Искам да кажа ... (183) през юни 2021

• 45 417
  • 822
  •   1
Отговори
# 195
Али, много ми е мъчно за Лио. Дано има решение.
Ети, с шефа или без шефа ще празнувате?

# 196
  • на Мелмак
Ееее, с шефа, той ни е петела на кокошарника Stuck Out Tongue Winking Eye

Утре се разбираха с приятели, ще стане 3 дни яли, пили и се веселили.
Joy

# 197

Утре се разбираха с приятели, ще стане 3 дни яли, пили и се веселили.
Joy

То така е най-хубаво, пък и нали е за здраве 😁

# 198
  • Бургас
Добро утро!
Добре съм аз, само с лека болка в ръката съм, надявам се другите екстри не са с отложен старт този път, че следобед съм на маникюр Simple Smile

Митето да оздравява бързо! Кофти вирус шетал в момента, дано баба и дядо не се чувстват виновни, че е станало, докато беше с тях.

Стискам палци и за малката пухена топка Лио.

Деси, скъп алкохол мислех и аз, щом не го познавате добре. В краен случай една дървена картичка с гравирано с лазер пожелание,  вътре пари и готово. Тази е примерна Забравиха ме в Лидл, ще взема да отида ей сега, че да не ми пишат отсъствие.

Хубав ден, момичета! Да е слънчев! За екскурзианта на Съни най вече Nature Sunny

# 199
Добро утро!
Боби,как е Митето?
Али,много ми е мъчно за Лио!Дано намрят начин да му помогнат и да сте спокойни и двамата!
ММ от няколко дни следи прогнозата за времето по морето.Иска да отидем за 2 -3 дни да се стоплел,че му писнало от студ .
Бургаските момичета,как е времето така от първа ръка да разбера?
Хубав ден!

# 200
Добро утро!

Всички болни дечица да оздравяват бързо!

Али, дано Лио се повлиява от лекарствата и да се подобри. Най-близката ми приятелка имат британка и тяхната има проблеми, но със стомаха. Яде единствено варено пилешко и нищо друго.

Ние днес ще водим Мишката на ваксина. Много ми е притеснено, дано леко да я понесе..

# 201
  • Бургас
Пеги, хубаво е, топличко. Вчера следобед след 15 ч задуха, притъмня, поваля малко. В момента е пак слънце, няма следа от дъжд, даже карам децата да ходим на плаж, без влизане във водата Simple Smile, но те се чудят още.

# 202
Селесте, при това условие и аз бих се чудила, макар да не влизам много във водата.
Бел, да минава без реакция ваксината.

# 203
  • на Мелмак
Пеги, какво стана с обира? Намериха ли нещо?

Съни, дано ръката е по-добре!

Боби, как е малкия?

# 204
Селесте,благодаря!
Ети,няма развитие,работят!Аз не се надявам нещо да се случи.

# 205
  • гр.София
Благодаря за предложенията момичета!
И аз на там съм се ориентирала, марков алкохол Simple Smile
Мари, много си мила Hug нямам представа още къде е ресторанта, ама ще се оправим с джи пи еса.
Много ми беше студена водата, успях само крака да топна в морето, или по точно пръстче Joy

# 206
Познайте кой пак виси пред кабинета на ортопеда 😁
Водя пременицата на контролен и май ще й сменят гипса.
Още една седмица и мисля да стана ортопедична сестра 😂

Малката си похарчи цялата събрана стипендия за едни маратонки, ама грозни та грозни. После ще ида да й ги занеса и да я зарадвам.

Ети, жив и здрав да ти е, със закъснение.
А за Лио чакам добри новини.

Сега ще се върна да попрочета малко и без друго целия следобед ще вися тук. Няма часове и всички са за 2 часа 😂

# 207
Деси, питането ми беше дали искате да ви препоръчам забележителности в този регион, които да разгледате, докато сте по нашите земи.

# 208
  • гр.София
Деси, питането ми беше дали искате да ви препоръчам забележителности в този регион, които да разгледате, докато сте по нашите земи.
За съжаление, ще сме за кратко, празнуваме, спим и рано, рано към в къщи, че племеницата ще прави семейно изпращане в заведение, та друг път ще се разхождаме и ще се възползвам от предложението ти Hug
така ни се събраха на куп празници, едвам ще издеяна, ама нищо, да има, това са хубави поводи Blush

# 209
  • Бургас
Няма часове и всички са за 2 часа 😂
3 пъти висях по тази схема, като в нито един от случаите докторът не се появи преди 15ч.

Маратонките да не са с едни огромни подметки, като стъпил в неизсъхнала замазка Joy

Бел, как е бебка? Дано понесе леко ваксината.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 21:02 от selleste

Общи условия

Активация на акаунт