Остави ме в момент на нужда

• 26 437
  • 988
  •   1
Отговори
# 780
Значи нищо не си разбрала.
Значи щом не съм съгласна, че тя трябва да си пренощува в канафката задето се е напила, не разбирам нищо.
Струва ми се, че ти не разбираш нищо от връзки.
Струва ми се, че ти не четеш с разбиране написаното от хората.

Разбрахме, че мразиш хора, които пият и ги мислиш за измет. Ти сигурно движиш в среди на интелектуалци. Проблема е, че темата не е за пиенето изобщо.

Аа, българският интелектуалец е прочут спортист на маса. 😜

# 781
Темата, Тулита, на мен ми е ясно за какво е, ама искам точно ти да го напишеш за всички онези, които повтаряха в унесвес как се напивали на 20 и са ги прибирали хора, които са били физически до гъ...рба им в момента на напиването, а не филанкишията през 5 махали, който спи преди работа или гледа Приятели.
Като иронизирате, уверявайте се, че ви е в капацитета, бе, мътните го взели.

# 782
  • София
Малко като тропане с краче е - аз пък заслужавам, защото съм жена. И сега изпращат, Сийке. Ама не всички ги изпращат и глезят.

# 783
Ама това беше в едни по-стари времена, когато кавалерите още не бяха измрели с динозаврите и когато жените още бяха по-слабият пол.
Сега новите моди са "Никой на никого не е длъжен"
Не вярвам старите моди  да са превъзнасяли длъжниците, може би въпрос на възпитание?
Първите 7 години и влиянието на майката?

# 784
Скрит текст:
На мене ми е интересно какви щяха да са съветите ако същата тема я беше пуснал мъж, безпаричен студент и се оплакваше от приятелката си, която не отишла да го прибере.

Щяхме да я пребием с камъни, естествено. Как може да остави мамин муньо в беда???
Иначе мен са ме прибирали чужди мъже, хем даже не съм била пияна. Просто решавам, че ми е тъпо и си тръгвам от купона. Някой ме забелязал – просто приятел, гадже на приятелка... – изпраща ме и се връща обратно. Колега след служебен банкет, да де, парти по сегашному... Съученик... Някакво си момче от купона...
Ама това беше в едни по-стари времена, когато кавалерите още не бяха измрели с динозаврите и когато жените още бяха по-слабият пол.

Принципът винаги е бил такъв - компанията носи отговорност. Не се събуждат родители, гаджета, съпрузи за по-малко от "прибраха го\я в районното".

# 785
Сега новите моди са "Никой на никого не е длъжен"

Времето на рицарите отмина, Джулая. Днес и мъжете са принцеси.

# 786
Тя, авторката, ви разбра. Ще го остави и ще намери нов, читав, търпелив на 12 бр звънене по нощите. Всеки път, при това, щом тя реши, че й трябва доказателство. Край на баснята. Вадим поуки.

# 787
Темата, Тулита, на мен ми е ясно за какво е, ама искам точно ти да го напишеш за всички онези, които повтаряха в унесвес как се напивали на 20 и са ги прибирали хора, които са били физически до гъ...рба им в момента на напиването, а не филанкишията през 5 махали, който спи преди работа или гледа Приятели.

Е добре, щом последната инстанция и всеобхватен капацитет се произнесе, да закриваме! Laughing

# 788
Темата е за кой къде го сърби, но не и нещо за авторката. Като всяка друга.

# 789
Ех, бе, безстрашната, къде пък теб те стяга чепикът? Успяваш ли някога да си полезен онтопик , а не излишна недоразбрала контра някому?

# 790
О, да, точно ти ще ми говориш за капацитет. Форумният трол дойде да ме учи на морал. А мислех, че съм видяла всичко.
Произнася се Тюлита. Мислех, че си наясно с цветята. Ама то твоето име явно от друго идва.

# 791
Принципът винаги е бил такъв - компанията носи отговорност. Не се събуждат родители, гаджета, съпрузи за по-малко от "прибраха го\я в районното".
Но някои явно обичат да си се разхождат нощно време за щяло и нещяло.

# 792
  • София
На мене ми е интересно какви щяха да са съветите ако същата тема я беше пуснал мъж, безпаричен студент и се оплакваше от приятелката си, която не отишла да го прибере.

Принципно, има голяма разлика между пиян мъж и пияна жена. По-конкретно, на него едва ли ще му налетят до го е***, я в бара, я в тоалетната, я в таксито. Но пак си е опасно. Могат да го ограбят, пребият. Може сам да се пребие някъде.

Общо взето, щях да му кажа същото. Щом не е дошла да те прибере, явно не й пука за теб. Прави си сметката. Аз мъж, с когото имам връзка, и когото харесвам, бих прибрала.

# 793
За мен казуса се свежда до връзка, в която единия /ТОЙ/ не е много увлечен и вероятно смята и търси нещо друго - различно от авторката, но седи във връзката за да не е без хич. Авторката вероятно има малко ниска самооценка, но пък е амбициозна и прави всякакви дивотийки да привлече вниманието и да го заинтригува. Конкретната ситуация за мен е точно сблъсъка на незаитересоваността и опита за привличане на внимание.

Вездесъщата ССФ, разбира се никога не е изпадала в подобна ситуация, защото де що мъж има търчи след нея с блеснал поглед Simple Smile , но ние простосмъртните женици сме минали през подобни фази и малко или много сме се излагали в опит да си изпросим внимание и признание на любов /особено в младостта, пораствайки можем да се изложим и по-качествено Simple Smile /. Според мен нищо кой знае какво не се е случило - така се учи човек и в живота и в любовта. Само дето тази връзка няма никакъв шанс, но пък с или без моето мнение тя ще приключи...

Надявам се авторката да си намери някой на когото няма да се налага да прави челна стойка, за да я забележи, да и обърне внимание и да и демонстрира любов.
А ТОЙ, че ще си намери майстора някой ден също е ясно.

Ами да са щастливи младите!

# 794
О, да, точно ти ще ми говориш за капацитет. Форумният трол дойде да ме учи на морал. А мислех, че съм видяла всичко.
Произнася се Тюлита. Мислех, че си наясно с цветята. Ама то твоето име явно от друго идва.
Това поведение дан си по-убава ма е толкова провинциално седмокласно. А аз седми клас бях точно в провинцията... преди 20 години. Някои не търпят наистина никакво развитие.
А толкова по-простичко и лесно за тебе щеше да е да допишеш мисълта си.

П.п. да, никът ми е от детска книжка. Не от китчици.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 21:29 от -Narcissa-

Общи условия

Активация на акаунт