Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 901
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 425
И мен ме няма за поредна седмица, каръка е страшен. Едвам изпивам толкова кола за един билет 🤣

# 1 426
Не така бе,момичета.Не се отчайвайте още.Може да пращат имейлите поетапно.Да ви кажа честно,като прочетох условията преди началото на играта,бях убедена че лесно ще се спечели.Доста бройки са,а в приложението няма толкова хора,колкото в Май Спаркса.Да,ама не.

# 1 427
Имам чувството,че да има 1000 награди,а участващите да са 1001,аз ще съм този без награда. 😁🤣
Чакам си някоя голяяяяма награда да ми се падне вече,след такава суша.
Честито на печелившите! 😊

# 1 428
Немога да повярвам и аз съм с оптигрил с по  1 участие всяка седмица.
Чакам още якобс и куинс

# 1 429
спокойно момичета и аз съм без награда тази седмица, искам пъккккк. Такава каръщина ме гони, че думи нямам Sad

# 1 430
Да ви кажа, на мен изобщо не ми е притрябвал този грил. Играх два пъти, щях да го подаря, ако бях спечелила. И не се ядосвам, че не печеля, защото съм забелязала едно равновесие в природата, печелиш едно- губиш друго. Така философски разсъждавам Wink

# 1 431
  • Sofia
На мен грила ми харесва, дано успея някак да счупя каръка. Макар и трудно да събирам койнс... Какво стана с момичето, което получаваше съобщение, че е спечелила при опит за регистрация на код? Спечели ли всъщност ?

# 1 432
Аман и аз нямам мейл. Толкова го искам, а пък няма

# 1 433
Наградите в зайците ще са:
1000 лв. х 1
500 лв. х 4
100 лв. х 25
50 лв. х 45
20 лв. х 100
10 лв. х 150
Телевизор х 1
Смартфон х 2
Таблет х 1
Nintendo Switch х 1
Златни зайци х 100

На 15.06 ще се обявят условията за участие

# 1 434
  • Елхово
Моят имейл е от 17,32 - не смятам, че ги пращат поетапно!  Късмет на всички в другите тегления!

# 1 435
Имам смс от Спиди. Утре пристига продуктовия пакет от Боровец. Smile
И аз. Спечелих, а нямам смс Sad

Ще го получиш. Все пак са 50 награди.

# 1 436
Нито в Савекс ,нито в КК 😬Каръщината е пълна.

# 1 437
Къде в КК ап мога да видя с кой мейл съм се регистрирала? Освен видимото си име, друга информация не намирам.

# 1 438
  • Бургас
Днес не трябваше ли да публикуват печелившите от Лидл и Ариана?

# 1 439
От миналата игра на прингълс спечелих ваучер за wishio. Преди два дни реших да го използвам за лимонада. Първо оказа се, че ваучера е невалиден- свързах се с тях, оправиха го. След, което мислейки си, че заявявам “лимонадата” ги попитах къде да въведа адреса, но се оказа, че “лимонадата” е всъщност още един ваучер. Получавам мейл с ваучера и следното изречение “ Направи запитване за резервация и научи повече за преживяването на бутона МОЯТ ВАУЧЕР на www.wishio.bg.” Питам ги къде е този бутон- оказва се, че няма такъв били в процес на обновяване. И сама трябва да си търся организатора, за да си резервирам лимонадата. Щопнаха ми един мейл и оправяй се. Пиша на лимонадения бос, а той само чете и не отговаря от два дни. Мъжа ми се бъзика с мен да погледна къде организират събитие и аз с ваучера да отида и да кажа “аз за лимонадата идвам, с ваучерче съм”. Писах отново на wishio те ми били предоставили всички данни, опитах се да им обясня, че сайта им е подигравка с клиента, ама те са като котки, които не падат по гръб. Та продължавам да издирвам лимонадата.

Общи условия

Активация на акаунт