Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 649
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 880
Тези зелените слънцезащитни ги гледах онзи ден.
50 - ти фактор, 50 мл - 8 лева.
Не е ли скъпо за лидълски продукт?

# 2 881
Поне при нас 50 мл. за лице е 7 лева, а за тяло опаковката е 150 мл. и е 9 лева. По-скъпи са заради по-добрия състав явно. (Тези, които са специално за лице, вероятно като цяло са скъпи на всички марки.)

# 2 882
  • Варна
Не, толкова са си, дори и оранжевите - 10-15 лева в зависимост от опаковката. Хубави са много, мен цената не ме притеснява, ако струваха 2 лева щях да се притесня повече Laughing Днес за първи път намазах малкия за зеленото училище, но той вече такъв трактористки тен е завъдил, че не знам дали ще се усети ефектът от крема.

# 2 883
ако струваха 2 лева щях да се притесня повече Laughing
А ако струваха 2 паунда ?

Това същото в бг лидъл е 8 лева

# 2 884
Скрит текст:

може би една идея /за сравнение чист слънцезащитен без гадости 90 мл 18 лв.

# 2 885
Не, толкова са си, дори и оранжевите - 10-15 лева в зависимост от опаковката.

Орланжевия спрей 50 фактор е повече милилитри мисля. За това и цената му е такава..

# 2 886
Стана ми интересно какво ще открия за панталончето, което Соул хареса, и се насочих към немския Лидл (линк по-долу). Там го има с размери 34-46, тук е пуснат в диапазона 36-44. Значи слабички и едрички жени в България няма, всички сме по калъп в златната среда. Joy
Ето го там: https://www.lidl.de/de/esmara-sommerhose-damen-mit-gummizugbund/ … ngOrigPageSize=36.

Забелязах и че там пише състав! Потърсих и нещо неизяснено като състав от тази седмица в нашата брошура. Панталонът от четвъртък на цена 12,99 лева ми беше най-бърз за намиране в секцията. Съставът му е 96% полиестер + 4% еластан.
Ето го в нашата брошура: https://www.lidl.bg/p/tolkova-mnogo-za-lyatoto-na-edno-myasto/da … i-pantalon/p57240.
Ето го в немския сайт: https://www.lidl.de/de/esmara-hose-damen-mit-bindeband-modernes- … ngOrigPageSize=36.

Вече знам къде ще надничам, за да разбера каква е материята. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 887
  • Варна
Хайде стига вече сте давали пример с другите държави, няма нужда през тема да нищим що е то ценообразуване. Слънцезащитен вносен крем за 2 лева в България не бих купила. За Великобритания не знам, нито живея там, нито ме интересува колко струва там. Няма да хвана самолета да си го купя.

# 2 888
Точно пък в тази тема се пише какво ли не, нека си пишат хората, за някой може да е полезно. Пътуващите към Англия и Западна Европа няма да помъкнат козметика от тук, "защото там може да е по-скъпа", а ще си я купят оттам. Пътуващите пък насам ще си я донесат. Хора всякакви.
Мен също не ме интересува. За мен тази цена не е висока, даже е ниска и точно затова не съм си купила крема за лице, засега.

# 2 889
  • Велико Търново
След с нощния ми гневен имейл до Лидл, днес получавам ваучер за 2лв в магазина... Еми не им искам ваучера, а да си вкарат в ред липсите. Писах им по-гневен имейл, да не ми пращат ваучер, а да се зареждат. Или ако няма да се зареждат да пускат само ваучер, а не като гламава да обикалям магазина.
Иначе бисквити Мария поне има в изобилие! смятам да си купя количество четки за зъби, за времето обозримо, докато не сложа протези... Ей така да си имам, че току виж и тях ги направили колкото бутилка олио Simple Smile

# 2 890

Не бих си позволила да подхождам с високомерие и недоверие към продукти заради ниски цени. Особено пък в лидъл

...и особено в нашата държава, където цената НЕ Е гаранция за качество!

# 2 891
Свърших сладоледа, препоръчвайте какво да товаря следващия път, искам нещо на клечка или фунийки Lollipop Последния път вземах един фунийки бял и кафяв вътре, уж с лешник, отгоре имаше натрошен лешник и това му беше най-хубавото, иначе вкус на папие-маше, ама айде, изблизахме го пред телевизора Hands Minus1 
Сега си погледнах брошурата и забелязах че тази седмица не съм влизала, самопорицавам се (¬_¬ )

Пък мексиканска откога не е имало...
Леле дори не си спомням какво има в мексиканска седмица Scream Верно отдавна трябва да е било.

# 2 892
Ами фактът , че и като цяло един продукт там не е равнозначен по качество на този тук .
В този ред на мисли и стандарта на живот тук - занижено качество и по - висока цена .
Ако да България е някъв там равноправен член уж у тоз европейски съюз е налично вид неравноправие и дискриминация на потребителско ниво.
Реално в онези там по- бели държави хората си търсят правата и затова ги имат .
Но на фона на всичко останало Лидл е в пъти по - добре   - изгоден. Но това пък не значи , че с примирение нещата се оправят .

# 2 893
  • Варна
Не бих си позволила да подхождам с високомерие и недоверие към продукти заради ниски цени. Особено пък в лидъл
...и особено в нашата държава, където цената НЕ Е гаранция за качество!
Не подхождам с недоверие и високомерие към ниските цени. Само към прекалено ниските, и то за важни продукти. Ролон за лев и петдесет си купувам и ще си купувам! Душ гелове, тампони и квото се сетите също. Обаче НЕ и слънцезащитен продукт за 2 лева. А 7-8-10 изобщо не е висока цена, даже българските струват толкова. Не ми преиначавайте и преекспонирайте думите, ако обичате.

# 2 894
Реално тези 50 мл са си малко . А моята опаковка май беше там и църкано от него - едно е в магазин за козметика - не такъв дето всеки си пипа и прави каквото му хрумне.
За мен опаковката би трябвало да е поне 100 мл .
За колко време ви стигат 50 -  ако е тази тубичка и има там голяма вероятност да се разтече и т.н.
Похвалвам си камъка за пица - взе намерих чалъм да не пека на хартия . Дано ми е жив и здрав и засега е една от най - удачните ми покупки.

Общи условия

Активация на акаунт