Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (111) - юни 2021

• 175 043
  • 2 820
  •   1
Отговори
# 840
От играта на Head&Shoulders в Лили някой получили обаждане или имейл?

Да, аз писах преди 1-2 дни. Получих имейл, че съм от избраните, каква е наградата и разни документи за подписване.

# 841
  • Сф
Не, още никой не се е похвалил с мейл от КК за втората седмица на оптигрилове.. Това е за данните, понеже не връща мейл и някои се притесняват.

# 842
Идвам да похваля Компас. Спечелих от тяхна игра във фб. Продукти и   книжка всичко беше много прилежно опаковано и с панделка в тази кошничка.
Кажете час за регистиране на куинс много искам тази термочанта  😃

# 843

Да, аз писах преди 1-2 дни. Получих имейл, че съм от избраните, каква е наградата и разни документи за подписване.
Ясно,значи да не се надявам.

# 844
  • Сливен
Някой друг,освен мен да има проблем,с регистрацията в играта на ФЛОРИНА?

# 845
  • Пловдив
0889033889 познат ли ви е?

# 846
  • София
Ето какво са ми отговорили от Якобс
Здравей ...,

До 2 дни след края на всяка от 5-те седмици в периода на играта (31.05-04.07), в следната последователност:
1-ва седмица - до 9 юни
2-ра седмица - до 16 юни
3-та седмица - до 23 юни
4-та седмица - до 30 юни
5-та седмица - до 7 юли

На всеки победител се изпраща лично съобщение на email-а, който е посочен от Победителя при регистрацията му за участие в Играта.

Благодарим Ви за отделеното време да се свържете с нас и ако имате повече въпроси, моля, пишете ни отново.

Поздрави,
Jacobs

# 847
  • Плевен
Цитат на: elifanta link=topic=1
339538.msg42972770#msg42972770 date=1623233466
Сега получих мейл от Кока Кола за оптигрила, приели са ми данните, coca-cola-app@locals.bg

12:53 ч. (преди 17 минути)

до evgenia.kondeva

Здравей,

Твоите данни за доставка са получени успешно!

Може да очакваш своята награда на посочения от теб адрес до 30 дни след изпращане на данните, и не по-късно от 30 дни след приключване на промоционалната активност.

Наш представител ще се свърже с теб, за да уточните удобен час за приемане на пратката. Както и попълване и подписване на Декларацията, чрез която Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД (ККХБК) следва да декларира и заплати таксите от твое име пред Национална агенция по приходите за съответния период на основание чл.65 ал.7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ).

Не забравяй да участваш за още свежи награди в приложението на Coca-Cola!

Честито , това за новата седмица ли е?

Не, за старата.

# 848
Това значи, че първата седмица приключва днес. Ще чакаме
Ето какво са ми отговорили от Якобс
Здравей ...,

До 2 дни след края на всяка от 5-те седмици в периода на играта (31.05-04.07), в следната последователност:
1-ва седмица - до 9 юни
2-ра седмица - до 16 юни
3-та седмица - до 23 юни
4-та седмица - до 30 юни
5-та седмица - до 7 юли

На всеки победител се изпраща лично съобщение на email-а, който е посочен от Победителя при регистрацията му за участие в Играта.

Благодарим Ви за отделеното време да се свържете с нас и ако имате повече въпроси, моля, пишете ни отново.

Поздрави,
Jacobs

# 849
  • София
Не до днес трябва да ги обяват. Първата седмица приключи на 6.06. Както и да го броя до два работни дни е до вчера но айде да не се заяждам.

# 850
Рексоната е на промоция и в Метро, мисля да пробвам още веднъж.
А в Чупа нали участват всички близалки, не само най-евтините? Че последния път взех едни по-нестандартни (но са си техни).
Не са само евтините, в сайта в правилата са упоменати и конкретно кои близалки влизат.

# 851
Сега прочетох отново правилата на КК за Оптигрила и там пише, че печелившите се уведомяват в рамките на 1 седмица след тегленето

# 852

До 3 дни..
И Аз нетърпеливо чакам.. но ще е за нищо, знам си Аз Sad

# 853
И на мен това ми изписва, но в правилата им пише друго 🤷🏻♀

До 3 дни..
И Аз нетърпеливо чакам.. но ще е за нищо, знам си Аз Sad

# 854
  • София

И аз съм спечелила чанта за фитнес. И ме ядосаха много яко. Получих имейл че печеля, снимах касовата бележка и я изпратих. И изведнъж получавам втори имейл, с прикачен файл "Декларация за обработка на лични данни", която декларация трябва да принтирам, да подпиша, да я снимам и да им я изпратя. Никога досега не съм чувала за подобна тъпотия. В игрите чеквам квадратчето, че съм съгласна с тази декларация и готово. Не отварям прикачени файлове от непознати адреси, а и нямам принтер у дома да им принтирам декларацията. Никой не е споделял тук, че принтира декларации за обработка на лични данни.
Чакам мнението на аудиторията тук, най-вече на спечелилите от тази игра и тогава ще реша дали могат да ме принудят да им върша работата.
Втори проблем с награда. От Боровец така и не получих СМС. А като моя номер, дори приблизителен, не съм виждала никога в игрите. Така че, съм убедена, че е моят. Може ли да споделите номера, от който са ви изпратили СМС, да проверя какво става. Но поради това, че няма имена, няма дори инициали, едва ли ще си признаят че са ме пропуснали. Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт