Остави ме в момент на нужда

• 26 392
  • 988
  •   1
Отговори
# 540
Аз продължавам да не разбирам защо й го пишете за гадже/приятел този човек? Не й е никакъв явно, това, че прави секс с нея не го задължава да я прибира пияна от кръчмите. Тя явно е съгласна с тези условия, проблемът е нейн.

# 541
  • София
Е той се пише такъв, на думи поне, не и на действия. Иначе да, всъщност това е рефренът в темата, този за нищо те няма, видно никакъв не ти е, ориентирай се.

# 542
  • Далечният изток
А цветето и сладоледа защо ги забравихте?! Романтика...

# 543
Тема "Той ме остави в момент на нужда".
Тема на обсъждане "Срам и позор за жените, употребяващи алкохол"
Аз май ще си изпечатам програмата на форума, за да знам кои събития да посещавам, и да не си губя времето на грешни спектакли.

# 544
Ама само трезвеници са се събрали тука Grinning По-чисти от планинска роса! Аз пък, дето не пия отдавна и имам причини да не понасям пияни хора, чистосърдечно си признавам, че съм се напивала като бях на 20 и съм вършила и по-големи тъпотии от някакво досаждане по телефона на някакъв си темерут. Споделям го, за да ударя едно солидарно рамо на авторката, пияницата Grinning

# 545
  • Далечният изток
Има резон защо така звучи, злобно и обиждайки. Ако имаше някой тийнейджър, да го чака будна по терасите да се върне от дискотека, друга песен щеше да пее... А своята младост явно е забравила... Пак казвам, всеки е правил глупости, кой по-приемливи, кой по-големи. Не става въпрос само за пиянски изцепки. Ама защо някои забравят?!

# 546
Ама само трезвеници са се събрали тука Grinning По-чисти от планинска роса! Аз пък, дето не пия отдавна и имам причини да не понасям пияни хора, чистосърдечно си признавам, че съм се напивала като бях на 20 и съм вършила и по-големи тъпотии от някакво досаждане по телефона на някакъв си темерут. Споделям го, за да ударя едно солидарно рамо на авторката, пияницата Grinning

От теб салатата, от мен пиенето!
Типично по български темата се извъртя не към личната драма и казуса с безразличието на партньора, а към причината да потърси помощта му.

Окей! Да заменим "напила се" с "изгубила се". Девойката се е изгубила една вечер и се наложило не-гаджето й да я прибира в неравностойното й положение. Това по- добра ли прави ситуацията и факта, че на него не му пука за нея? Пропуснахте ли момента, или любезно затворихте очи, в който той лично й е казал, че тя не му е приоритет?

# 547
  • Тра-ла-ла
имам причини да не понасям пияни хора, чистосърдечно си признавам, че съм се напивала като бях на 20 и съм вършила и по-големи тъпотии от някакво досаждане по телефона на някакъв си темерут.
Дай 5. И аз така Stuck Out Tongue Winking Eye Чудя сте станала ли съм човек или само така си мисля Joy

# 548
Значи, аз съм стара бездетна мома въздържател и като такава нямам оръжие в боя с жени, които са се омъжили в пиянския си период и изпитват нужда да изкарат фаловете си 'кво толкова'. Това във връзка с коментирането на злоба (но не срещу мъжете), и понасяне на критики (ама не срещу нас самите).

# 549
А, ти какво точно каза?!
Да завиждаме на старите моми ли.....
Айде, благодаря, няма нужда.
Или на груби в изказа си хора, защото са нещастни.
Мен ме боли дедовия, дето го нямам дали завиждате на старите моми. Ама да се мъчиш да засегнеш някой, че нямал деца, няма такова дъно. Все едно ѝ знаете на Нарциса житието, битието и здравния картон. Хайде сега се напъни малко и помисли ако случайно Нарциса няма деца по причини, независещи от нея, пак ли щеше да се чувстваш толкова яка със затапките ти на ниво злобната комшийка. Гледам, че наличието на деца е премахнало всякаква злоба у теб, та чак те е вдигнало в небесата.

И мене ме боли дедовия....
Сега, ти като адвокат на Нарциса и виж злобните изказвания.

# 550
  • Paris, France
Във Франция също има нападнати от шофьори на Uber. Юбер са в Ирландия, изобщо не проверявят документи, свидетелства за съдимост, лични. Опасно е. Сега май ги принудиха да спазват закона.

Скрит текст:
Типично по български темата се извъртя не към личната драма и казуса с безразличието на партньора, а към причината да потърси помощта му.

Окей! Да заменим "напила се" с "изгубила се". Девойката се е изгубила една вечер и се наложило не-гаджето й да я прибира в неравностойното й положение. Това по- добра ли прави ситуацията и факта, че на него не му пука за нея? Пропуснахте ли момента, или любезно затворихте очи, в който той лично й е казал, че тя не му е приоритет?

Изгубила сама и напила в приятелска компания не е едно и също.

Тя си има глава на раменете да прецени какво означава да не му е приоритет и има ли смисъл да остава с него.

# 551
  • Тра-ла-ла
Де@ба и посерковците мамини егоистични. Ше го удрям с възглвничката в главата, докато не омекне повече от нея.
Имам по-добро предложение. Давам го на трезва глава Joy Следващите китки за омилостивяване да му ги бодне отзад Joy Идеално украшение към егото му. Да върви наперен като паун Joy

# 552
Компанията нали не е била точно приятелска? Пък и приятелска да е, нали не са длъжни хората. Според темата, де.
И това за приоритета е казано доста след неприятната вечер.

# 553
  • SF
Компанията е била сбирщайн. Познавала е само едно момче. Другите я са разбрали кой колко е пиян, я са се напили повече и от него. Все тая.
 Не може цялата компания да я придружава до дома й. Един е достатъчен и го е направил. Всичко е наред с компанията.

# 554
  • Paris, France
Значи, аз съм стара бездетна мома въздържател и като такава нямам оръжие в боя с жени, които са се омъжили в пиянския си период и изпитват нужда да изкарат фаловете си 'кво толкова'. Това във връзка с коментирането на злоба (но не срещу мъжете), и понасяне на критики (ама не срещу нас самите).

Не си бездетна, стара мома, а умен, трезвен, зрял, далновиден ЧОВЕК.

От бездетен лесно се става детен, ама после 18 години нема мърдане.

А изказването на Динчо беше реплика към питането на друг потребител дали ползваш дадени думи с децата.

Все едно някой да пише, че имам 2 деца. Той не го пише за да покаже, че съм кръгла нула с противозачатъчните, цвъкам като манг*ал или подобно, а като факт. 😇

И спрете да се дерете за глупости!

Общи условия

Активация на акаунт