Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 734
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 760
Моля, за съдействие, къде стои кондензираното мляко? Виждала съм го, но днес не можах да го намеря!
При кафетата.

Точно. Там са и малките сметанки за кафе също.

Боксерите пак ли имат шев отзад?

# 2 761
Нямат шев . Аз боксери взех . Но може и гащя да купя тези дни - ако ми оставят .
Очаквах индексите да са малко по -евтини поне в Лидл / от Пепко си бях купувала на левче май / - но ми е скъпо 2 лв за една опаковка .
И пак да измрънкам срещу окепазената кухненска хартия голяма ролка - замина за нула време , че и вече и втората ролка Зева / явно е с качество като за Лидл - ако я докосна с мокра ръка и се разпада. /  Проблемът ми е , че искам хартия да е от Лидл и да не се разкарвам . Но явно ще си купувам пак Майло

# 2 762
Какво е индекси пък сега?
Благодаря за отзива за боксерките.

# 2 763
# 2 764
Месечинке, има много съществена разлика в степента на размекване при различна температура. Освен това не говоря за продукт, оставен на слънце. Имам различни шоколади, биовафли и не био, прави впечатление.

# 2 765
Ще ме уморите с тия ваши чуждици. Честно.
Самозалепващи листчета. Индекси.
Къде е едното, къде-другото.

# 2 766
  • Варна
А, и аз не говоря за оставяне на слънце. Специално за шоколад направо умирам, толкова, че рядко гледам състави и ям основно  боклуци, честно си признавам. Не съм забелязала някаква особена разлика, лятото всички подобни неща държа в хладилник, иначе трябва да ги облизвам от опаковките. Фен съм на лидълските шоколади, даже сега зобам един. Но не е по-размекнат от обичайното. С хубав състав е иначе, коментирали сме го тук.

# 2 767
# 2 768

Мисля да взема зърнесто сирене, не съм взимала преди. Дано не е гадно, че с тези макси опаковки...🤐

Любимо ни е това сирене. Има и нискомаслено, но пълномасленото е със страхотен наситен вкус.

# 2 769

https://www.google.com/search?q=%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D … =1280&bih=779  - самозалепващите лисчета са си листчета . Индексите са си индекси .
Ще те помоля да се спреш вече да ми правиш разни там апострофи . Всяко търпение та дори волско си има граници

# 2 770
Някой пробва ли динята на промоция? Дали е хубава?

# 2 771
Аз пробвах мини дините / нали съм все по мини / - мнооого тънкокора и някога е била сладка - но е престояла явно.
Тези на промоция са огромни за моите възможности .
Дано се сетят и да продават диня на парче .

# 2 772
  • Варна

самозалепващите лисчета са си листчета . Индексите са си индекси .
Факт, съвсем различно е. Индекси се водят във всички сайтове за канцелария и са съвсем различни от листчетата. Листчетата са за бележки, а тези са съвсем мънички за обозначаване на глави в книга, материали в папка и т.н. Нещо като разделители.

# 2 773

Мисля да взема зърнесто сирене, не съм взимала преди. Дано не е гадно, че с тези макси опаковки...🤐

Любимо ни е това сирене. Има и нискомаслено, но пълномасленото е със страхотен наситен вкус.
Ако говорите за котиджа, който сега е в xxl версия , моите деца много го харесват. Аз не ям сирене ама като гледам как хапват попарата с него, предполагам че им е вкусно Wink

# 2 774
Обожавам котидж - но е на моменти - има по- сухо има и доволно сметанесто .
Помня преди години на една промоция беше баш по- сухо.
Обичам да си го ям точно така. То е по- скоро като моцарела и има неутрален вкус - не е солено като зряло сирене .
Смесвала съм го и с други неща - но определено натюр си ми харесва най - много . Може с копър например и зехтин и гарнитура за краставица нарязана - но да не се смесва - става разводнено .

Общи условия

Активация на акаунт