Остави ме в момент на нужда

• 26 420
  • 988
  •   1
Отговори
# 240
Еее, Сийке, где така сравняваш наквасена девойка с болно дете?

# 241
Мъж, който днес зарязва гаджето си да се оправя само, утре ще си зареже и детето.
Ако щете ми вярвайте.

# 242
  • Пловдив
Да не говорим, че и мъжът с болното дете си имаше защитнички...Какво била една температура, че жена му да му нарушава сънят...

# 243
  • София
Мъж, който днес зарязва гаджето си да се оправя само, утре ще си зареже и детето.
Ако щете ми вярвайте.
Точно така е, Каке.

По делата им ще ги познаете.

# 244
  • София
По делата им ще ги познаете.

Амин!

# 245
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да не говорим, че и мъжът с болното дете си имаше защитнички...Какво била една температура, че жена му да му нарушава сънят...
Има толкова много хора, свикнали да се оправят сами, че някак си се дразнят и злобеят, че някои може да си иска подкрепа, защото за тях няма такава.

# 246
Еех, сигурно и двайсет годишното ми аз, щеше да гушне розичката и с кравешки поглед на умиление да си ближе сладоледа...
Всеки прави грешки и сега се случва, на 20 + 20. Въпросът е да не ги повтаряш, поне не и със същото дърво, а най- добре никога.

# 247
Ако щете ми вярвайте.
А какво, трябваше да я върже с белезници за радиатора, че да не ходи на клуб?
Иначе ти вярвам. За зарязването не можем да се уточним.

# 248
  • София
За друго говорим, Нарциза.
За гаджетата и съпрузите.

Тоз направи своеобразна революция в обясненията на авторката от пост едно насам.
Но ние пак не му даваме надежда. Ако пък вярно е такова гадже, ама истинско - утре като нищо ще бие слушалката на детето.

# 249
Генерализирате май. Човек трябва да си подбира битките.

# 250
Джорджана, за едно и също говорим. Някои преекспонират.

# 251
  • София
Нищо, де.
Авторката леко е съжалила за поведението си, той леко и се е откупил със суха паста - всичко е точно, ще си продължат така до истинска житейска нужда.

# 252
Откривам разлика между "другарчето за секс и настолни игри се напи с приятели, които не познава" и "детето е болно".

# 253
  • София
Откривам разлика между "другарчето за секс и настолни игри се напи с приятели, които не познава" и "детето е болно".
Връзката е - когато секс бъдито ти стане съпруг.

# 254
Е, поне рибата обикаля около кукичката. Да изчакаме още малко, преди да включим котлона.

Общи условия

Активация на акаунт