Остави ме в момент на нужда

• 26 322
  • 988
  •   1
Отговори
# 825
Викам да минаваме зодиите и да се местим в друга тема.
Да дойде авторката да каже зодия да хвърлим една синастрия и е готова.
Залагам на Козел 5 кинта. Или някоя Девичка - два и петдесет.

# 826
  • Далечният изток
Никакви такива. Кажете за бащата на принца. 24-годишен, а вече толкова стабилен и сериозен...
Козел и за мен. В краен случай Рак.

# 827
  • SF
Козирог да се напива??? Трябва да има силен Нептун в картата, Юпитер, стелиум в стрелец...

# 828
  • Paris, France
Викам да минаваме зодиите и да се местим в друга тема.
Да дойде авторката да каже зодия да хвърлим една синастрия и е готова.
Залагам на Козел 5 кинта. Или някоя Девичка - два и петдесет.

+ Риба 1.25 или Рак 63 стотинки. Стрелец 32 стотинки. Последното е малко вероятно.

# 829
  • Далечният изток
Козирог да се напива??? Трябва да има силен Нептун в картата, Юпитер, стелиум в стрелец...
Есми, той бе, не тя...

# 830
Козлите няма да я отсвирят.
Стрелец може да й направи сцена, че му влиза в личното пространство.
Аз мисля, че той е водолей, а тя рак или риби. По-скоро риби.

# 831
  • SF
уффф, да, тогава може да е козирог. Simple Smile

# 832

+ Риба 1.25 или Рак 63 стотинки. Стрелец 32 стотинки. Последното е малко вероятно.

Хвърляш повече за рибите? Стрелците с готини. Залагам на Рак аз. Ама после ще платя, че ще ми отидат дребните за кафе.

# 833
  • Paris, France

Спорадично се напиват и се обаждат на целия репертоар в телефона, фъфлотейки. Ама пък не обясняват какво им е, а само казват да идеш. Най-добрата ми приятелка по едно време поглъщаше по 2 бутилки вино и като се поокопити ми звънеше да я прибера.

Ракът първо се обажда на майка си, после на цялата рода.

Мъжът може и да е Везни и да не му пука за нея. Козирог, Стрелец.

# 834
Що не хвърляте боб? По-голям е шанса да познаете.

# 835
  • София
Боже, трябва ли да се притеснявам, че всичките ми гаджета са сред споменатите зодии Sweat Smile

# 836
  • Далечният изток
Невена, за нея ли?
Ние за него залагаме. Тя, хм... Близнаци?

# 837
Неве, и козите, и стрелците са с чувство за дълг, те ще запалят колата. (Аз не, щото нямам кола).
Везни не обичат да ги занимават, но биха отишли от хорска срама.
Водолей и риби са най-безучастните хора, които познавам. Рибата не че е дърво, ама само си гледа пъпа. Водолеят е вечно над нещата. 5 слагам на него.

# 838
Зодия Дева е. Не му знам асцендента и не се вълнувам толкова от астрология, за да съм запозната детайлно с влиянието на планетите. Чувала съм, че Венера отговоря за любовта и интимните взаимоотношения. Неговата е в Лъв.

Признавам - разведрихте ме накрая. Обаче не знам кой ще Ви изплаща залозите, ама то май само един потребител позна...

# 839
  • Paris, France
Боже, трябва ли да се притеснявам, че всичките ми гаджета са сред споменатите зодии Sweat Smile

Да. Веднага ги смени с Деви и Скорпиони, но и двамата трябва да те обичат за да хвърчат да те пренасят пияна.

Неве, и козите, и стрелците са с чувство за дълг, те ще запалят колата. (Аз не, щото нямам кола).
Везни не обичат да ги занимават, но биха отишли от хорска срама.
Водолей и риби са най-безучастните хора, които познавам. Рибата не че е дърво, ама само си гледа пъпа. Водолеят е вечно над нещата. 5 слагам на него.

Стрелците и Козирозите няма да дойдат ако мислят, че някога си могъл да им помогнеш, а не си си мръднал дъ-то. Няма да дойдат и ако мислят, че имаш друга опция. Проверено.

На мене Водолеи са ми помагали, но когато те искат. Рибите са си вейхайвей. Ако им се обадиш пиян, вероятно са вече под масата.

Общи условия

Активация на акаунт