Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 641
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 895
Не съм искала, неочаквано провокирах толкова емоции, извинявам се. Няма нужда да изброявате, ясно е че има неща, които си струват.
Попитах за въпросния крем, защото даже го взех. Но после помислих и го оставих. Исках да знам дали би било оправдано да го купя.
Лидъл е верига от така наречените дискаунтъри все пак. Не трябва да се забравя.
Мир ✌🏼

# 2 896
Реално тези 50 мл са си малко . А моята опаковка май беше там и църкано от него - едно е в магазин за козметика - не такъв дето всеки си пипа и прави каквото му хрумне.
За мен опаковката би трябвало да е поне 100 мл .
Мисля, че го уточнихме... но да го уточним пак. Тубичката за лице е 50 мл., за тяло е 150 мл. Цените са повече от добри за тези особености и тези разфасовки.

П.П. Все пак говорим за слънцезащитни продукти, които се използват в ограничен период от време и имат много разлики в сравнение с масов крем за лице примерно. Нормално е цените им да са различни също.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:51 от Конти

# 2 897
Взех крем за след слънце ,или лисион беше .Не помня цената,към слънцезащитата на лидъл съм сякаш резервирана.В сравнение с дрогерийни марки които купувам,е на ниска цена.
Саня,50 мл използвам за около два месеца максимум при всекидневно мазане на лицето .

# 2 898
Реално тези 50 мл са си малко . А моята опаковка май беше там и църкано от него - едно е в магазин за козметика - не такъв дето всеки си пипа и прави каквото му хрумне.
За мен опаковката би трябвало да е поне 100 мл .
Мисля, че го уточнихме... но да го уточним пак. Тубичката за лице е 50 мл., за тяло е 150 мл. Цените са повече от добри за тези особености и тези разфасовки.
Имам и двете тубички . Даже съм писала някъде . Така че няма нужда да ми се уточнява вместиМост.
За мен 50 мл е малко и толкова - няма как някой да уточнил това

# 2 899
По филиалите е пълно с преоценена на -30% зелена слънцезащита.

# 2 900
Пълно пълно, колко да е пълно. При мен не е.

# 2 901
И тук не е . Купих си ги аз на нормална цена . Пък нали като нямам очила първо за тяло и се бях намацала по лицето - после и за лице - но от него ми щипе . Май този за тяло е по- добре - колкото и ненормално да звучи

# 2 902
Слънцезащитните продукти за лице са в такива разфасовки масово. Това не е решение на Лидл. Затова написах с черен текст, да не се обърка някой, че са за тяло малките.

# 2 903
Слънцезащитните продукти за лице са в такива разфасовки масово. Това не е решение на Лидл. Затова написах с черен текст, да не се обърка някой, че са за тяло малките.

Не чета буква по - буква кой какво пише . Извинявам се . И в тази тема просто споделям не търся вербално надмощие.

# 2 904
Явно в София не ги искаме. Поне по Център и Южни квартали, ако някой от София си търси.

# 2 905
По филиалите е пълно с преоценена на -30% зелена слънцезащита.

няма грам при нас или аз не съм гледала вчера /то от тия гащи и сютюени ...Joy. / но сега като чета състава и май не съжалявам.

# 2 906
Ти пък си ми най-лесна. Мога и лично да ти донеса, ако кажеш кое искаш. Simple Smile

# 2 907
Ти пък си ми най-лесна. Мога и лично да ти донеса, ако кажеш кое искаш. Simple Smile

розов джин Joy

# 2 908
Да ви кажа, силно прехвалено е зеленото мазило. Да, не съдържа отокрилен, но съдържа доста нещица, вкл. и потасиум хидроксид, който потасиум или калиев хидроксид, го няма пък в оранжевите мазила.
Ето състав на оранжев спрей за деца 50 фактор
https://www.follettarosamakeup.com/wp-content/uploads/2020/06/ci … nci-1200x1044.jpg
 Ами сравнен със зеленото, няма пък кой знае каква разлика.

Ето пак и на зеленото
https://cdn.bg-mamma.com/Ar6l/CLQ7K.jpg

Силно надценено и прехвалено е зеленото, ми се струва.
Това пък веган означавало, че не съдържало животински продукти. Е, животински не, но химии - да. Simple Smile

# 2 909
Да, не съдържа отокрилен, но съдържа доста нещица, вкл. и потасиум хидроксид, който потасиум или калиев хидроксид, го няма пък в оранжевите мазила.
Хич не съм спец по Е-та и Ме-та, но на първо четене не е толкова страшен този калиев хидроксид, дори и в детски храни го бутат. Не че е хубаво, разбира се, но на този етап сме в положение да ограничим щетите... навсякъде ни бутат всякакви химии. Confused

Ето за съставката тук:
Скрит текст:
Добавката Е 525 се използва в хранително-вкусовата промишленост при приготвянето на различни какаови продукти, също в замразени картофи и детски храни. С помощта на калиевия хидроксид по-лесно се почистват и обелват кореноплодни, плодове и зеленчуци.

Извън хранително-вкусовата промишленост калиевата основа намира приложение при получаването на метан и за поглъщането на киселинни газове. В козметиката се употребява в производството на сапуни, шампоани, кремове за бръснене и избелващи средства.
https://hranene.framar.bg/%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/e525

Общи условия

Активация на акаунт