Остави ме в момент на нужда

• 26 332
  • 988
  •   1
Отговори
# 660
Олеле, хвръкнаха еднорозите.
Авторке, както и да го въртиш и сучеш все си си зайче. По-добре го остави този проблем на пирона засега, ако искаш тази "връзка" да просъществува. Захитрей, пусни му някое и друго тестче след време да видиш как ще реагира и ако е същото дередже - кой от къде е.

# 661
това с манипулациите и ваденето на душата са си чисти фантазии и спекулации, които се развиват свободно в темата.
Де да беше така, Лъвице, де да бяха фантазии...

Човекът е голяма хапка, но не е за нейната уста... Фантазиите не са полезни, повярва ли им се повече от нормалното... не е здравословно просто.
Някои се борят с истината, други - с.. хмм, с каквото някой им подскаже..
За влюбена - да, влюбена във всичко което би могла да има ако е до него.. Но няма да й се получи. Въпреки всички свои отчаяни опити..

# 662
Встрани от темата: По принцип има сериозно изражение, рядко се усмихва дори на снимки. Обаче в някои моменти, когато сме гушнати, очите му засияват и се усмихва по един просто пленяващ начин и това ме разтопява.

Ох, душицо... излез от романтичните филми, как те бил погледнал, как очите му засияли... Кой знае за какво си е мислил, докато се е усмихвал... или пък е бил доволен от себе си, че е успял да си те прикотка за още един път. Съжалявам, че съм груба, ама човекът казва, че не си му приоритет, не иска да го занимаваш по какъвто и да е повод... обаче... очите му сияели... ти виждаш сияние, а на него сигурно му е светило в очите слънцето...

# 663
Ефекта понякога е невероятен, но за всяко нещо си има начин.
Честно казано аз като мъж ако нещо подобно се случи- хайде да не звъня на гадже да ме прибира в полу-течно състояние, но да кажем за нещо друго да имам крещяща нужда от помощ и да се покрие- ще я повъртя малко и след това по посочения начин бих процедирал.
Преди години и аз бих направила същото, сега вече съм осъзнала, че така губя само моето време. А за да има нещо такова ефект, на другия трябва да му дреме, на гаджето не му дреме, тъй че тя ще му отговаря ли, няма ли, как ще му отговаря и прочие, той си го мести от единия крачол в другия.

# 664
А бе виждал съм ги такива като ги почнеш с техните номера как бързо обръщат палачинката. Така че не съм сигурен дали като види как я губи дали няма да му запука набързо. Ама в случая лошото е, че тя е мека Мария и много бързо се разтапя.

# 665
  • София
И как въртиш човек, на когото не му дреме и не си му предизвикателство (не в любовния, а напълно буквален смисъл). Искрено ми стана интересно.
Моето предположение е, че ще си каже "ми хубу".

# 666
И как въртиш човек, на когото не му дреме и не си му предизвикателство (не в любовния, а напълно буквален смисъл). Искрено ми стана интересно.

Ми номера е да станеш интересен, та тогава.

# 667
  • София
Абе каква голяма хапка, говорим за 24-годишно момченце, което не иска никой да го занимава. На нея й изглежда много специален, защото се е поставил център на света, а тя милата му повярвала, и гравитира около претенциите му като около слънце. Като се поставяш толкова нищожно, и най-големия боклук ти се вижда като диамант, и най-дребната ти нужда ти се струва като голямо натрапване. Та да, няма да й се поЛУчи, ама ега поне се поУчи.

# 668
  • София
Да, това не важи в случая на авторката. Тя седи и кима на "не си ми приоритет".
Игричките стават, когато човекът отсреща все пак цени нещо, което му даваш. Може да е всичко. И да, за да се задейства от его, не е нужно да му дреме за теб, но другото трябва да е нялице.

# 669
  • USA
Това, че не му е приоритет...хората когато са отхвърлени подсъзнателно правят опит да докажат, че другия не е прав. Може би затова си наляга парцалите и му се извинява 100000 пъти.

# 670

Ми номера е да станеш интересен, та тогава.
По принцип на някой като не си му интересен, ако ще и на челна стойка да застанеш, все тая, той просто не те регистрира като присъстващ. И не си говоря по научено от учебици да ти кажа. Даже се е случвало като се мъчат да ми прилагат тези тактики да ми опротивее чак човекът, или да гледам на него като на някой жалкар.

# 671
Абе каква голяма хапка, говорим за 24-годишно момченце, което не иска никой да го занимава. На нея й изглежда много специален, защото се е поставил център на света, а тя милата му повярвала, и гравитира около претенциите му като около слънце. Като се поставяш толкова нищожно, и най-големия боклук ти се вижда като диамант, и най-дребната ти нужда ти се струва като голямо натрапване. Та да, няма да й се поЛУчи, ама ега поне се поУчи.
Понапипваш..
Човекът просто е нива над нея..
Затова и така упорито се бори за вниманието му...

# 672
Човекът е нива над нея? В какъв смисъл? Че е овладял изкуството на манипулацията и непукизма?

# 673
  • София
Емилиа, я разясни точно какво имаш предвид, че аз май не схващам напълно.

# 674
Какво да се каже, имала глава да пати. Няма нещо, което да напишем тук, за да убедим момичето да действа както ни се струва редно и както би било най-полезно за нея. Като е влюбена, ще си го търпи и ще страда. И това ще мине, авторке, няма да е краят на света. Simple Smile

Иначе ти много добре знаеш каква ще му е реакцията, просто не ти харесва и искаш да запазиш още малко надеждата, че ще е различно. Не знам какво да ти кажа, аз лично не вярвам, че разговор помага при обстоятелства като тези - човек ако сам няма желание и осъзнаване, едва ли ще го "събудиш" с обяснения. Ако те пита защо си дистанцирана, кажи му, иначе ако наистина толкова искаш да пробваш още известно време тази връзка, сигурно няма голям смисъл да се дълбае по темата. Трикчета, игрички, обмисляне на всяка дума - това би имало само временен ефект, накрая все ще се стига до същото.
За твое добро ще е да поработиш върху отстояването на нуждите си. Може и да не е лесно, но научи се да не бъдеш толкова всепрощаваща, разбираща и не се стреми да бъдеш толкова удобна. Не е необходимо да залагаш толкова на една личност и да й трепериш, правилните хора ще те оценят и без това. Вземи си постави някакви граници и дори да ти е мъчно, спазвай ги - така тъгата ти ще бъде по-краткотрайна. Сега си още млада и не е толкова страшно, но нататък в живота такова поведение може да ти изиграе много лоши шеги.

Общи условия

Активация на акаунт