Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 139
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 270
В магазина на село я пуснаха в петък 😂😂
Купих 2 пъти и съм с шоколад и опитай пак. Иначе наградите са чиния и шоколад.

# 271
  • София
Благодаря за новата тема!
Честито за опти-грилчетата! Аз ще продължавам да се пробвам. Заложила съм по 1 участие на седмица, ако имам късмет ще спечеля.
От 4-тата игра на Инглиш хоум има ли някой, който си е получил ваучера.
И един въпрос: само на мен ли ми е разтегната настрани новата тема, за първи път ми е така и не знам как да я оправя.
И при мен е така темата Confused

# 272
До края на май месец е имало игра на Милка из магазините със скреч карти. Някой знае ли какви са били наградите? Някаква чиния с рецепта....бисквити...откъслечно инфо имам. Ще се радвам, ако някой знае да поясни.
Купуваха се продукти на стойност поне 4 лв. Аз теглих такава скреч карта във Фантастико, наградите бяха десертна чиния (като за 1 парче торта), десертче и дали имаше трето не си спомням. Спечелих чинията. В предишната тема, коментар 285, на страница 20, публикувах снимка на чинията. Нямам възможност в момента да пусна снимката отново.

# 273
Благодаря за новата тема!
Честито за опти-грилчетата! Аз ще продължавам да се пробвам. Заложила съм по 1 участие на седмица, ако имам късмет ще спечеля.
От 4-тата игра на Инглиш хоум има ли някой, който си е получил ваучера.
И един въпрос: само на мен ли ми е разтегната настрани новата тема, за първи път ми е така и не знам как да я оправя.
И при мен е така темата Confused
На мен също ми беше така, оказа се че е заредило мобилната версия на десктопа. Махнах символите  m.  отпред в адрес -бара и се оправи.

# 274
  • Пловдив
В Каменица засега съм с две халби и две отварачки. Не съм ходила да ги взимам от магазина.

# 275
И аз съм с кутия Морени от Инстаграм. Прилагам и снимка на чинията от Милка.

# 276
  • пловдив
Аз съм с кашонче knoppers от фейсбук.Днес регистрирах 9-то езиче на Бургаско и нищо не пуска. Записах се и с по една участие за вафлите мура и Маги.

# 277
Обявили са и последните печеливши от Браво. Няма ме.

# 278
  • София
Може ли да ми дадете работещ линк към играта на Desreet? Благодаря

# 279
Има ли някой имейл, че е спечелил от играта на „Лили Дрогерие“ с покупка на  Gliss? В условията на играта пише, че на 2 юни 2021г.ще бъсат обявени  и уведомени печелившите. Но явно аз не съм една от тях. И аз съм с продуктов пакет от Боровец.

# 280
  • София
Спечелих динозавър на детето от Барни. В Lidl е на промоция 1.59лв. Blush

# 281
Joy Не съм фен на барнитата, но детето харесва динозаври. Може да се пробвам и аз.

# 282

Нова игра на Somersby. Играта се провежда само в магазини LIDL!
Линк към играта: https://somersbypromo.bg

# 283
  • София
Вчера си взех ваучера за Дилиос от спиди. .. Сега разгледах сайта.. тия луди ли са.. 29лв един чаршаф с ластик.. а зимните олекотени са по 24лв... нали не им е сезона.

# 284
Вчера си взех ваучера за Дилиос от спиди. .. Сега разгледах сайта.. тия луди ли са.. 29лв един чаршаф с ластик.. а зимните олекотени са по 24лв... нали не им е сезона.
до адрес ги изпращат не до офис нали?

Общи условия

Активация на акаунт