Звездни компромати - Юни'21

• 286 197
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 445
Гло стиска разстройство ли? Егати измъчената физиономия.
И Лепица е турнала мигли тип 'стреха - дъждобранка" Joy, евала на мазача-фотограф, посвалил е 20г и от двете.

# 2 446
ами че този сезон, де Grinning
преди това си беше само синоптичка, че толкова ли много да изкарват, съмнявам се Wink

Ама тя винаги има и нещо допълнително, я някаква рубрика, я нещо коментира, във ВП, или участва.... Печели си добре според мен
Водещите на новините, на предавания - да
Ама колко пък да взима за 1-2 някой дето чете прогнозата за времето от аутокюто Thinking

# 2 447
  • Down south
"някой дето чете прогнозата за времето от аутокюто "

Последно, дамата чете/съобщава прогнозата или е синоптик? Или и двете?

# 2 448
  • София
Скрит текст:
ами че този сезон, де Grinning
преди това си беше само синоптичка, че толкова ли много да изкарват, съмнявам се Wink

Ама тя винаги има и нещо допълнително, я някаква рубрика, я нещо коментира, във ВП, или участва.... Печели си добре според мен
Зависи какво разбираш под добре. Печели добре за един добър стандарт на живот, но няма как да осъществи благотворителните си щения с доходи 10-15 хил. лв./ на месец.

# 2 449
Според вас хонорарите и заплатата и в телевизията са 10 000 - 15 000 лева ?

# 2 450
Хубавица е Никол и половинката й е голям симпатяга, прилича на Себастиан Стан (ако помните шапкаря в "имало едно време").
И въпреки това не разбирам какво им е толкова интересното, всеки ден Николчето е в темата Grinning

# 2 451
  • София
Според вас хонорарите и заплатата и в телевизията са 10 000 - 15 000 лева ?
Примерно казвам, нали ходи и при Гала, и не знам още къде. Дори и 15 хилки на месец да взема, пак няма да ѝ стигат за начинанията, с които се е заела. Ще ѝ стигат просто да живее добре.
Момчето е симпатично. Дано са щастливи.

# 2 452
"някой дето чете прогнозата за времето от аутокюто "

Последно, дамата чете/съобщава прогнозата или е синоптик? Или и двете?
Чете прогнозата, не е синоптик.

# 2 453
  • DE
Никаква синоптичка не е, чете си текста на ауто кю то. Поне е хубава, че какви киборги са се навъдили в повечето телевизии дето ги слагат да четат прогнозата Rolling Eyes

# 2 454
На мен  ми липсва онзи с голямото куче, дето все се опитваше да го събори. Дали още е по ТВ-то? Аз нямам такова чудо в нас, така че ако звуча като пещерняк, извинетИ Grinning

# 2 455
Никаква синоптичка не е, чете си текста на ауто кю то. Поне е хубава, че какви киборги са се навъдили в повечето телевизии дето ги слагат да четат прогнозата Rolling Eyes

Аз много харесвам синоптичките по БНТ - нежни и стилни.

# 2 456
  • DE
На БНТ и аз ги  харесвам, особено Ева Кикерезова, много слънчева жена. Като я видя и веднага се усмихвам Heart

# 2 457
И как вървят заплатите на тези синоптички? Посочената по-горе сума ми звучи стряскащо висока като заплата за синоптичка.

# 2 458
  • София
Зависи от телевизията, връзките и т.н.  Сумата не е чак толкова стряскаща. Водещ на новини взема м/у 15-20хил. лв. Още 2013. Ани Салич си договори 15хил лв при преместването в Нора Тв. Тя се смяташе за топ журналист. Отделно бившият ѝ мъж ѝ удари яко рамо тогава за трансфера.

# 2 459
  • Бургас
Аз си харесвам Любка Кумчева и Минчо Празников!
Това не са синоптици,а четящи кукли с букли!

Общи условия

Активация на акаунт