Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 041
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 215
Зайците за предстоящата кампания - част от наградите са телефони и телевизори:

Ще правят и кампания с картите Револют:

# 1 216
  • София
И аз питах Колата за билетите. Същият отговор. Но аз подозирам, че може нещо да се е объркало в системата. Очевидно буквените означения са за да се селектира билета за коя седмица е. Въпросът е дали ръчно или автоматично се отделят номерата. Няма да си кажат, но поне да са по-внимателни следващия път.

# 1 217
Намерих!
Звъняха ми от Неосат. Отказах и аз. Не ни трябва тв.

# 1 218

И Аз получих това от зайците Simple Smile

# 1 219
АЗ всеки път се надъхвам да се наведа да си взема някоя капачка или езиче и гнусливостта ми надделява, а съм сигурна, че там ми е бил късмета.

Тези зайци ...много ми е чудно какво ще измислят. И колко ще ни мотат пак.

# 1 220
“Задава се нова кампания, с която всеки възползвал се от оферта, обозначена със Златен билет, ще има възможност не само да възстановява част от парите си, а и да печели големи награди. Не е за изпускане.“
Възползваш се от такава оферта, тогава ще можеш да въртиш другото колело с новите награди. Поне така го разбирам.

Ще правят и кампания с картите Револют:
В момента Revolut дават по 45лв. на реферала, но нищо на регистриралите се с реферален линк. Вероятно и от реферали ще се опитат да печелят.

# 1 221
  • Сливен
В новата брошура на Кауфланд

# 1 222
  • Plovdiv, Bulgaria
АЗ всеки път се надъхвам да се наведа да си взема някоя капачка или езиче и гнусливостта ми надделява, а съм сигурна, че там ми е бил късмета.
Аз веднъж съм намирала в един мръсен парк, но не исках да я взимам, обърнах я с крак и я снимах с тел. После регистрирах. Joy

# 1 223
  • Сф
Аз веднъж съм намирала в един мръсен парк, но не исках да я взимам, обърнах я с крак и я снимах с тел. После регистрирах. Joy
Aз по градинките с мм и в двора на у-щето до нас намирам, ама заради пандемията се въздържам, даже бръкнах в кошче , ми най-отгоре шише на кола.. и така, това с ваучерите на спорт депо на кк Simple Smile

# 1 224
В новата брошура на Кауфланд
Общо:

Период : от 14.06 до 31.07.2021г. ( 48 дни ).

Награди: 48 броя Iphone SE
480 броя Пари в брой - 100лв.

Линк към играта: https://savexpromo.bg/

Добри награди са измислили 🙂

# 1 225
Винаги в чантата или джоба имам салфетки и с тях взимам намерените капачки.

# 1 226
Одеве си гледам ваучера за Дилиос и се чудя кво да го правя. Разгледах сайта, засега реших да не поръчвам, нямам нужда от нищо, щях да чакам някакво намаление. Сега пък се зачудих дали да не го разменя за друг - примерно Спорт депо, Емаг или Озон? Предложения? Може и за друго.

# 1 227
  • Пловдив
Подарявам 500 МВ от петъчното късметче на Теленор. Някой иска ли ги?

Подарени!

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 23:14 от ceci.d

# 1 228
Аз мисля,че тези които имат няколко профила от КК апп в семейството и са на един IP адрес може да не могат да печелят от томболите,а само да си купуват подаръци.Някой спечелил ли е повече от 1 грил досега.
Силвито е с 3 😁

Да. 3 на 3 различни имена. Simple Smile

Ех, тази завист от някой, който мрънка постоянно като не спечели някъде.

# 1 229
  • Елхово
Сега видях, че печеля от последното теглене на Jack Daniels -  метален комплект Jack Daniel's 0.7л с 2 бр. чаши

Общи условия

Активация на акаунт