 440
  • София
О, dolce,  с най-добри пожелания от мен!
Благодаря за брошурата!
Нищо не ме хвана  от новата седмица, само пуешкото филе ще грабна, друго няма и редовните покупки, които се правят. Марчев беше взел преди седмици от този опакован свински врат , ми.. не е лош, но си трябва чистене от тлъстините и то накрая к`во остана едно нищо, като месо, но не е зле, става, ама пък в тази жега свинско да готвя..нещо не ми се връзва.

# 2 441
Месечинка, не съжалявай за кантучините с шоколад, никак не ми харесаха на вкус, няколко пъти ги пробвам след покупката и все не ми харесват, а и не само на мен, ами и на останалите вкъщи.
В нашия филиал също беше така - имаше само с бадем, и на последния ден от купона от скреча изненадващо се бяха появили 3 броя с шоколад (останалите пакети изглеждаха също както предния ден разположени, не са отваряли нов кашон, откъде са се появили тези три бройки не е ясно) и само за кратко ми беше радостта, като ги пробвах изобщо не бяха на вкус това, което се надявах да са. Затова писах, че искам да пробвам на Марчева рецептата (Марчева, да знаеш че разчитам много на нея, само да намеря време и се захващам, пък ако трябва ще пускам климатика, докато ни загряват стаята).

# 2 442
  • In transit
Леми, честит имен ден! Kissing Heart

И аз се отчитам с чугунен грил тиган днес и кокосово мляко.

# 2 443
Останахме без тостеер. Тъкмо си викам, тази седмица ще придобия един такъв, прекрасничък, от лидл. Вчера, зашеметена от жегата, отивам. Ми нЕма. Викам си, грешката е моя, утре пак.
Днес по обяд, разполагаща с минивреме, нахлувам. Едва ги открих. Те ги скрили на долен рафт, а там три дами на достойна възраст, очевидно групичка, се паркирала с количките и оглеждат рендета, бъбрят, попипват кутиите с капак, помайват се. С рязко движение, установих владение. Плащам, търча до нас, щото, естествено, си мислех, че имам торба, а нямах, със заветната вещ по мишка. И какво накрая , ми няма го онова допълнително симпатично нещо, което стърчи отгоре и за което ми беше толкова мерак.
Мразя да връщам, много се ядосах. Беше си запечатана кутията. Може ли да го няма това нещо ? сега как ще доказвам, че не съм го скатала вкъщи.
Направо съм бясна. То не че толкова  е важно, мм ме успокоява, че не ни трябва, ама може ли така.

Долче, здрава да си !

# 2 444
Може без него, имам и грам не го ползвам. Никой не топли хляб по този начин. Реотаните му да са ок, наистина е бял кахър.

Общи условия

Активация на акаунт