Остави ме в момент на нужда

• 26 258
  • 988
  •   1
Отговори
# 360
Има хора, като мен, които нямат някакъв ензим за разграждане на алкохола, та ме хваща от 50 гр.
Ако т.нар. гадже не дойде да те прибере от дискотеката в опиянено състояние, не е за теб, няма как да разчиташ на такъв и в други ситуации.
Тази случка е готина за тестване на мъжа. Е, резултатът е, че не става!

# 361
Хубаво бе, разбрахме. На 20 второкурсник си един сравнително поотраснал льольо, таман си отишъл у големия град да учиш, демек официално си отвързан от синджира и просто не знаеш от какво колко се напиваш, затова дерзаеш брой питиета в минута и пиеш малки концентрати на екс като сокчета. И случайно се оказваш пиян, преди другите още да са почнали.
Докъм 30 току-виж се научиш. Дотогава всякакъв булшит ти е простен, млад си.

# 362
Не подозирам конкретна потребителка аз, обаче след последното включване много съмнителна ми стана работата. Какъв е този речник на 20-годишна, за грамотността - ок, аз бях грамотна и на 12, но речникът не е ок. Ако не е пързалка, пак казвам, че проблемът на авторката е много далеч от пиянската вечер. Между другото, на 20 не е нормално да не си знаеш мярката, кога, къде и с кого да се напиваш! Опасно е, спрете да го оправдавате това! Обаче за мен темата е друга - авторката не схваща, че поведението на тоз сладоледаджия не е приемливо. Подлага се като парцал и после - защо така стана? Ами така ще става, ако не се осъзнае ще има и цвете след първия шамар и пак ще се умилява...

# 363
  • София
Как от едно ликьорче или водка си под масата. Недейте, моля ви се. И ние сме били на 20. Знаем от кое по колко Grinning Колкото по- млад си, толкова повече държиш на алкохол.
Поне бутилка трябва да изпие, че да я свали до безпаметност под бара.

# 364
В колко часа да се напие, че да не се отнесат с нея като с куче?
И какво значение има изобщо какво е направила тя??
Виновна или не, търси го за помощ, а помощ няма.
Изоставяш, когато си нужен. Това е всичко, което се брои.

# 365
И на мен ми се струва твърде вредно и направо опасно това да се обяснява на девойките, че направят ли се на мотика, всеки познат и непознат джентълмен е длъжен да ги обгрижи.

# 366
Аз бях супер грамотна и на 15. Това какво общо има с това, че си се опиянил на 20 и се надяваш, че момчето, с което спиш, може да му пука за теб и да ти помогне, когато си безпомощен и объркан. Точно това е белег за интелект. Да имаш емоционален интелект.
Каква бутилка бе, Кечи? Аз почнах да пия на 30 и падам от 2 чаши вино, вие за 20-годишно момиче се пенит етука.

# 367
Вяско, ненужно цитираш заглавието. Изоставянето предполага първо присъствие. Освен ако целта не е да се шока мъжко канче.

Аз бях супер грамотна и на 15. Това какво общо има с това, че си се опиянил на 20 и се надяваш, че момчето, с което спиш, може да му пука за теб и да ти помогне, когато си безпомощен и объркан. Точно това е белег за интелект. Да имаш емоционален интелект.
В такъв случай девойката, която е излизала с нея за проветряване на главата, е още по-голям емоционален инвалид и още по-малоумна и от мунчо. Колко ли проста трябва да е, че да не се сети на тази неадекватната тука да й викне такси.

# 368
Не съм сигурна от телефона как да цитирам по няколко мнения, затова продължавам да отговарям на отделни абзаци.

И историята е реална, и посочената възраст. Споделяла съм възрастта във форума и друг път, но по различен повод. Не виждам смисъл да посветя цял ден на измислен проблем. Не съм активен потребител, следя предимно темите за Висше образование (понеже съм студентка) и Един за друг, защото следях реалити предаването.

Проверих хронологията на разговори - в 22:47 съм го притеснила за първи път, второ обаждане е към полунощ.

За пиене - аз го отчитам като огромна грешка. Заради махмурлука в събота си казах, че повече няма да искам да погледна, какво остана да близна алкохол. Разбрахте ме - не ми е хоби да се напивам в нощни заведения или въобще да пия до безпаметност. Не съм отишла с такава цел, но още в началото пихме уиски с кола, изпих сравнително бързо 2/3 чаши и ме хвана. После поръчахме бири. Изведох си го като поука, че трябва да съм внимателна с количеството, което консумирам.

Имаше няколко въпроса за родителите - аз не живея в родния си град, студентка съм в друг. Но и в родния си град живея при баба ми и дядо ми, срещам се рядко с родителите.

„непозната компания с мъже“ Познавах единия приятел, приятелят ми също знае за него, но не са говорили. Няма повод за ревност към него.  Другото беше „приятел на приятел“ - Петко кани Радко, Радко кани Славка, Славка кани Мария, Мария кани Иван и т.н.Въпросният приятел ме покани, понеже не се бяхме виждали доста време, а знаеше, че изпълнителите ще ми харесат (нямат толкова често участия). От своя страна, аз поканих приятеля си, който каза, че ще обмисли предложението (не бяхме планирали да се срещаме въпросната петък вечер, вероятно не е бил настроен за подобно прекарване). Преповтарям историята, но дано този път малко по-ясно, понеже при първата публикация изказът ми беше хаотичен.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 16:51 от JustAHuman

# 369
Аз бях супер грамотна и на 15. Това какво общо има с това, че си се опиянил на 20...
Това го казвам във връзка със съмненията за пързалка, няма общо с алкохола.
Прочетох първата тема на авторката от миналата година - ми... затвърдих си мнението - потенциална жертва на насилие имаме. Пак се обяснява и оправдава на някакъв цървул. Не си е взела поука.

# 370
Бе не им се обяснявай, бе Авторке. Те си търсят да мачкат просто. Smiley

# 371
Даже го бях забравил заглавието. Правилно  го е сложила.
Присъствие има, но избирателно. Само да ядем кифтета можем.

# 372
  • София
Разбрахме къде ти е проблема, ти не разбра, че на гнил дънер чукаш.
Не иска да се ангажира с теб, затова сега ТИ виновна се чувстваш и се обясняваш пространствено.

Дали да повдигаш въпроса се чудиш - ми, повдигни го, да знаеш занапред какво да очакваш.

Аз от негова страна ще ти бия хикса и бай.
Яде те, но те е страх. Със страх не става.

# 373
Е що пък от негова.
От нейна трябва да е хикса. М акак ще затваря бе. Кат Иде кифтета/спи с нея не затваря. Що за лицемерие и наглост.

# 374
  • София
Абе, тя е по- грамотна.

Ще кажа каква е връзката за мен. Грамотността е и усилие, не е само вродена. Когато е на доста високо ниво, това говори за човека малко или много. А когато с теб се държат така, ти си умничко момиче иначе, значи самочувствието е още по- долу, отколкото при някоя простачка от гетото.

Бази, аз ти разбрах идеята за мачкането и може би имаш право, но честно- не й помагате, като й внушавате, че и нейното поведение е нормално. Щото е отчаян вик за помощ, да я забележат и обичат. Според мен не е просто пиянство. И ако тоя даже ги мързи да я използва, то друг ще я върти на шиш съвсем. Постъпката е лабилна. Цялата постъпка и сценарий, не напиването само по себе си. А всичко - степента на напиване, речникът, звънкането до откат..

Общи условия

Активация на акаунт