Остави ме в момент на нужда

• 26 319
  • 988
  •   1
Отговори
# 840
Юхуу, спечелих с втората опция. Давайте сега по 2.50 сички!

# 841
  • София
Боже, трябва ли да се притеснявам, че всичките ми гаджета са сред споменатите зодии Sweat Smile

Да. Веднага ги смени с Деви и Скорпиони, но и двамата трябва да те обичат за да хвърчат да те пренасят пияна.

Язък... на авторката е... дева Joy

# 842
Да бе, само някой скорпион ѝ липсва каквато е неуверена, съвсем да ѝ обърка спатиите. 😅😅😅

# 843
Нищо не разбирам от зодии, което ме прави много подходяща да събирам залозите. Цаня се!  /Мотивационно писмо - имам касичка прасенце - празна, смятам почти точно, броя и банкноти и монети бз да си плюнча пръстите, препоръки може да вземете от мъжа ми - отдавна съм му прибрала парите/
Ако авторката не разгадае мистерията със зодиите банката намазва Wink

# 844
Не знам кой не би дошъл, но знам, че скорпион би дошъл със сигурност. Овен също.
Тия земните - тотал щета. Половината са прекалено пресметливи, другата половина - мързеливи 😂

# 845
  • here and now
Кофти избор авторке, а твоята зодия коя е?

evencee, давай айбанЪт.

Не знам кой не би дошъл, но знам, че скорпион би дошъл със сигурност. Овен също.
Тия земните - тотал щета. Половината са прекалено пресметливи, другата половина - мързеливи 😂
Повърждавам. Земна зодия съм и хем съм пресметлива, хем съм мързелива. Но съм по-пресметлива де. Ако ми изнася надвивам мързела.

# 846
  • Далечният изток
Как ще го смениш с Дева бе?! То това е ужасът на ужасите... Авторке, само заради зодията бих избягала с 300...

# 847
Ей да бе, верно, как не съм се сетил, само заради зодиите е тая работа. Вероятно някоя планета не съвпада с незнамси кой дом, заради тва не им се получава. Следващия път направо с хороскопа да си търси гадже Simple Smile

# 848
  • София
Кофти избор авторке, а твоята зодия коя е?

evencee, давай айбанЪт.

Повърждавам. Земна зодия съм и хем съм пресметлива, хем съм мързелива. Но съм по-пресметлива де. Ако ми изнася надвивам мързела.

И аз потвърждавам. Овне съм, и ще си го прибера. Не мога да оставя милУто на произвола Blush

# 849
Стрелците и Козирозите няма да дойдат ако мислят, че някога си могъл да им помогнеш, а не си си мръднал дъ-то. Няма да дойдат и ако мислят, че имаш друга опция. Проверено.
По първото изречение - в тоя случай отдавна няма да си имате контактите.
По второто - точно така е.

Деви само жени знам. По принцип биха се отзовали, ако имаше кой да им пази детето нощес.

Лъвице, овнето не е земна зодия.

# 850
  • Далечният изток
Водна съм. Тръгвам. Ама аз съм майка на всички, така че тръгвам винаги за всеки. Е, хайде не всички, ама почти...

# 851
Аз познавам един с пъпка на носа. Той е гъз. Значи всички с пъпка на носа са гъзове. Сбит преразказ на анализите.

# 852
Мъж дева..., че как ще дойде да те вземе? Само зодията му е достатъчен повод да го зарежеш!

# 853
  • София
Стрелците и Козирозите няма да дойдат ако мислят, че някога си могъл да им помогнеш, а не си си мръднал дъ-то. Няма да дойдат и ако мислят, че имаш друга опция. Проверено.
По първото изречение - в тоя случай отдавна няма да си имате контактите.
По второто - точно така е.

Деви само жени знам. По принцип биха се отзовали, ако имаше кой да им пази детето нощес.

Лъвице, овнето не е земна зодия.

Потвърждавам частта на Fearnot за овните. Ние сме огън, то е ясно Grin

# 854
  • SF
Чувам токчетата на модератора и ключовете на колана.

Общи условия

Активация на акаунт