Остави ме в момент на нужда

• 26 305
  • 988
  •   1
Отговори
# 255
Той, ако тръгне да спасява всяко бъди, да му наметнем едни доспехи.

# 256
Тоя човечец сигурно хабер си няма какви ги планира другарчето за настолни игри и секс.
Малко като в онази тема - той не иска да ме изпраща след секс, възмутена съм, как да заживея при него.

# 257
Малко като в онази тема - той не иска да ме изпраща след секс, възмутена съм, как да заживея при него.
Точно за нея мислех. Мнителността ми се обади също.

# 258
А ти защо държиш да имаш нещо общо с тоя индивид?
Ако някой постъпи така с мен е чао на секундата. И вместо да пускам тема редно ли е или не, бих направила купон, че съм се оттървала от един боклук.
Замисли се много добре за себеоценката си.

# 259
  • София
Човекът е казал, че няма да си наруши личният комфорт заради друг и точка.
Авторката му оказва благодарности за доверието, което ѝ гласува.
Смятам е достатъчно по темата, авторката да помисли сега, като не се е сетила преди 3-4 месеца.

# 260
  • Сф
Имам чувството, че чета за амиши.Толкова инфантилна история и връзка и мисли и случки- цвете(ед.ч;)  ), сладолед, часове с настолни игри ( какви ли са те) и от друга страна- брутално напиване, редовно преспиване у момчето,секс и излизане по клубчета и подобни самосиндикално и без държане на сметка, по граници и уговорка на двамата.
Взимам 🍿. Честит 1ви юни!

# 261
JustAHuman, този човек не те взима насериозно по никакъв начин и сладолед и цвете не го прикриват достатъчно добре. В утрешния ден, след първия шамар, пак десерт и цвете ли ще бъдат оценени като жест? Естествено,че пияна жена не е секси, но същото важи и за мъжете. Никога в живота ми нито съм оставяла пияно гадже на произвола, нито то мен или пък да е имало история подобна на твоята в моето обкръжение. Даже сега се сещам майка как ми разказваше през смях за вече бивша на брат ми колко работа им е отворила като дошла пияна, но дори в нейно отсъствие не я съдеше. Напротив, даже думите й бяха "Сега ми е смешно, но през нощта ми изкара акъла". Щом "свекърва" (и двамата бяха на твоите години) може да се загрижи, за мен въпроса не е колко е привлекателно изглежда някой като е пиян, а колко ти пука за него. А в твоя случай не си случила на човек. Ако бях един от свидетелите на състоянието ти в дискотеката, сигурно нямаше да ти помогна, не съм от добрите самаряни, но аз не изпитвам гузна съвест, защото не ми пука за непознати хора. Замисли се дали не спиш с човек,на който му пука за теб колкото на непознат.

# 262
  • София
Човекът е казал, че няма да си наруши личният комфорт заради друг и точка.
Авторката му оказва благодарности за доверието, което ѝ гласува.
Смятам е достатъчно по темата, авторката да помисли сега, като не се е сетила преди 3-4 месеца.

Ех, те мъжете ако бяха толкова последователни и с думите си, че няма да изневеряват JoySmile

Но да, авторката сама си е виновна, че очаква нещо от самообявен темерут.

# 263
За някои неща си признавам, че нямам трезва преценка, но отношенията ни са коментирани директно. Т.е. казвал е, че ме възприема като половинка (приятелка) и говори за нас като за двойка.

Настолните игри бяха пример, че отношенията ни не се свеждат единствено до сексуални действия, а споделяме общи хобита и интереси. Не прекарваме цялото свободно време под завивките.

---
Това, което аз регистрирах като проблем, е липса на загриженост в момент, когато съм го потърсила. Не във всяка ситуация е апатичен към мен, понякога проявява нежност, но темпераментът му е на по-хладен човек. Аз съм приела това - не очаквам магически да се промени и да в готов да сваля звезди. Виждам позитивите от подобен сдържан темперамент - самообладание, хладнокръвие, зрялост.

Относно липсата на загриженост, за която споменах - аз съзнавам, че съдя нещата единствено от своята камбанария и явно не се поставям на негово място. Тук ми беше и основното питане - трябва ли отново да комуникирам случилото се с него, или единствено ще звуча като досадна филмарка?
За съветите за раздяла - не искам да взимам толкова кардинално решение при все че вината е моя (аз съм се напила, аз съм звъняла).
Сигурно Ви звучи смешно, но не съм способна еднозначно да разтълкувам поведението му - ако не проявяваше никакво внимание към мен,  нямаше да се занимава да подарява цвете и сладолед. От друга страна, не съм сигурна дали мога да разчитам на него - в моите (вероятно наивни и идеалистични) представи двама души се подкрепят в трудни моменти. Няма да преувеличавам - не съм била на смъртно легло, да пази Бог, но съм почувствала нужда от него и той не е откликнал. Не знам дали става въпрос за мои нереалистични очаквания, или е друго - именно затова подвигнах темата. И за пореден път благодаря за коментарите, чета всеки един!

# 264
Е, ти ако още се чудиш, дали можеш да разчиташ на него след тази случка, не знам, дали наистина четеш коментарите и до какво се свежда самоанализа ти на преживяното.
Да, не си била на негово място в онзи момент - гледаща телевизия на дивана.

# 265
  • София
Авторке, постави своите граници и изисквания, така както той поставя неговите. Ако няма съвместимост, отношенията ви нямат бъдеще. Но е добре малко от малко да знаеш какво искаш и очакваш от партньора си, а ми се струва, че ти не си стигнала до това ниво. За сметка на това си прекалено ангажирана да угодиш на неговите нужди.

# 266
За някои неща си признавам, че нямам трезва преценка, но отношенията ни са коментирани директно. Т.е. казвал е, че ме възприема като половинка (приятелка) и говори за нас като за двойка.

Настолните игри бяха пример, че отношенията ни не се свеждат единствено до сексуални действия, а споделяме общи хобита и интереси. Не прекарваме цялото свободно време под завивките.

---
Това, което аз регистрирах като проблем, е липса на загриженост в момент, когато съм го потърсила. Не във всяка ситуация е апатичен към мен, понякога проявява нежност, но темпераментът му е на по-хладен човек. Аз съм приела това - не очаквам магически да се промени и да в готов да сваля звезди. Виждам позитивите от подобен сдържан темперамент - самообладание, хладнокръвие, зрялост.

Относно липсата на загриженост, за която споменах - аз съзнавам, че съдя нещата единствено от своята камбанария и явно не се поставям на негово място. Тук ми беше и основното питане - трябва ли отново да комуникирам случилото се с него, или единствено ще звуча като досадна филмарка?
За съветите за раздяла - не искам да взимам толкова кардинално решение при все че вината е моя (аз съм се напила, аз съм звъняла).
Сигурно Ви звучи смешно, но не съм способна еднозначно да разтълкувам поведението му - ако не проявяваше никакво внимание към мен,  нямаше да се занимава да подарява цвете и сладолед. От друга страна, не съм сигурна дали мога да разчитам на него - в моите (вероятно наивни и идеалистични) представи двама души се подкрепят в трудни моменти. Няма да преувеличавам - не съм била на смъртно легло, да пази Бог, но съм почувствала нужда от него и той не е откликнал. Не знам дали става въпрос за мои нереалистични очаквания, или е друго - именно затова подвигнах темата. И за пореден път благодаря за коментарите, чета всеки един!

Значи ти абсолютно си заслужаваш всичко, което се случва и ще се случи.

# 267
  • София
Той иска ли изобщо шанса, който му предоставяш ти?

# 268

---

Ами пробвай  ако ти е толкова зор да разбереш дали в друга ситуация би се отзовал. Поизчакай малко, пък му звънни някоя вечер, че не се чувстваш добре и те е страх да стоиш сама. После ела да се оплачеш, че и тогава не ти е реагирал. Преди доста години на един му дадох начална скорост след като вдигнах 39 градуса температура точно преди лягане, той предложи да ме закара до спешното, аз отказах, понеже беше пил преди това, а си вадеше хляба с книжката си. След отказа ми той реши да легне да си спинка докато аз търчах за хавлии, оцет, парацетамол и прочие дивотии. Попитах го " Ти сериозно ли ще легнеш да спиш? ", а той отговори " А ти кво очакваш, да не съм лекар? Предложих да идем до спешното, ти отказа и си лягам ". Пожелах му лека нощ, а на другия ден просто малко забравих, че го познавам.

# 269
  • Далечният изток
Нищо не си прочела, авторке... 200 мнения има за това, че в нормалните връзки хората се подкрепят и се грижат един за друг. Ти това не го прочете явно, а казваш, че май било само в твоите идеалистични представи.... Твоя работа си е принципно дали ще четеш, но все пак щом питаш....

Общи условия

Активация на акаунт