Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 216
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 150
Снимка на състав на лидлски продукт не е спам. Ще е полезно да е в темата.

# 151
Че те нов магазин ще построят за по-малко време, егати ремонта 🤔

# 152
  • Пловдив
Нашият по план уж отваря утре-обновен.
Сега имам нов купон в зелено Happy hours  и е за Ред Бул -26%  и отдолу отброява че е валиден още 5:22:43 Satisfied

# 153
  • софия

Явно е един и същ за всички за днес.

# 154
  • Перник
Дзааак. Simple Smile Затвориха вече нашто Лидл за ремонт, до декември месец ще ходим на 40км, ако ни домъчнее. Понеже съм виждала от други области пазаруващи в нашия филиал през лятото, та да кажа, ако не знаете (Лидл Провадия е затворен до декември).
Това трябва да е бивш Плюс, който ще събарят и строят наново ли? Иначе не мога да си представя кое ще отнеме 6 месеца.
Ако е така, явно е въпрос на време и за останалите от този тип.

Нашият Лидл е бивш Плюс. Преди 2-3 години го разширяваха/дострояваха, но не са затваряли за толкова дълго време - може би за 2-3 дни, но беше през седмицата, а аз пазарувам само в събота, така че не ми е било проблем Simple Smile

# 155
Lemy, точно нов магазин ще строят. Другата седмица го събарят и започват от нулата. Не става въпрос за преустройство.

# 156
Някойобърна ли внимание дали са заредили в от киселото мляко Пилос 2% ХХЛ. Вчера пак погледнах, нямаше, днес не ми се разкарва пак, като не са сигурни защо обявяват, че и в брошура го сложили.

# 157
  • Варна
Този Ред бул и аз го имам. Притрябвал ми е...

# 158
Lemy, точно нов магазин ще строят. Другата седмица го събарят и започват от нулата. Не става въпрос за преустройство.
Е, ще си имате после хубав магазин значи. Друго си е да пазаруваш в нещо новичко 👍

# 159
  • Sofia
Някойобърна ли внимание дали са заредили в от киселото мляко Пилос 2% ХХЛ. Вчера пак погледнах, нямаше, днес не ми се разкарва пак, като не са сигурни защо обявяват, че и в брошура го сложили.
Вчера следобяд при нас имаше, днес не съм ходила.

# 160
Видях, че са пуснали детски слънчеви очила. Попаднах на стара информация, че при тест се оказали с диоптър -0.25. Някой има ли по-скорошна информация или да тествам? Реално ми трябват очилата докато детето свикне с тях, после ще купя по-качествени, ама чак пък с диоптър ако са бе бих рискувала.

# 161
Тествай си. Едва ли тук някой може да ти каже какви ще са тези, които пускат.
Къдзе я чете тази стара информация все пак? В лидл...с диоптър, малко ме съмнява. Не че е изключено, но все пак...

Аз имам техни, включително и полароид пак от лидл купуван, от преди 7-8 години да не са, ми идеалки са ми.

# 162
Тоя ред бул ме ядоса... Само в сряда не бяха измислили за какво да търчим в магазините.

# 163
Е че ти търча ли? Щот мен с топ не мож ме бутнат за едно питие такова...никакво...
Ама утре ще търча за надуваемото...Simple Smile

# 164
  • София
И аз да питам... в обичайния асортимент има ли овчи кашкавал и сирене и дали са добри?
Има овче сирене, от Румъния, горе долу бива, добра цена е, може да пробваш.

Сиренето манури е страхотно ,е и цената му де.

Общи условия

Активация на акаунт