Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 135
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 255
До края на май месец е имало игра на Милка из магазините със скреч карти. Някой знае ли какви са били наградите? Някаква чиния с рецепта....бисквити...откъслечно инфо имам. Ще се радвам, ако някой знае да поясни.

# 256
Получих смс от Боровец, че печеля 😍

# 257
Вчера пазарувах от ЦБА. Има изискване за минимална сума, но не знам каква е. Моите покупки бяха за 6,50 и ми дадоха скреч карта. Спечелих чиния и рецепта за торта.
До края на май месец е имало игра на Милка из магазините със скреч карти. Някой знае ли какви са били наградите? Някаква чиния с рецепта....бисквити...откъслечно инфо имам. Ще се радвам, ако някой знае да поясни.

# 258
Получих смс от Боровец, че печеля 😍
Пращат със Спиди. Другата седмица ще ги разносят.

# 259
Тъкмо и аз получих смс и влизам в инста, гледам и от там съм с кутия Морени. Засипаха ме с вафли. Joy
Няма да се ядосвам вече на Njoy. Днес им писах мейл, че не ми дава да се регистрирам, вече може и да не играя. Smile

# 260
  • Бургас
И на мен са изпратили такова.
Детето е цъкало и печели 700 евро. За да ги получи, трябва да се разпрати на 20 приятели/5групи, пълни глупости.

# 261
Получих смс за боровец
Йеее много сладка награда

# 262
Игра на Баш майстора:

Скрит текст:

И нещо, което чак сега го виждам:

Скрит текст:

# 263
  • оттам, откъдето започва България
Това, което чак сега го виждаш, ние не го виждаме. Simple Smile

# 264
Laughing

Редактирах, сега трябва да е ОК.

# 265
Имам неползван ваучер КФЦ от зайците, ама е на около месец, дали ще се активира на каса, стои си като валиден?

Аперол има ли на промо някъде?

# 266
Вчера пазарувах от ЦБА. Има изискване за минимална сума, но не знам каква е. Моите покупки бяха за 6,50 и ми дадоха скреч карта. Спечелих чиния и рецепта за торта.
О, значи е актуална игра, не е била до края на май месец? Може ли да помоля за снимка на наградата на лично съобщение. Благодаря.
❤️

# 267
И аз съм с кутия Морени

# 268
Не знам миналата година в играта на Хайнц, коя е била агенцията, но в тази е Юниливър   България, а те са крайно бездарни. Още преди 6-7 години провеждаха игра с покупка от Била на Дав и регистрацията беше с СМС, но платен. На бележката на била при покупка на продукта имаше информация за играта и код, който да регистрираш. Да, ама при участие се връщаше отговор, че кода трябва да има # в началото и в края и регистрацията не е валидна, т.е. трябва да пуснеш втори СМС. След жалба в КЗП, че играта е измама за събиране на пари от СМСи от Юниливър цял месец ме преследваха да ми дадат ваучери за Била за 50лв. Казах им, че ако считат, че ще оттегля жалбата заради тези 50лв. няма да стане. През цялото време твърдяха, че е само компенсация. Взех ги накрая, тя играта отдавна беше изтекла, той срока за разглеждане от КЗП тогава беше с продължителността на играта.
Та сега си мисля дали да не се свържа с тях и да им дам срок до утре или правилата да са ясни или ще последва жалба. Може ли за това време да не се научат как се провеждат игри и как се определят и обявяват правила, това са години

Редактирам. Объркала съм организаторите, не на хайнц, на хелманс правилата са пълна каша и е на Юниливър. Абе все майонеза Joy

Юниливър не са агенция, а е фирмата представител за България. Mask

Агенцията е „Би Плюс Ар” ООД, по възлагане на Юниливър.  Simple Smile

# 269
Благодаря за новата тема!
Честито за опти-грилчетата! Аз ще продължавам да се пробвам. Заложила съм по 1 участие на седмица, ако имам късмет ще спечеля.
От 4-тата игра на Инглиш хоум има ли някой, който си е получил ваучера.
И един въпрос: само на мен ли ми е разтегната настрани новата тема, за първи път ми е така и не знам как да я оправя.

Общи условия

Активация на акаунт