Звездни компромати - Юни'21

• 286 197
  • 2 795
  •   1
Отговори
# 2 460
"някой дето чете прогнозата за времето от аутокюто "

Последно, дамата чете/съобщава прогнозата или е синоптик? Или и двете?
Първото, естествено
Никоя от тези девойки не е синоптик /в смисъл да има такова образование/
Като цяло Нова тв конкретно се оказа агенция за съпруги … тези момичета са там да се промотират … и както виждаме успяват.
Сега за новата ми е притеснено … и тя да си намери финансово красив мъж!!

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 20:19 от rady_plovdiv

# 2 461
  • Sofia
Абсурд ми се струва синоптичките да взимат 10-15хил в Нова. Ако не се лъжа суми от порядъка на 8-10хил се коментираха за водещите на сутрешния блок, които са по 3 часа на екран всяка сутрин и става дума за много по-усилен труд. Повече от 3-4хил не вярвам да взимат четящите времето.
А иначе въпросните 15хил бяха коментирани навремето за Салич, според мен Нова много се прецакаха с нея - изключително заспала, не мисля, че по някакъв начин успя да повдигне рейтинга на новините на Нова, опита се да прави някакви предавания, които бяха провал. Твърде е шаблонна и безидейна.

# 2 462
Много ми харесват Никол и половинката и, много си подхождат. И двамата са красиви, но не мога да определя по външния вид какви са като хора Simple Smile

# 2 463
Никаква синоптичка не е, чете си текста на ауто кю то. Поне е хубава, че какви киборги са се навъдили в повечето телевизии дето ги слагат да четат прогнозата Rolling Eyes

Аз много харесвам синоптичките по БНТ - нежни и стилни.
И те не са синоптички Simple Smile

# 2 464
Кекерезова е манекенка.

# 2 465
Не знам тези, които коментират заплатите в тв от първа ръка информация ли споделят или са чули от някъде. В телевизиите се взимат ниски заплати. Тези  които са зад кадър дори не винаги са на трудов договор, а често на граждански. Масово изкарват макс 1500- 2000 лв. Топ водещи и журналисти взимат на 3 месеца бонус, взависимост от рейтинга си. Нова тв са най- добре платени, особено тип Ники Дойнов, Ани Салич се говори в телевизията, че заедно с бонуса са достигали 12-15 К на месец, но основната заплата е 7-8 и това говорим за 5-6 човека. Какви са тези фантасмагории синоптичка 15к? Това е пълен абсурд.

# 2 466
  • София
Скрит текст:
Не знам тези, които коментират заплатите в тв от първа ръка информация ли споделят или са чули от някъде. В телевизиите се взимат ниски заплати. Тези  които са зад кадър дори не винаги са на трудов договор, а често на граждански. Масово изкарват макс 1500- 2000 лв. Топ водещи и журналисти взимат на 3 месеца бонус, взависимост от рейтинга си. Нова тв са най- добре платени, особено тип Ники Дойнов, Ани Салич се говори в телевизията, че заедно с бонуса са достигали 12-15 К на месец, но основната заплата е 7-8 и това говорим за 5-6 човека.
Какви са тези фантасмагории синоптичка 15к? Това е пълен абсурд.
Моята информация е от втора ръка. Много добра моя приятелка от детството работи в известна медия и горе-долу съм ориентирана в заплатите им. Ама, да си ги харчат със здраве, не им правя сметка. Даже наскоро се чухме и разправяше, че има "бой" за водещи в деня на изборите, че падат яки бонуси.

# 2 467
Не знам тези, които коментират заплатите в тв от първа ръка информация ли споделят или са чули от някъде. В телевизиите се взимат ниски заплати. Тези  които са зад кадър дори не винаги са на трудов договор, а често на граждански. Масово изкарват макс 1500- 2000 лв. Топ водещи и журналисти взимат на 3 месеца бонус, взависимост от рейтинга си. Нова тв са най- добре платени, особено тип Ники Дойнов, Ани Салич се говори в телевизията, че заедно с бонуса са достигали 12-15 К на месец, но основната заплата е 7-8 и това говорим за 5-6 човека. Какви са тези фантасмагории синоптичка 15к? Това е пълен абсурд.
Абсолютно съгласна
Затова са смешни някои изказвания, че добре печелили въпросните … че те дори не са и журналистки ??!! И за децата е ясно как си поддържат демонстрирания стандарт.

# 2 468
Тази новата, черничката синоптичка в Нова, нали била с бившето гадже на Станкулова. Не я мислете, не си търси мъж.

# 2 469
Лорка е била женена за Манджуков. Гладна няма да остане.

# 2 470
Лорка е била женена за Манджуков. Гладна няма да остане.
Странно тогава защо е станала синоптична при все, че е била водеща на предаване навремето ?!
Може да е новата Гола Simple Smile

# 2 471
  • София
Ами не случайно е намърдана за синоптичка. Не са за жалене, но се искат яки връзки. Да са живи и здрави. Едно време баба ни Любка К. какво светило беше, ехееее .....

# 2 472
Ами не случайно е намърдана за синоптичка. Не са за жалене, но се искат яки връзки. Да са живи и здрави. Едно време баба ни Любка К. какво светило беше, ехееее .....
А Минчо Празников … недостижим Simple Smile

# 2 473
Абсурд ми се струва синоптичките да взимат 10-15хил в Нова. Ако не се лъжа суми от порядъка на 8-10хил се коментираха за водещите на сутрешния блок, които са по 3 часа на екран всяка сутрин и става дума за много по-усилен труд. Повече от 3-4хил не вярвам да взимат четящите времето.
А иначе въпросните 15хил бяха коментирани навремето за Салич, според мен Нова много се прецакаха с нея - изключително заспала, не мисля, че по някакъв начин успя да повдигне рейтинга на новините на Нова, опита се да прави някакви предавания, които бяха провал. Твърде е шаблонна и безидейна.
Написано е водещ,а не четящите прогнозата

# 2 474
Коя е новата черничката? Дайте едно фото молим

Общи условия

Активация на акаунт