Остави ме в момент на нужда

• 26 312
  • 988
  •   1
Отговори
# 855
Стрелците и Козирозите няма да дойдат ако мислят, че някога си могъл да им помогнеш, а не си си мръднал дъ-то. Няма да дойдат и ако мислят, че имаш друга опция. Проверено.
По първото изречение - в тоя случай отдавна няма да си имате контактите.
По второто - точно така е.
По първото - помня, но не съм злопаметна. Мога да отида, мога и не .. на момента каквото слезе от звездите. Но второто и аз потвърждавам - има ли опция, не ме чакай.

# 856
  • Далечният изток
Чувам токчетата на модератора и ключовете на колана.
Айде, крайно време е. От кога се плаче за катинар..

# 857
Да беше започнала с това, че е Дева. 😂 Не познавам нито читав мъж, нито читава жена от тази зодия.

# 858
Ще се видим на следващия спаринг bouquet

# 859
Да беше започнала с това, че е Дева. 😂
Така де, с едно мнение щяхме да приключим.

# 860
Не знам кой не би дошъл, но знам, че скорпион би дошъл със сигурност. Овен също.
Тия земните - тотал щета. Половината са прекалено пресметливи, другата половина - мързеливи 😂

Скорпионът е най- себичното същество на света. И за майка си не би си мръднал пръста.

Овен би дошъл, овните са верни и си търсят приключения. Спасяването на девойка в беда е по тяхната част.

# 861
Не знам кой не би дошъл, но знам, че скорпион би дошъл със сигурност.
Ама ей сега. 😅😅😅

# 862
Сори, мацки, не сте попадали на истински скорпион 😛
За овните няма две мнения. Любимци са ми ❤

# 863

Може. Ама заради тия, които аз познавам, намразих зодията.

# 864
А допускаш ли варианта ти да си попаднала на бъгав такъв? Защото аз познавам доста скорпиони и от двата пола и наблюденията ми са коренно различни. Отделно, че живея със себе си от един известен период.

# 865
  • Далечният изток
Абе огънят няма току-така да остави една жена... Виж земните, способни са, то освен тях, друг не съществува.

# 866
Скорпионите са верни и отдадени приятели, вие някакви ментета познавате. 😇

# 867
Скорпионите са верни и отдадени приятели, вие някакви ментета познавате. 😇
То всеки пример си има изключение.

Скорпионите са отдадени стига всичко да пасва на техните стандарти. Ай си му казал нещо на въпреки, ден и нощ няма да миряса докато не те ужили.

# 868
Стринке, бъгав според мене ще да е тоя, който не би се отзовал. Ма тука пак опираме до относителността и станА досадно вече 😛

# 869
Стринке, бъгав според мене ще да е тоя, който не би се отзовал. Ма тука пак опираме до относителността и станА досадно вече 😛
Доста Майки Терези има като гледам, които да спасяват света, тъй че спокойно мисля да продължа да съм бъгава.

Общи условия

Активация на акаунт