Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 706
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 775
Размерите не са това, което бяха.
Вярно е.И преди бях казвала,че си купих една рокля от тези за плаж 38 р-р  при все че взимам 40-ти.А онзи ден купих на синковеца от тийнеджърските бермуди 164 р-р,а има същия р-р още едни по-тъмни бермуди,скоро са взимани и те.Значи и двата са Pepperts ,164р-р,но са толкова различни,незнам нямат ли еднакви стандарти при шиене,се чудя...

# 2 776
Същото е с блузи - едни са малки за размера - други огромни.
Не им знам стандартите - но май нямат такъв.
Веднъж ми става М - друг път Л.
Същото и със сутиени - имам 85 С и са ми добре и 85 Д и те са добре.
И един там без банели 85 С - дето странно ми стоят празни и събрани чашките . Реално е много удобен и красив и ще следя за подобен - но по- голям размер.

# 2 777
Какво ви е мнението за робота от супер съботата?

# 2 778
Обожавам котидж - но е на моменти - има по- сухо има и доволно сметанесто .
Помня преди години на една промоция беше баш по- сухо.
Обичам да си го ям точно така. То е по- скоро като моцарела и има неутрален вкус - не е солено като зряло сирене .
Смесвала съм го и с други неща - но определено натюр си ми харесва най - много . Може с копър например и зехтин и гарнитура за краставица нарязана - но да не се смесва - става разводнено .

От половин година взимаме постоянно от лидл и винаги е мазно и сочно. Пълномасленото си има изявен вкус и става да се яде самостоятелно.

# 2 779
  • Sofia
Котидж сиренето си е вкусно и натюр, ама на салати мнго върви. Много любима наша салата е варено червено цвекло, котидж сирене, прясна мащерка, сол и п-р и малко бял балсамов оцет и зехтин.
Ходих преди два часа пак, бяха се появили 2-3 кутии 85C.

# 2 780
Соулче, тъй де, няма да се чудя тези който не съм взела, дали не са по-хубави 😸🤗
Месечинке, белгийските гофрети са при кроасаните, и аз взех, че имах купон, сега се чудя какво да ги правя 🤔😸
Аз взех този лозаро винарски продукт, с вкус и цвят на мента и лайм 😎 довечера ще го видя. В тези жеги дори и бялото вино не ми върви, та ще бъркам някакви коктейлчета:

# 2 781
  • Варна
При нас май е нямало такива гофрети. И аз там ги дирих, намерих някакви обикновени, но тези не. Или съм била мнооого кьорава и завеяна, та не съм ги видяла. На бонбоните с голямо намаление, които по-горе бяха коментирани (от 6 на 3 лева или нещо подобно) пак им видях само етикета. Не че се учудвам.

# 2 782
Петроханската наденица, която хвалехте, от редовния асортимент ли е? Че мъжлето ще ходи сам до Лидл, а хич не е от търсещите и виждащите  😉

# 2 783
При нас май е нямало такива гофрети. И аз там ги дирих, намерих някакви обикновени, но тези не. Или съм била мнооого кьорава и завеяна, та не съм ги видяла. На бонбоните с голямо намаление, които по-горе бяха коментирани (от 6 на 3 лева или нещо подобно) пак им видях само етикета. Не че се учудвам.
   Там си бяха вчера .
Аз днес като изоглавена търсих сока ябълков дето ми се падна и после линцер и после на касата - приложението не работело и ги върнах . Веднъж видите ли да взема и аз нещо от скреча . Днес изтича сока от ябълки .
За линцера има време - но не ми се яде . Даже не съм проверила дали имам и бележка в приложението - очевидно - не.

# 2 784
  • Sofia
Петроханската наденица, която хвалехте, от редовния асортимент ли е? Че мъжлето ще ходи сам до Лидл, а хич не е от търсещите и виждащите  😉
Не за съжаление. Сега ще има от петък.

# 2 785
Какво ви е мнението за робота от супер съботата?

Потърси мнения с търсачклката, виж и клипчета в тубата..ще се ориентираш.
Тук едва ли има много закупили го..пускан е и преди.
За мен е добър, защото имаш 3г гаранция, която се спазва.
Може да го върнеш също, ако не ти допадне.
Друго не знам какво се търси.
Аз имам на Виледа от лидл, 200 лв беше, препоръчвам го с 3 ръце. Перфектен за моите нужди. Изненада ме приятно.

# 2 786
  • София
Има нов бонус купон валиден в петък - продуктът е подсказан като дума в кръстословица. При всички ли е шоколад?

# 2 787
Има нов бонус купон валиден в петък - продуктът е подсказан като дума в кръстословица. При всички ли е шоколад?
При мен - да

# 2 788
  • София
Явно да, дано да е някой хубав

# 2 789
- о- - л - -
Така е при мен . Но аз не се сетих за шоколад - явно щото не съм чак такъв фен.
Преди имаше като пъзел едно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт