Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 054
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 200
Хареса ми как бг радио "изтеглиха победител" от играта си за едноседмична почивка на море.Просто разглеждат
списъка и хоп ей тази печели.Напълно "безпристно" и "честно" за останалите сигурно хиляди участвали ..

# 1 201
  • Пеликания
Тъй като екипът ни не успя да се свърже с един от изтеглените победители, на негово място на томболен принцип беше избран друг профил.

Това е beb_ - честито!

Бихме искали да напомним на всички участници в игрите, че с цел навременно изпращане на наградите до всички победители, очакваме предоставяне на личните данни в предварително споменатите срокове. Желаем късмет на всички!

Екипът на BG-Mamma

# 1 202
Много хора обичат да използват метода с пръстчето и скролването, но по този начин ощетяват тези, играли в началото и в края. За БГ Радио имам спомен, че играх в началото, та едва ли съм аз. Честито все пак на късметлийката!

# 1 203
Я късметлийка я теглещия видя познато лице- кой го знае как я избра просто разглеждаше снимките и реши че тя печели.Не го очаквах това от тях и то след като си удлъжиха играта че имало уж голям интерес..може пък точно който им е трябвало да спечели да не е участвал още.

# 1 204
Скрит текст:
Кошницата от Fino дойде, не очаквах толкова бързо да действат. Много ми харесва!

С кой куриер? Вземат ли касовата бележка?
Спиди. Дадох им бележката.
Аз си пренасочих сутринта пратката, да я взема от офис, защото имах излизане, а момичето там не беше много наясно, но търсеше обратна разписка, а такава естествено няма. Би трябвало да е касовата бележка.

# 1 205
Червени езичета от бира с осем цифрен код, от коя бира може да са? И дали са от някоя активна игра? Мъжа ми ги донесе, но не запомнил бирата.. Grinning

# 1 206
Червени езичета от бира с осем цифрен код, от коя бира може да са? И дали са от някоя активна игра? Мъжа ми ги донесе, но не запомнил бирата.. Grinning
Бургаско

# 1 207
Бургаско
На Каменица вчера си намерих червено езиче. Сигурна съм защото лично го свалих от кенчето

# 1 208
Благодаря! На Каменица се оказа. Имам и едно зелено, отново с 8 цифрен код, не намирам от къде е ... Опитах навсякъде, където се сетих и не става.

# 1 209
Благодаря! На Каменица се оказа. Имам и едно зелено, отново с 8 цифрен код, не намирам от къде е ... Опитах навсякъде, където се сетих и не става.
Мисля, че е от някоя минала игра. Загорка или Каменица от предна игра. Не се сещам точно.

# 1 210
  • София
Стара игра на Каменица.

# 1 211
Хора, в какви свинщини живеете, че по улиците ви се търкалят кенчета и капачки? Grinning В последните страници все за намерени езичета и капачки се споменава.
Аз за стотинки не се навеждам, дето са сигурна печалба. Joy Пък и нямам спомен да съм виждала такива неща из улиците в нашето малко и китно градче.

# 1 212
  • при късмета
Като духа силно, винаги има много боклук по улиците

# 1 213
В Плевен по центъра е много мръсно. Покрай фонтаните непрекъснато лежат боклуци. Виждала съм сутрин чистачи, но реално никога не съм заварвала да няма боклуци. Аз вече не взимам, заради пандемията, но преди събирах капачки.

# 1 214
  • София, Дружба 2
За тези подканящи имейли от КК е възможно да са към емайла, с който сме регистрирани в сайта им когато играхме за раниците и ваучерите за Емаг и тефал. А в мобилното приложение ако сте регистрирани с друг имейл затова нямате подканящ имейл.
Аз играя само с моя си мейл /един/ във всички игри. В КК печелих ваучер 40 лв Тефал и имах мейл, после печелих 100 лева за озон и имах мейл, подканящ мейл от вчера, обаче нямам. Не им разбирам системата. Поне като нямах подканящ мейл, да бяха ми дали един оптигрил. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 19:02 от Picky

Общи условия

Активация на акаунт