Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 684
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 790
В коша с намаления намерих един много хубав сутиен на Есмара размер 70В. Изобщо не помня да е имало такъв размер откакто пазарувам в Лидл. 🤔

# 2 791
Ох , вчера имаше точно мой размер един синичък и рекох да не го взема - щото нали днес ще има - но пък днес нямаше мой размер.
Някога може да вляза в норма и да мога да си купя малък размер .

# 2 792
Шоколадови пурички постоянен асортимент няма ли?

# 2 793
Има пурички с бял и кафяв крем вътре. До Ореото стоят някъде.

# 2 794
Мерси. Намерих ги, но само с крем ванилия и до тях скъпите на Caprice. 🤔 Дали са прибрали шоколадовите, докато си пласират ххл от тази седмица... Изобщо няма етикет.
..
Питах на каса - не им ги карат шоколадовите, само ванилия. Т.е. бройте ги отлистени. 🙄

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:22 от soul81

# 2 795
Имаше и някакви върху фризерните ракли при сладоледите - едното бяха вафлички - другото пурички .
Вчера нямаше никакъв булгур . Викам днес като мине промоцията ще го извадят . Ми няма .
Когато реално е подреден е в кашон булгур и кус - кус или са разделени . Защото сега имаше два пълни кашона само кус кус .

# 2 796
Питах на каса - не им ги карат шоколадовите, само ванилия. Т.е. бройте ги отлистени. 🙄
Еее, това вече е срамота! Confused

# 2 797
Може да е временно.

# 2 798
Купих сютюени -зелен и синьо-зелен, супер са. Гащи, чорапи, розов джин ....всичко по реда си Joy шунки, мунки...

# 2 799
  • При елфите ...
Купих сютюени -зелен и синьо-зелен, супер са. Гащи, чорапи, розов джин ....всичко по реда си Joy шунки, мунки...
Един страничен въпрос... розАвият джин как го консумирате?!?

# 2 800
  • Пловдив
С розАв тоник Grinning

# 2 801

Аз Джин не понасям, но този много ми хареса. Има аромат на розАв грейпфрут. Към него има две кенчета тоник, та с тоник, лед и много лимон. Но самият джин е много добър и фин за мен.

# 2 802
Купих сютюени -зелен и синьо-зелен, супер са.
Отново сме в джаза с рефрен: "Ама този цвят го няма в брошурата/на сайта/в приложението". Smiley Коя ли французойка е върнала зеленото и са го запокитили към нас... Joy

# 2 803
  • При елфите ...
Скрит текст:
Аз Джин не понасям, но този много ми хареса. Има аромат на розАв грейпфрут. Към него има две кенчета тоник, та с тоник, лед и много лимон. Но самият джин е много добър и фин за мен.
[/quote]
Благодаря...

# 2 804
Аз набутах мм да си купи розАв тоник на Швепс за джина, и после ме гледаше накриво, нещо хич не го одобри. : ))

Общи условия

Активация на акаунт