Остави ме в момент на нужда

• 26 410
  • 988
  •   1
Отговори
# 510
Uncommon, първо е цветето на обяд, то е за да не се държи дистанцирано авторката, после вечерта на същия ден пичът казва, че не му е приоритет. Тоест не само, че не съжалява, а и директно дава заявка при следваща нужда въобще да не го занимава със себе си. И тя приема всичко това за нормално и редно.

# 511
Познавам МЕГА егоисти, но дори и те биха дошли да те приберат.
Би било загуба на години живот и емоции да останеш с този човек.
Реално от описаното има признаци на психопат. От такива хора се стои на далеко, много на далеко! 

# 512
  • Сф
Uncommon, първо е цветето на обяд, то е за да не се държи дистанцирано авторката, после вечерта на същия ден пичът казва, че не му е приоритет. Тоест не само, че не съжалява, а и директно дава заявка при следваща нужда въобще да не го занимава със себе си. И тя приема всичко това за нормално и редно.
Да, аз четох за старата и връзка, тя има проблем със себеоценката , очакванията, нормалното и не нормалното в една връзка, та се питам аджеба, защо не си седне на д- то и не се фокусира върху ученето и развитието си и след това да мисли за мъже и семейство. Млада е, има време за всичко, но първо трябва да поработи над себе си и възприятията си за света.

# 513
Всъщност по-лошото е, че дори някой ден да изпадне в истинска нужда и беда, вече призивите за помощ ще бъдат пречупвани през този ѝ опит за привличане на внимание.

# 514
  • София
Тя твърди, че не е било опит. Тука я набедиха, обаче. А нейният дали ще я набеди, няма никакво значение, защото и така, и иначе, все не му пука за нея.

# 515
Ами след като е такава последователността, тогава на съда всичко е ясно. За мен, той няма задължение да те прибира, след като изрично е отказал да дойде и си тръгнала с друг мъж, то и задължението за прибиране е на другия мъж. Но да не си приоритет, казано от спокоен и неизбухващ човек, си е присъда за състоянието на връзката.

Ти беше споменала, че май е нормално това, да не те поставя пред приятелите си и пред себе си, но дай пак да го кажа: ако той е влюбен в теб, нещата стават от само себе си. Не е необходимо да ти сваля звезди, достатъчно е да държи на теб. А да ти заяви в прав текст, че не е такъв случаят - според мен, всичко е казано.

# 516
  • София
тя ще си е мунка след 5-10г.
И двете четем темата за невъзможните(отровните) хора. Защо да няма шанс да се усети момичето и да поправи грешните модели?!
Джу, да не се впускаме в статистики. Тъжно е, но от 200 стр тема не са много осъзналите се и закрепили живота си наистина. Хайде, да не пиша повече, да предричам тъпотии.
Не ги виждам добре нещата, но дано греша. Няма да ми е кеф да съм права. Момичето ми звучи мега заблудено. Нека пък е усложняване на една проста ситуация.

# 517
Аз съм ходил сред нощите и да прибирам приятели от заведение, и да сменям спукана гума, и за други работи. За хора и от мъжки, и от женски пол.
За други хора пък не съм се отзовавал като са ме викали ама не ми се е щяло да си нарушавам спокойствието.
За първите ми е пукало и съм ги ценял, за вторите - не.
Значи авторката да си направи извода от кои се пада тя на въпросия пич. То лошо няма, сега много хора имат приятел/ка колкото да правят секс отвреме-навреме, без да имат намерения за годежен пръстен или нещо такова. Ако са в такъв тип отношения - нека така си карат.

# 518
Тя твърди, че не е било опит. Тука я набедиха, обаче. А нейният дали ще я набеди, няма никакво значение, защото и така, и иначе, все не му пука за нея.
Което, обаче, в очите на бг мамите го прави пълен г@з.
 Ся, като не я уважава, какво, и секс ли да ѝ отказва?

# 519
  • Варна
Тъжно е, че не си знаеш мярката и се докарваш до несвяст като си извън "домашно събиране"

И ти и той сте постъпили зле.
Мен гадже ме е прибирало в 4:00 от бар, защото се притесних да не са ми сложили нещо в питието, гадже на 3месеца, което ляга да спи в 00:00 и става в 6:00.
Дойде и ме закара

Връзката Ви ще е трудна и няма да пребъде.

# 520
  • София
Мислех да не взимам отношение по темата, но не се стърпях.
Значи, няма особено значение дали се е напила, дали си е счупила крака или я боли главата. Е, разбира се, че не е едно и също, но не е толкова съществено какво е направила тя, а какво не е направил той. И всъщност, поведението му щеше да е нормално, ако сте далечни познати, без ангажименти. Каквото очевидно сте, след това му изказване. Но, ако сте във връзка - ами, не, не е ок.           
Та, излиза, че ти мислиш, че сте във връзка и поведението му е нередно, той си мисли, че не сте и поведението му е нормално. Затова, на първо място се вслушай в думите му и поведението му и разбери мнението му, защото иначе  ще имаш доста разочарования.
П.С. Авторке, и на мен да се обадиш посред нощ да дойда да те взема, няма да го направя. Не си ми приоритет. Точно, както и той ти е казал.                                                                                                                           

# 521
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз съм от хората, за които казват, че не стават за компания - знам си мярата и никога не съм се напивала. Но, този не ти е гадже. Не знам заедно ли живеете или само излизате заедно, но го бих отрязала още на сутринта като дойда на себе си. До тук и чао. Следващия път може да си с 39,7° температура и да не можеш да стъпиш на краката си, а той ще спи?
Това не е приятел. Старите хора са казали "Приятел в нужда се познава". Е, вече знаеш, тестван е и се е провалил на теста.

Е, в случая не е спал и е отговарял на първите и обаждания.

С 40°С температура викам линейка ако не мога да стъпя на краката си и не ми минава и през ума да безпокоя околните, приятелки, гадже.

Narcissa го написа в предишен пост - как така може да му дрънка непрекъснато, а не може да си извика такси?

Ако съм кьоркютюк пияна ще си извикам такси, ако не за друго, то поне гаджето да не ме вижда в такъв вид.

# 522
Момичето обясни, че има кофти преживявания с таксиметрови шофьори и я е страх да се качва сама. За това е звъняла на приятелят си, да го помоли да я вземе и прибере.

# 523
Това не пречи 35 страници някой да предлага гаджето да й викне такси.
Авторката обясни и че е планирала да се прибира в 5 сутринта с ГТ, но интересното е, че по времето, когато е първото й обаждане, също все още върви градски транспорт - отворих наслуки 8 автобуса, от тях 5 имаха пълен курс след 23 ч., един имаше последен И пълен курс между 22.30 и 23ч, другите имаха също курсове 22-23ч, но вече непълни. Метрото върви също почти до полунощ.
Може да е полезно за някого.

# 524
  • София
Ама разбира се, ще се разхожда пияно момиче по тъмните улици и ще се катери в градския транспорт, само за да не наруши филмовата вечер на арендатора си.

Общи условия

Активация на акаунт