Остави ме в момент на нужда

• 26 282
  • 988
  •   1
Отговори
# 870
На теб това, че някой с радост би помогнал, защо толкова ти бърка в здравето?

# 871
Защо мислиш, че ми бърка в здравето? Няма как да ми бръкне в здравето нещо, което не ме касае пряко и не нарушава личния ми комфорт. Аз си изразявам мнението във форума, просто начинът ми на общуване е по-рязък. Може би затова си правиш грешни изводи, че тези неща реално ми бъркат в здравето.

# 872
  • Paris, France
Мъж дева..., че как ще дойде да те вземе? Само зодията му е достатъчен повод да го зарежеш!

Мъжът ми е Дева. Идваше да ме взема от лекции за да не ме навали дъжда, взе неплатен отпуск да.ме кара при бебето с колата, че беше в далечна болница. Дойде от друга държава да ми помага да се местя. Ако му се обадя в 3 сутринта, че имам пришка от сандалите идва и ме прибира от дискотеката, където ме е закарал и не е останал. Карал ме е на шопинг без него, до приятелка, даже предлага без да моля. Девата минава през огън за жена, която обича. Има подробност - ако Девата не обича човека или мисли, че той е достатъчно силен да се справи, той не мръдна малкия пръст. Бивши на мъжа ми били смаяни, че се оженил, пазарувал всеки ден и гледал децата.

Бившият е Стрелец и е ставал в 4 сутринта да кара майка ми до летището, а почваше работа в 8 и беше работил до 22ч предната вечер. Още не бяхме гаджета. Водил ме е до нощния пазар в 4 сутринта за толстолоб, че не се намира, на дискотека. Молила съм го да ходи да прибира пияна приятелка и напушена с Crack приятелка и отиде, без Мене, без да знае дали няма да му опикаят или оповръщат новата, луксозна кола. Помагаше на изпаднали приятели. При него са живяли с месеци по 3-4 души и ги хранеше даже. Съседка е Скорпион и ме кара с колата на ветеринар, до ИКЕА, до летището. По-услужлива зодия няма.

# 873
  • София
Май развенчахме астрологията Joy

# 874
Защо мислиш, че ми бърка в здравето? Няма как да ми бръкне в здравето нещо, което не ме касае пряко и не нарушава личния ми комфорт. Аз си изразявам мнението във форума, просто начинът ми на общуване е по-рязък. Може би затова си правиш грешни изводи, че тези неща реално ми бъркат в здравето.
Точно това, което казах за скорпионите - егоисти са. Ако нещо не ги засяга пряко, с кран не можеш ги помести. За това и първата ми мисъл беше, че изгората на мацето е скорпион, ама викам да не ви засегна.
Не става дума за начина ти на общуване, а за отношението ти.

# 875
Ее, Невена, явно си фатална жена и зодията на мъжа няма значение.
Жени деви харесвам и имам приятелки, мъжете - изобщо.

# 876
Е това, че ти бърка в здравето е метафора. Питах защо те засяга толкова, а очевидно те засяга, щом си правиш труда така рязко да го контринтраш. Аз го казах едва ли не на майтап.
Един път исках да похваля скорпион и то...пфу. И то не може да се направи, съсипаха я тая тема 🤣

# 877
  • Далечният изток
Аз на Невена не й вярвам... Абсурд. Почти всичко, което разказва са някакви филми...

# 878
Е това, че ти бърка в здравето е метафора. Питах защо те засяга толкова, а очевидно те засяга, щом си правиш труда така рязко да го контринтраш. Аз го казах едва ли не на майтап.
Един път исках да похваля скорпион и то...пфу. И то не може да се направи, съсипаха я тая тема 🤣
Може би защото познавам достатъчно количество скорпиони, включително и себе си и не съм забелязала да притежават някаква форма на емпатия, та затова. Не съм разбрала, че се шегуваш.

Ако визираш позицията ми по темата на авторката, просто не понасям хора, които губят контрол над себе си и не разсъждават, без значение дали под въздействието на алкохол, или по други причини.

# 879
Вярвам, че всеки мъж независимо от зодията си, който обича и уважава жената до себе си, не само че ще я вземе след парти, но и би я придружавал на партито ако тя иска това.
Когато земните зодии са в партньорство и пълноценна истинска връзка, отношението им към жената е едно, и съвсем различно към жена, която едностранно и несподелено вярва че е в такава с тях.

# 880
  • София
Само аз ли съм доволна от мъжете деви? Много са надеждни. Имам дева в близкото си обкръжение и винаги се е отзовавал точно в критични моменти, когато другите се покриват и си гледат пъпа. 
Ама аз и не се напивам и да звъня на родата, туй е грешно предположение Joy
Кофтито е, че после подмята чат пат нещо, но не е в степен натякване.
Иначе, за авторката залагам на риба. Те са много драматични и ги бива в злоупотребата с вещества и фантазии.

# 881
  • Далечният изток
Е как да не... Веднъж се напила, ама злоупотребява разбира се... Да не забравим за какво сме се събрали в темата все пак...

# 882
  • София
Злоупотреба не определя непременно честота.

# 883
И на мене нещо водно ми се дава за авторката, но не във връзка със злоупотреби, ами заради душевните терзания - да говоря ли, ама какво да кажа, ама как да го кажа ... ох, мъка, мъкааа.
А пък и доколкото си спомням отпреди 50 и няколко си стр., спомена за рд че ще има наскоро - значи слагам Рак.

# 884

Ако визираш позицията ми по темата на авторката, просто не понасям хора, които губят контрол над себе си и не разсъждават, без значение дали под въздействието на алкохол, или по други причини.

Съжалявам ако така си го приела. Но няма човек, който да не губи контрол, да не се ядосва, да не вика или да не изпада в ситуация, в която има нужда от помощта на някой друг. Ако има такъв човек, посочи ми го. Не може да игнорираш причината за дадена постъпка.

Виждаш двама души на улицата, единия вдига тояга и смазва главата на другия. Идва полиция и ти казваш - той уби невинен човек пред очите ми.
Не си била там половин час по рано да видиш как невинният човек е изнасили жена му и е убил детето му.
Границата на търпение при всеки е различна. В случая авторката на темата може би е посочила грешен пример, но тован е отменя факта, че на приятелят й не му пука за нея. Това я е разочаровало и огорчило. Давай да не издребняваме относно другите неща.

Общи условия

Активация на акаунт