Остави ме в момент на нужда

• 26 439
  • 988
  •   1
Отговори
# 480
Еsmee, да, и аз видях, че накрая някой я е прибрал, това го писах, защото имаше коментари, че обвиняваме и имаме очаквания от мъжа, но не и компанията, която не се е погрижила веднага за нея.

# 481
Нарциса, нищо не сумираш.
Крякаш и се караш на някакви непознати хора, обиждаш ги, поучаваш ги и им даваш тон как точно да живеят живота си. Какво да търпят, какво не, по твоя тертип.
Чудя се как някои хора забравят, че са били млади, правили са грешки? Аз как не забравям, а на 45 е логично да съм започнала да забравям, но не съм.
То някой да не сподели нещо в този форум......
Точно злоба си е...
О, моля ти се, поредното включване с двойния аршин. НЕпознатото гадже на ЛГ може да се разкости, ама не е ок на присъстващите да се каже нещо напреки. Неадекватно, та дрънка.

# 482
  • Тра-ла-ла
Аз предлагам някоя от защитничките на студенокръвния с границите - да си го гушне и да си го вземе вкъщи. Я за себе си, я за щерка си. Тъкмо ще направят добро на авторката.

# 483
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нарциса, нищо не сумираш.
Крякаш и се караш на някакви непознати хора, обиждаш ги, поучаваш ги и им даваш тон как точно да живеят живота си. Какво да търпят, какво не, по твоя тертип.
Чудя се как някои хора забравят, че са били млади, правили са грешки? Аз как не забравям, а на 45 е логично да съм започнала да забравям, но не съм.
То някой да не сподели нещо в този форум......
Точно злоба си е...
О, моля ти се, поредното включване с двойния аршин. НЕпознатото гадже на ЛГ може да се разкости, ама не е ок на присъстващите да се каже нещо напреки. Неадекватно, та дрънка.

Писала съм тук въпросната история, ще я напиша пак, моя приятелка, това преди 15 години, когато бяхме млади и се напивахме чат пат, имаше връзка с мъж със здравословни проблеми, не трябваше да пие. Но за да не изостава от компанията, пие. Една събота се събират някъде, започва партито, ама той прави криза. Тя вика линейка, придружава го в болницата, след това една седмица се занимава с него, стабилизираха го. Да, след това се разделиха, но тя не го остави да се гърчи, и не се прибра да се наспи.

# 484
  • Далечният изток
Нормално ти се струва да се разкости НЕпознатата авторка? Що не приемеш, че някои хора имат различно мнение от твоето?
А ти не можеш ли да си кажеш мнението без да обиждаш, съдиш и размахваш пръст?

# 485
  • София
Аз предлагам някоя от защитничките на студенокръвния с границите - да си го гушне и да си го вземе вкъщи. Я за себе си, я за щерка си. Тъкмо ще направят добро на авторката.
Авторката не пуска кокала, ний какво да направим?
Харесва си й такъв, нищо, че той май много не я харесва.

# 486
Ма тя авторката си го харесва и защитава бе, направо се е просълзила при вида на грандиозния подарък цвете и сладолед, а при добавката, че не е никакъв приоритет, само е кимнала с разкаяние. Вие продължавайте да нищите една пиянска вечер, тя е проблемът, да.

# 487

Не е нужно някой да си го взима вкъщи, нито пък видях някой да го защитава. Едно е да защитаваш някой, друго просто да се приемат фактите - този човек от самото начало е демонстрирал безразличие и дистанция. Евтини тестчета тип "я да видим пука ли му за мен, когато сама се поставя в опасна ситуация", в такива отношения са напълно излишни и за пореден път е показал къде са му границите. Това дали е добро или лошо, всеки сам да си преценява, авторката също да преценява дали това е за нея или не.

# 488
  • София
Студенокръвния с границите може да се разтопи с някоя друга Wink

# 489
JustАHuman, ето ти показно във форума какво прави живота с мекушавите и малодушни хора. Въпреки краткия ми стаж тук съм си направила извода,че хорските истории може и да се преиначават в интернет, но характера на човек не може да се скрие с един ник. Когато някой като теб пише тема се навъртат по 30 страници епитети, олицетворения, оценки, присъди, ако автора не отговаря често може и fan fiction. Усещат мириса на мърша и нападат като хиени.  Обаче ела да видиш какво става, когато по-голям агресор от тях напише тема. Направо се чудя къде изчезват всички тези смели жени, когато след първите опити за коментари на всеки се отговаря "Ти си грозна и тъпа и нямаж мъж и затова ми тролиш темата." Тогава остават двама-трима смелчаци да пишат, останалите се смеят наготово или обиждат някое малко дете в интернет. Дано утре някоя не си припознае своето само. Разгледай темите колко от тези твои съдии тук пишат, където пишат злобните автори. И в живота да знаеш е така - всеки мачка по-слабия, не се поставяй никога в такава позиция, виждаш - милост няма.
Всеки защитава това, в което се разпознава. Всички ние имаме различни възгледи за нормално и приемливо, различни принципи и различни критерии.
По дрехите посрещаме, по ума изпращаме... Различни възприятия имаме за разумно, неразумно, мисловните ни процеси протичат на различни нива.
Обаче, това мнение си е като да насъскваш питбул... Не е по-различно от това, което критикуваш.

За историите, преиначените, ако можеш да допуснеш че и тази история е преиначена и че авторката реално - в реалния живот може да не е чак толкова мекушава, тогава? Чак толкова предоверяване не е полезно..  🙂

# 490
  • София
Ма тя авторката си го харесва и защитава бе, направо се е просълзила при вида на грандиозния подарък цвете и сладолед, а при добавката, че не е никакъв приоритет, само е кимнала с разкаяние. Вие продължавайте да нищите една пиянска вечер, тя е проблемът, да.

Не е тя проблемът, но фокусът се измества там, за да се замаже фактът, че гаджето е гъз.

# 491
  • София

Не е тя проблемът, но фокусът се измества там, за да се замаже фактът, че гаджето е гъз.
Ма, никой не отрича какъв е. Такъв е, казал си го е в прав текст - негово право.
Та, тя каква е в ситуацията?

# 492
Нормално ти се струва да се разкости НЕпознатата авторка? Що не приемеш, че някои хора имат различно мнение от твоето?
А ти не можеш ли да си кажеш мнението без да обиждаш, съдиш и размахваш пръст?

Като гледам, не съм аз тази с проблема с различното мнение, Аида, и ти пак удобничко прескачаш кой кого транжира.

Писала съм тук въпросната история, ще я напиша пак, моя приятелка, това преди 15 години, когато бяхме млади и се напивахме чат пат, имаше връзка с мъж със здравословни проблеми, не трябваше да пие. Но за да не изостава от компанията, пие. Една събота се събират някъде, започва партито, ама той прави криза. Тя вика линейка, придружава го в болницата, след това една седмица се занимава с него, стабилизираха го. Да, след това се разделиха, но тя не го остави да се гърчи, и не се прибра да се наспи.

Поредният случай, в който гаджето е присъствало (за разлика от темата) и поредният случай, в който другото гадже съзнателно (доколкото му позволява съзнанието) се поставя в риск, понеже има кой да ходи след него (тука хем е, хем не е точно като в темата).
Много се чудя, наистина, хем пишете неща в духа на позволяваш му, хем в едни конкретни ситуации по подразбиране се пропуска и даже се окуражава това позволяване. Точно пък в горния случай какво значи да не изостава от компанията, освен неадекватна преценка (айде , ще си спестя епитетите, че много лично ги приемат някои)? И с кой акъл се търпи човек с такова поведение?
Не е голяма гордост да си самарянинът, на чийто гръб се качват онези с неадекватната преценка. Такива един самарянин даже ги стимулира да продължат с рисковото поведение. На едни по-напреднали от моите години още да не сте го разбрали... Не знам.

# 493
  • София
Ма, никой не отрича какъв е. Такъв е, казал си го е в прав текст - негово право.
Та, тя каква е в ситуацията?

Всъщност, отричат.

За мен, тя се държи като подметка. Ситуацията е показателна. Тя му е звъннала, защото го чувства близък, той си е спрял звука, защото за него тя е едно нищо.

# 494
  • София
Ех, голяма защита на напиванията бее, то лозунги, то хвърляне на камъни, грешници, иронии... бреее, то на човек да му стане неудобно, че не се е правил на свиня!
Joy Joy
Да, стана доста забавно.
Или всички имаме различна дефиниция на "напих се кто свиня". Отчитам го като възможност.
За мен безпаметност е да не можеш да си кажеш името и да се наложи да те влачат. Не просто да фъфлиш.

Общи условия

Активация на акаунт