Звездни компромати - Юни'21

• 285 837
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 670
Софи Маринова
Скрит текст:

# 2 671
Със счупена ръка е.

# 2 672

Да. От любов отново!!!

# 2 673
Усмивки от старите ленти Simple Smile
Скрит текст:

# 2 674
Чудя й се на Софка, защо не го зареже тоя мутро - имитатор....

# 2 675
  • София
Гледам Софка и настръхвам. Как е възможно жена с професия и доходи да търпи такова унижение? Чак пък такава любов, не я разбирам. Вярно, че е простовата и наивна, но ми се струва добродушна и би могла да си намери свестен мъж.

# 2 676
Тя точно, защото е добродушна, търпи този. Всички знаят, че основно меките Марии се нахендрят на такива т*паци и ги дондуркат дълго време.

# 2 677
Гадно ми е за Софка, даже не ми е клюкарско да коментирам и да се майтапя. Насилието е ужасно. Не знам как никой от близките ѝ не се намесва да ѝ помогне.

# 2 678
Rihanna
Скрит текст:

# 2 679
Как да и помогне ? В такива ситуации човек, ако сам не си помогне няма кой.. отвори темите в семейни отношения.

# 2 680
  • Пловдив
Илиян и Емануела на плаж...
Скрит текст:

Алекс Енева...
Скрит текст:

Още снимки от РД на Гло...зетят не бил на партито...
Скрит текст:
Другите не ми дава да ги кача...https://life.dir.bg/gallery/gloriya-otpraznuva-rozhdeniya-si-den … -dashterya-si?i=9

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 13:47 от mystic woman

# 2 681
Аз се чудя, сина на Софка е достатъчно голям за да се справи и да й подаде ръка. Аз на негово място бих му била шута на този Гринго, в никакъв случай неможе да стоиш и да гледаш някой как унижава и бие майка ти!

# 2 682
Абе вие като ,че ли говорите за някакви интелигентни и разумни хора.
Ако беше такава  Софка никога нямаше да се омъжи за Гринго и да го дондурка и него.
А Лоренцо…..ми кой в каквито ценности си е възпитал детето…..само това мога да кажа

# 2 683
На Николета обяснението в любов си звучи като сюжет и клип на чалга песен. То и животът им е голяма чалга. Двама души без никакъв талант и интелект, които демонстрират луксозен живот. И ще ме трогне измислената им любофф, как пък не...

# 2 684
Егати каква е нагла тази Никол Станкулова, коментира случая с Бритни все едно не е човек, ами някакъв боклук...

Не съм чела темата назад, извинявам се ако вече сте коментирали.

https://youtu.be/Qf18gldBWc8?t=91

Общи условия

Активация на акаунт