Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 746
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 415
Честит рожден ден, Долче! Party Time Нека животът ти е сладък поне колкото двойно сладкото ти потребителско име. Simple Smile

Ще имам рожден ден- тъкмо бонбони, торта, месо, бири... какво повече му трябва на човек Hug
Гащи, бре, гащи!
Скрит текст:
На рожден ден оставането без гащи е по-хубаво. Joy

# 2 416
Напекло ме е днес, нищо не схващам...
Ма важното е че си се оправила. Оправна булка...

# 2 417
Напекло ме е днес, нищо не схващам...
Ма важното е че си се оправила. Оправна булка...

Тет, мисълта ми беше, че измежду новата стока има мушнати стари модели, че и дефектни. Това е нещо, което не е в постоянния асортимент, веднъж годишно ги пускат и да се излагат така е смешно.

# 2 418
Аха, и не е вкарано на касата с неговия си стар номер ли?
То като го цъкнат, би трябвало да си излезе с неговия си номер, ама ако не е заведен и въведен той....ясно.

# 2 419
Първия, който купих рано сутринта беше стар модел и с друг номер съответно, после ми го смениха грила явно с новия модел, но си ми връчиха старата бележка, а трябваше наново да ми маркират новия, а старата бележка да я сторнират.

Вторият е новият модел, има го изписан и на кутиите, някой да не се подлъже като мен.

# 2 420
Аз за това не заменям. Връщам, вземам парите. Влизам, вземам друго-давам парите.

Като връщах зеленото мазило, ми предложи да вляза и да взема друго просто. Предпочетох и помолих да ми върне парите за това, пък после да влизам и да гледам има ли , няма ли.

По-чисто е.

# 2 421
Определено е така, аз също предпочитам така,но имаше хора,опашка и ми казаха да влезна да си избера друг. Та накрая ходи и трети път да си оправят бележките, да ми дадат актуална на новия ми грил.

# 2 422
Взех си чугунен уок. Тежиии, ама аз съм ентусиазиран пешеходец 😅

# 2 423
Някой питаше за водната мъгла. Изгодна е. Ние имаме от друго място, беше поне 25 лв. Разхлажда наистина, но с времето някои от пръскалките се запушиха, явно е хубаво филтър да се сложи, ако водата е като нашата, на моменти с мътност.
Та може и ние да си вземем една.

# 2 424
На кое казвате водна мъгла, може ли снимка?
Yum

# 2 425
Не знам да се смея ли или да плача...
Звъни преди малко куриерът на DHL който ми носи ваучера. Казва един номер на улица, различен от моя. Казвам си аз адреса. След малко пак звъни - а вие в кой град сте? Така са оплели нещата,  че са пратили ваучера на неизвестно какъв адрес във Враца! Сега ще пренасочват пратката и утре се надявам ваучерът да е в мене.

# 2 426
Честит Рожден Ден, dolce! Да си жива и здрава и са се радваш на много парички и покупки от Лидл ..и не само;)
Един бърз отчет и от мен- в Студентски доматките изглеждаха супер и си взех бая ,че и с песто и с моцарела ....МММ супер салатка за дебелани като мен Simple Smile Simple Smile Батерии и от двата вида имаше доста , тигани чугунени също ( много тежи това нещо и ме е страх ,че ако го прасна по-силно върху плота и ще го счупя ....не е за мен ). Взех си един обикновен тиган , една пижама на големия ( харесаха му надписите) ....и дреболии.
Другата седмица харесах доста неща от XXL нещата - пилешките хапки са супер точно тези ,и рибните пръчици , и селските картофи ( ще( им дам още един шанс -дано не са люти много), течен сапун, препарат за стъкла....
Тази четка и на нея и се чудя дали да пробвам.

# 2 427
Ха, Долче, честит празник, много щастие, любов и лакови придобивки 💐 🧚
Пък аз да похваля Лидъл, благодарение на тях разбрах, че имам и аз днес празник 😜, винаги съм мислела, че нямам имен ден. Та така, Лидъл всичко знаят 😁
Имам купон за бонбони Рафаело, по случай случая. 😎
Скрит текст:

# 2 428
Не знам да се смея ли или да плача...
Звъни преди малко куриерът на DHL който ми носи ваучера. Казва един номер на улица, различен от моя. Казвам си аз адреса. След малко пак звъни - а вие в кой град сте? Така са оплели нещата,  че са пратили ваучера на неизвестно какъв адрес във Враца! Сега ще пренасочват пратката и утре се надявам ваучерът да е в мене.

Оправдах ти никнейма Laughing Laughing Laughing

# 2 429
За контактния грил, оказа се и че ИАН номера е различен за една идея ако не бях се усетила и щях да остана без гаранция, тъй като имам бележка от стария 0351710, който върнах и ми го смениха с друг с друг ИАН 0359317. Та се връщах пак с бележката да обяснявам, сторнираха стария и ми маркираха нова бележка на другия.
Взех грила сутринта при отварянето. Имаше само три налични и явно моят е от старите ИАН 0351710, но не беше отварян. От трите единият беше с разкъсана кутия още сутринта. Кой знае откъде изостанали бройки пуснаха при нас.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 14:04 от vilka43

Общи условия

Активация на акаунт