Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 174 923
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 440
От миналата игра на прингълс спечелих ваучер за wishio. Преди два дни реших да го използвам за лимонада. Първо оказа се, че ваучера е невалиден- свързах се с тях, оправиха го. След, което мислейки си, че заявявам “лимонадата” ги попитах къде да въведа адреса, но се оказа, че “лимонадата” е всъщност още един ваучер. Получавам мейл с ваучера и следното изречение “ Направи запитване за резервация и научи повече за преживяването на бутона МОЯТ ВАУЧЕР на www.wishio.bg.” Питам ги къде е този бутон- оказва се, че няма такъв били в процес на обновяване. И сама трябва да си търся организатора, за да си резервирам лимонадата. Щопнаха ми един мейл и оправяй се. Пиша на лимонадения бос, а той само чете и не отговаря от два дни. Мъжа ми се бъзика с мен да погледна къде организират събитие и аз с ваучера да отида и да кажа “аз за лимонадата идвам, с ваучерче съм”. Писах отново на wishio те ми били предоставили всички данни, опитах се да им обясня, че сайта им е подигравка с клиента, ама те са като котки, които не падат по гръб. Та продължавам да издирвам лимонадата.
Тази лимонада ще се окаже златна 😂

# 1 441
Идвам да измрънкам. Не печеля оптигрил. Искам да спечеля и да го подаря на свеки. Да се радва. И без това пия кока-кола само аз, всеки ден. Полага ми се, бре! Трябва да ми дадат 😂
Аз имам. И да ви кажа- не ми беше зор да давам пари за скара, струваща колкото фурна 😁 И без това съм затрупана с какво ли не, а ползвам предимно фурната. Една година отлагах покупката. Мъжът ми го пожела. Пробвах какво ли не. Сандвичите се получават супер, както и в грилче за 20 лв 😂

# 1 442
Трета седмица не ми дават оптигрила ,а си мислех че ще има за всички .много го искам този уред Grin
А за ваучерите искам да похваля gift come true ,ползвах ваучер без усложнения

# 1 443
  • Пловдив
Трета седмица не ми дават оптигрила ,а си мислех че ще има за всички .много го искам този уред Grin
А за ваучерите искам да похваля gift come true ,ползвах ваучер без усложнения

И аз отново не печеля,нито пък ми отговарят кк в фб🤪Но печеля дъска от  helman's,дано е по свестни от тези на аз ям!

# 1 444
Не спечелих от Савекс, от Кока кола също, но днес получих съобщение, че съм спечелила къщичката от играта на Pampers и съм много щастлива Simple Smile

# 1 445
  • София
Не мога да разбера защо всички казват, че не са спечелили от КК. Изчакайте до 18 ч. в четвъртък и тогава вече може да правите заключения. Двама - трима се похвалиха, но никой не показа екранна снимка на днешния имейл. Аз съм оптимист и чакам имейл за Оптигрил😀, пък каквото стане. При 7к продадени билета как всички печелят с по едно участие умът ми не го побира, ама здраве да е.

# 1 446
Някой може да се познае. Simple Smile
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Winners_NIVEA_NL_Cleansing.pdf
https://www.bochko.bg/sigurna-zashtita-s-bochko/
Гледам Раух и Якобс не са обявили печеливши днес...

# 1 447
Не мога да разбера защо всички казват, че не са спечелили от КК. Изчакайте до 18 ч. в четвъртък и тогава вече може да правите заключения. Двама - трима се похвалиха, но никой не показа екранна снимка на днешния имейл. Аз съм оптимист и чакам имейл за Оптигрил😀, пък каквото стане. При 7к продадени билета как всички печелят с по едно участие умът ми не го побира, ама здраве да е.
Защото имейлите се изпращат автоматично и едновременно на всички печеливши и ако един човек каже, че е получил, значи останалите печеливши също са получили. Поне така беше в първите седмици. При 7000 купени билета и 140 награди, шансът за печалба не е лош.

# 1 448
  • София
Защото имейлите се изпращат автоматично и едновременно на всички печеливши и ако един човек каже, че е получил, значи останалите печеливши също са получили. Поне така беше в първите седмици. При 7000 купени билета и 140 награди, шансът за печалба не е лош.
последния път бяха изпратени на два пъти и то в четвъртък.

# 1 449
  • София
Привлякохте ми вниманието с оптигрила 😁
Ако някой има в повече и продава,може да ми пише цена на лично.
Напоследък играя на всевъзможни игри,които не са с покупка и предимно във ФБ ,но нищо...а организаторите дори не отбелязват печелившите и ако не следиш,не разбираш,че си спечелил😐(или че не си спечелил),хаха!

# 1 450
Голяма криза в игрите ме е ударила Simple Smile
Единственото, което спечелих наскоро  е
Някой беше качвал снимка преди време. Сака става ли за багаж?

# 1 451
Голяма криза в игрите ме е ударила Simple Smile
Единственото, което спечелих наскоро  е
Някой беше качвал снимка преди време. Сака става ли за багаж?
Не искам да те разочаровам , но сака може да ти остане на митница като моя. Дано имаш късмет и твоя да дойде благополучно. 🍀

# 1 452
  • София
Аз се надявам, че днес КК са пращали имейли на резерви от предишни тегления 🤪 та да не губим надежда 🍀до четвъртък.

# 1 453
Нямам мейл да съм спечелила оптигрил.
Като писах на КК, от там ми поискаха екранна снимка на появилото се съобщение!!! Те в час ли са?!? То се появи веднъж и край.
После все пак успях да закупя билет за томболата и естествено ги уведомих за това, при което хората само ми пожелаха "Лека вечер" и споделиха, че се радват за мен. А уж щяха да проверяват дали съм спечелила.
Наистина е много некоординирано обслужването на КК.

# 1 454
Така е, много неадекватно поведение. И защо няма списъци с печеливши - голяма тайна дали са раздали обявения брой награди?? Astonished

Общи условия

Активация на акаунт