Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 099
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 1 455
И аз нямам грил, играя с по 1 билет. От това приложение съм много на нула, най-плачевно беше с геймърските ваучери. Каквото, такова. Чакам Хайнц и сапуни Криспа да обявят печеливши.

# 1 456
Така е, много неадекватно поведение. И защо няма списъци с печеливши - голяма тайна дали са раздали обявения брой награди?? Astonished
Оправданието им е , че над 80% от спечелилите не искали да им се показват имената и дори час от телефонните номера и понеже били съпричастни към нас затова не го правят. Пълни глупости.... защо в други игри като Милка , Барни , Престиж , Тофифи ги обявяват имената и част от имейла и телефонния номер и хората се съгласяват,  а с  Кока Кола не се съгласяват 🙄

# 1 457
  • Сф
На някой от спечелилите в Хайнц звъннали ли са? Чета правилата сега, пише до 48 часа се свързват.Те минаха и заминаха.Утре ще им звъня.

# 1 458
Аз не си спомням Кока Кола да са правили анкета дали искаме да обявяват имената. Просто с новото приложение спряха да ги публикуват. Как в My Sparks нямаше проблем да има списъци на печелившите, а сега вече не може...

# 1 459
На някой от спечелилите в Хайнц звъннали ли са? Чета правилата сега, пише до 48 часа се свързват.Те минаха и заминаха.Утре ще им звъня.
Не са ми звъннали още. Аз бях прочела, че ако до 7 работни дни не се свържат, печелившият да ги потърси.

# 1 460
  • София
Аз не си спомням Кока Кола да са правили анкета дали искаме да обявяват имената. Просто с новото приложение спряха да ги публикуват. Как в My Sparks нямаше проблем да има списъци на печелившите, а сега вече не може...
В My Sparх имаха всичките ни данни, включително телефонни номера и адрес за доставка. В новото приложение имат само имейл и екранно име, което може да е каквото си измислим. Може да е свързано нещо със събирането на личните ни данни и така да им е по-изгодно.

# 1 461
  • София
Като не искат да обявяват имена и тел номер, да обявяват номерата на спечелилите билети.

# 1 462
Представям си тези с по 50 профила и 1000 билета на тях ,как слагат очилата и почват да плюнчат пръсти прелиствайки страници със закупени кодове 🤣🤣🤣🤣🤣
Като не искат да обявяват имена и тел номер, да обявяват номерата на спечелилите билети.

# 1 463
  • София
Това си е техен проблем.

# 1 464
Спиди идват днес за продуктовия пакет от боровец, от провинцията съм 😁

# 1 465
Аз успях да направя скрийншот, но отговора им беше потресаващ. Казаха че съм била закупила 100 билета, а това бил максимумът. Като им заявих, че не съм ми поискаха мейла и казаха, че ще предадът случая на колегите. Смешници
Нямам мейл да съм спечелила оптигрил.
Като писах на КК, от там ми поискаха екранна снимка на появилото се съобщение!!! Те в час ли са?!? То се появи веднъж и край.
После все пак успях да закупя билет за томболата и естествено ги уведомих за това, при което хората само ми пожелаха "Лека вечер" и споделиха, че се радват за мен. А уж щяха да проверяват дали съм спечелила.
Наистина е много некоординирано обслужването на КК.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 08:30 от Nellinnkaa

# 1 466
  • София
Някой получи ли си одеалото от Куинс? Те по бавно ли идват? Колежката е спечелила, преди хора в темата, които вече си получиха термо раниците.

# 1 467
https://promo.queens.bg/ Игра на Куинс без покупка

# 1 468
Ето това излизаше вчера, след което ми позволи да си взема билет за тази седмица. Нямам имейл за награда от вчера.

# 1 469
съмнителни са ми нещо с тия грилове, накрая може да стане я раздали 200, я не. На предната игра с ваучерите на тефал, на 2 кода ми заби и не разбрах печелят или не, в крайна сметка проверявата 1 месец и ден след като изтече валидността им ми отговориха, че не пиечелят естествено. Това ново приложение хич не ми харесва, и в старото не печелих но поне се виждаше списък с печеливши, а тук нищо 

Общи условия

Активация на акаунт