Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 729
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Варна
И аз не мисля, че има проблем да се гледа в саксия. Млада е, нежна е, нормално. И в саксия, и в градина ще се вдървят стръкчетата някой ден.

# 2 731
  • Бургас
Ако някой ще ходи в Лидл Бургас Галерия, да знае че приложение не може да се ползва днес (поне засега имат някакъв проблем с интернета и нито цени могат да сменят, нито приложението да се ползва, а и докато бях там и тока даже спираха)!

От ориза басмати, дето дебна обикновено по ХХЛ седмиците, имаше само три пакета. Не знам дали поради липса на място или толкова само са заредили, но се зарадвах че успях да си взема, че дечко само такъв обича и всичко без мляко с ориз се прави с него у дома Grinning На гащЯта нямаше много хора, ама аз и не гледах този път, че ни от сЮтЮените има като за мен, ни от боксерките. Позаредих малко нещица от тематичната седмица и си набих шортите Simple Smile

Моите подправки засега са още живи на терасата - босилек имам, мента, мащерка, див лук и розмарин. Лукът даже цъфтя и то много красиво. Розмаринът малко не ми харесва, че почти не расте и май е болничък - покрит е с някакъв лек бял мъх, ама или ще оцелее или ще си ходи - изборът си е негов Wink

# 2 732
  • Варна
Розмарин имам от едновремешното Пикадили. Порасна много и се къса да цъфти почти нон стоп. Сега мента завъдих. Тоя лук ме заинтригува, следващия път може да взема.

# 2 733
Месечинка, див лук и от семена може да се хване, такъв имам също на терасата (на Лактофол мисля, че беше).

# 2 734
  • Стара Загора
Брадата, има и ххл размери от S до 3ххл мисля. При мъжките също е така

# 2 735
На сайта видях детски гащи за момичета, обаче не и за момчета. Аз ли не съм видяла?

# 2 736
На сайта видях детски гащи за момичета, обаче не и за момчета. Аз ли не съм видяла?
Според брошурата, а и в приложението са само за момичета.

# 2 737
Според брошурата, а и в приложението са само за момичета.

И аз забелязах тази явна дискриминация още миналата седмица.

# 2 738
Гледах сутиени в HM
Скрит текст:
Такива не ви ли вършат работа, Леми, Саня https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0832505002.html?!
Един сутиен нямам от Лидл, все са ми малко подплънките, а аз на тях разчитам. Не пускат super push-up.

Много евтини тези гащи, 12 лв, сега им видях цената. Като започнах да си ги купувам преди 2-3-4 години бяха по 15 лв за 5 бр., в кутийка и всеки път пада по малко.

# 2 739
Взех гащи и кърпички универсални. Пак ще ходя тая седмица за още неща

# 2 740
И аз току-що се връщам от Лидл. Приложението не работи 👿 Имало проблем с Виваком в цялата страна, така ми казаха на каса. Ядосах се, тъкмо ми се бяха паднали два скреча от предни пазаруване - сок ябълка 100% и белгийски гофрети. Нищо, здраве да е. Взех сутиени 85С. Перфектни са ми, а по принцип нося 1 номер по-голям. Бой за гащи при нас нямаше. Само няколко възрастни госпожи ги оглеждаха.

# 2 741
  • Варна
А така, никъде ли не работи приложението или е локално за момента? Сложих в списъка разни неща с купони и лидл+, но ако не може да се приложи офертата хич да не ги вземам точно днес.

# 2 742
Скрит текст:
Красота, Леми! Същият имам, но в саксийки.
Тази седмица нямам нещо, за което особено да ме привлекат в Лидл. Освен евентуално едни бисквити, ако правя скоро пак чийзкейк.

# 2 743
Мерси ccvet, взех и от двете да по-сигурно 😎
Аз си купих лимонова мащерка от пазара, бучнах я на вилата, но нещо не ми харесва, сякаш и е сухо, а не е на пек и суша. Точно поизсъхнал вид има, както казва Майки, а цъфна 🤔
Див лук или Сибирски, както му казваме, си завъдихме от семена, май на Лактофол бяха. Ето го цъфнал:

Феникс, исках да сменя снимката и блокира, та пуснах нов пост, през това време си писала : ))

# 2 744
Леми, вибрираме на една честота 😄, щях да ти пиша да вземеш и от двете кутии и докато изчета, гледам, че точно това си направила - само 16 броя в кутия, за кой зъб по-напред..2 кутии са си съвсем точно по бонбон за зъб. 😁 Снимката от вилата ти ли е - като райска градина е! 😍

Мисля да взема зърнесто сирене, не съм взимала преди. Дано не е гадно, че с тези макси опаковки...🤐

Забелязах, че лидлските шоколади в неклиматизирано помещение ми се размекват тези дни. А това е отлична индикация, че нямат хидрогенирани мазнини, не само по етикет.

Общи условия

Активация на акаунт