Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 726
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 745
Здравейте! Така да ме е яд - вчера  намерих си долнище на бански с палмичките обаче горнище йок. В три магазина останало по 1бр. като за дете.
Намерих обаче Катапулт Simple Smile и домати за утеха.
И днес съм до никъде още. Без гащи ще остана тц, тц, тц.

# 2 746
Девил, ако искаш да се огледам около мен за бански, гледах, че се премятаха бройки? Пиши какъв размер ти трябва.

# 2 747
И аз се обзаведох с гащя - от тези сините .
Но най- важното имаше мента и си намерих нещо много полезно - челник . Но ми е каръшки ден .Първо не го минали на касата като намалена стока . После прибирам се - батериите ги няма / а той е от тези дето трябва да ги отключат - явно  е връщан и някой не е върнал батериите / .Та се връщах два пъти - и си взех и два чешита батерии . Смениха ми го - интересно вторият дето беше с по- опърпана кутия не беше отварян и съответно си имаше батериики .
Мда и другата каръщина - лидл плюс нещо не им работеше и нещата дето днес им изтича срока със скреча ги върнах .
И се мотах като муня за тоз сок - щото той бил при скира и смутитата в хладилна витрина . Върнах и линцера - дето не исках и да купувам.
Та кондензирано мляко за сладолед - едно прясно намалено на 33 ст / за кефира / , едно цедено пак за сладолед .
Сутиени имаше 85 С , но този път е малък за моите габарити .
Сибирският лук ми е мечта . Но днес нямаше в саксия .
Гледах сутиени в HM
Няма мой размер - аз съм 85 Д , това е или Л или ХЛ - нямам идея как им е номерацията .
Гащите преди години бяха от по- хубаво трико. Имам още от тях . Тези сегашните са много тънки и избеляват бързо - аз нали харесвам тъмни. Ако има останали ще купя и от бикините  - боксери взех-
 И лампата много ми хареса - но съм фалит . Дано остане някоя като се опарича.
Скрит текст:
Такива не ви ли вършат работа, Леми, Саня https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0832505002.html?!
Един сутиен нямам от Лидл, все са ми малко подплънките, а аз на тях разчитам. Не пускат super push-up.

Много евтини тези гащи, 12 лв, сега им видях цената. Като започнах да си ги купувам преди 2-3-4 години бяха по 15 лв за 5 бр., в кутийка и всеки път пада по малко.

# 2 748
soul81 не знам кой номер ще ми стане Simple Smile Размерите не са това, което бяха. Няма  да те ангажирам. Ще видя тук не е ли върнато нещо.

# 2 749
  • Варна
Аз не съм попадала на шоколад или нещо, съдържащо шоколад, което да не се размеква в горещините, включително и т.нар. течни шоколади, които са пълни с вредни мазнини. Не мисля, че това е индикатор.
Някой виждал ли е тези белгийски гофрети, които се падат от скреча, те пък къде стоят? Не можах да ги открия и това е.

# 2 750
Гофретите са с шоколад ли . При другите гофрети са и разните там кейкове и рула . Хубави са гофретите  - аз си купих .
Аз вчера си купих един намален лимонов кейк с извара . Уникален вкус / но състава е .../ Но никога не съм откривала от големите с лимон.

# 2 751
И при нас не работеше приложението. Чак ми се скара продавачката като сканирах втори път, защото си помислих, че ми казва, че не е отчело, а не че по принцип не работи..

# 2 752
Нашите са мили . Не знам как им издържат нервите . Особено мен като ме видяха днес три пъти - с този челник.
Но той ми е много важен . Интересно как нещо ми е нужно / снощи се прибрах бутайки колелото щото ми се чупи фара / и днес виждам челници .

# 2 753
По принцип са мили служителите ама явно нещо такова , като неработещо приложение, много ги изкарва от нерви.

# 2 754
  • In transit
Брадата, видя ли, че има басмати в постоянния асортимент? В пакетчета по 0.500г...цената на кило беше 5.10лв.

# 2 755
  • Бургас
Брадата, има и ххл размери от S до 3ххл мисля. При мъжките също е така
Анонсирали са само бикини в големия диапазон, пък аз боксерки исках и затова хич и не съм гледала. На следващото ходене ще огледам за всеки случай тогава Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Брадата, видя ли, че има басмати в постоянния асортимент? В пакетчета по 0.500г...цената на кило беше 5.10лв.
Хм, рядко заглеждам този стелаж, особено след като разместиха филиала и ми се пада сега в "глухата" страна. Ще го погледна и него и дано го задържат, че като ми свърши големия да не се налага да ходя до омразния ми К. Hug

Има нови чайове с джинджифил - 4 вида са, с разни добавки ароматни към него Wink

# 2 756
Моля, за съдействие, къде стои кондензираното мляко? Виждала съм го, но днес не можах да го намеря!

# 2 757
Пропуснала съм чая Ако на някой не му е проблем да го снима . Не мисля да ходя пак в Лидл щото фалирах

# 2 758
  • Бургас
Моля, за съдействие, къде стои кондензираното мляко? Виждала съм го, но днес не можах да го намеря!
При кафетата.

# 2 759
Кондензираното мляко би трябвало да е около кафетата и чая.
Минах и аз за бикини, ама не успях да ги открия като модел. Утре пак ще ровя.

Общи условия

Активация на акаунт