Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 039
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 210
Публикували са печелившите в Джим Бим и Узо 12. Не съм сред тях...Тази година се включвам на 25 % в игрите...И печеля все по-малко...

# 211
Скрит текст:
Пуснали са някаква игра  ,според мен е вирус уж е на Кока Кола

Разбира се, вижда се по адреса горе в лентата, че е фейк фишинг отвсякъде за събиране на данни.

# 212
  • Варна
В Каменица излиза само един печеливш с дата 15.02.Дали е съфорумката която се похвали или има бъг.

# 213
  • Сливен
В момента има ли някаква актуална игра,свързана с Нивея и  Кауфланд?

# 214
В Каменица излиза само един печеливш с дата 15.02.Дали е съфорумката която се похвали или има бъг.
Според мен е бъг.

# 215

И моята раничка дойде Simple Smile

# 216
На месинджър получих много съобщения за горепосочената игра на Кока кола, явно условието е да каниш приятели. Измама отвсякъде, според мен. Иначе греда отвсякъде.

# 217
Взех пикник одеалото от Младо пиво

# 218
  • Сф
Току що го изхвърлих това, без да отварям. Сестра ми ми го пратила..какво е попълвала не знам.

# 219
  • Сливен
Нали 1 продукт трябва да се закупи,защо пише 2?Аз ли нещо не разбирам....  Thinking

# 220
  • София
Получилите ваучера на Бриколаж - до кога е валиден?
Ваучерът е валиден до края на м.август
[/quote]
Вчера (1 юни)получих мейл с питане дали сме получили ваучера и да потвърдим като напишем номера
Аз им пратих снимка и номера както и  данните на печелившия
Днес(2 юни)ходихме до магазин "Мосю Бриколаж"-в кв. Люлин
първо на информация търсеха името в три листа списъци.
и казаха че е потвърдено(валиден е ваучера) -не са искали лична карта.
Напазараувахме за над 100 лв и пак на информация ни маркираха покупките
+ доплащането е пак там. Не се минава през касите

# 221
  • при късмета
Нали 1 продукт трябва да се закупи,защо пише 2?Аз ли нещо не разбирам....  Thinking

Не само количеството продукти, много неща са объркани в правилата. Тук пише, че трябва в сайта да регистрираш бележката, после, че само с СМС е играта. А ако е с СМС в задачата се пита защо трябва да е от определени обекти. Пак някой неграмотен, не можещ да свърже 2 смислени изречения е писал правилата. Или е поправял от стари игри, ама само където свари

# 222
Благодаря на тези,които споделят за новите ваучери в Кока кола апп и така ние сме от първите,които можем да си вземем.Аз не влизам редовно в приложението,но тук следя темата.Днес си взех с ваучера за KFC туистър меню и ми хареса.

# 223
13:50 часа настолна игра на куинс.
Отделно няколко малки награди от фейсбук Blush

# 224
  • Сливен

Не само количеството продукти, много неща са объркани в правилата. Тук пише, че трябва в сайта да регистрираш бележката, после, че само с СМС е играта. А ако е с СМС в задачата се пита защо трябва да е от определени обекти. Пак някой неграмотен, не можещ да свърже 2 смислени изречения е писал правилата. Или е поправял от стари игри, ама само където свари

Сега имах време да дочета правилата-наистина има грешки.

Общи условия

Активация на акаунт