Нещо се случи (Joseph Heller)

• 5 109
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
тазсутрешна случка с моята дъщеря:
пътуваме в маршрутката. задръстване. на 40-тата минута на нея и писва и се чуди какво да прави. изправя на седалката и гледа колите. в следващия миг започва да вика: Пичовееееееееееееееее, давайтееееее пичовееееееееееееее! маршрутката избухва в див смях, аз едва не я изтървам. тя, естествено е супер доволна, че прави такова впечатление, озърта се и вика: Има лиииии пичовееее?
като слязохме се обадих на баща и и му казах вече да не вика в задръстванията:"айде, бе пичове, карайте!"
 Joy Joy Joy

# 46
  • София / Пловдив
  Той добре, че употребява "пичове", а не някоя друга думичка  Mr. Green

Бояна веднъж видя плакат на Азис, рекламираха негово участие в някаква кръчма. И като се развика на улицата "Вииииж педалаааа".
  Не знаех от къде го е чула. Питах я кой ти каза, че Азис е п...л, а тя сериозно ми отговори "Цецо" /това е един мой колега/ и допълни, не е п...л, а "млъсен пе..л"  Crazy

# 47
Аз пак случка с хлапе от моите в кабинета:
Развърза му се маратонката и той /на 5 г./ реши че е абсурд да продължим така, но понеже не можеше сам да я завърже, се заех аз. В момента в който клекнах да връзвам, той изведнъж си сложи ръката на гушката ми, погъделичка ме и мило каза :
- Гути-гути.../гуци-гуци/
Аз го погледнах втрещено,а той спокойно ми обясни:
- Така паи дадо пасето /Така прави дядо на прасето/.

# 48
      Сутринта в 4ч се сетих за нещо за работата, за да не забравя си изпратих съобщение от личен ймейл адрес на служебен и на работа вече бях забравил. Естествено голямо беше учудването ми когато на работното си място отворих съобщението и видях, че започва "Здравей, Цоньо!"

# 49
      Сутринта в 4ч се сетих за нещо за работата, за да не забравя си изпратих съобщение от личен ймейл адрес на служебен и на работа вече бях забравил. Естествено голямо беше учудването ми когато на работното си място отворих съобщението и видях, че започва "Здравей, Цоньо!"
Тъй,тъй!Вече всички разбраха как се казваш. Wink

# 50
# 51
  • Пловдив
Големият ми син беше малък, майка ми си купи нова пералня и ние двете разгадаваме упътването на пералнята, показваме по копчетата за температурата и т.н. Било е явно зимен сезон и тогава малкия казва важно, посочвойки копчетата за температурата и оборотите:"Бабоооо, това турата, а това - кааството" - едното е температурата, а другото - лекарството. Joy Joy Joy

# 52
  • Пловдив
Васко е на разходка на Гребната база, чува някаква птичка да пее и казва:Мамо, славенче. Ние искаме да повтори - какво? Той - Славенче. Как се казва, как: Славен - отговаря той.Я повтори пак? Васко се замисля, усеща, че го будалкаме и отговаря: Птичка.

# 53
С Анелия играем на криеница преди малко и аз я питам:
-Ани,къде сиии?
Тя:
-Тук съъъм.
След малко се скрива и вика:
-Няма съъъм!/ вместо няма ме/
 Joy

# 54
  • густо майна Филибето
За мястото на Интернет в живота ни
Разглеждаме с голямата ми дъщеря един форум за плетива - една тьотка си изплела панталон и сако, при това голяма номерация, само за 6 дни.
Дъщеря ми:   Ама тя по цял ден ли е плела?!
Аз:                 Ами ако е нямала какво друго да прави....
Тя :                Е как да няма, нали има интернет!!!

# 55
В кабинета си съм. Показвам картинка на Влади /6,5 г./ и го питам:
-Какво има нарисувано на картинката?
Той веднага отговаря:
-Един човек и една жена.
Аз:
-Значи двама души...
Той ме прекъсва веднага:
-Не, един човек и една жена! Татко каза, че жените не са хора!
Реших да го затрудня:
-Значи и аз не съм човек?
А той, без да се замисли:
-Ама си и ти! Ти си логопед!

е не, това си е чист виц, Логопед Зара. Joy Joy Joy Joy Joy
по повод вица:
играя на думи със сина ми докато пътуваме в трамвая и му казвам:
-Хайде сега аз ще казвам дума,а ти ще обясняваш какво е и за какво
 служи.
-Добре-отговаря ми той.
-Прахосмукачка.
-Ами с нея чистим.
-Правилно-поощрявам го аз.
-А сега-метла.
-Метлата е превозно средство-отговаря ми той.
-Е как така?-питам аз.
-Ами така-с нея лети Баба Яга-ми отговаря той с цялата сериозност на света.
ЛОГИКА- Joy

Седим една вечер всички пред телевизора и пускат рекламата с Ивана:събуди ме в 2.00 през нощта..и аз с най-сериозния си тон питам приятеля ми:да те събудя ли в 2.00 през нощта?,а той без дори да ме погледне ми отговаря:може,но само ако съм на антибиотик и ми е време да го взема.

# 56
В ресторант. Компания в която има и 4-5 годишно девойче напредва с питиетата,като на всяка поръчка иска лед.След вечерята и поглед на сметката бащата хлъцва,а щерката дълбокомислено отбелязва-.... Joyами от толкова много лед.... Joy             И една нова версия  на стария лаф-/баба учи внуче на азбуката-А-като ягне,Б -като тупан,/Дете обяснява на баща си Р като Пепи- hahahaтова са нашите англоговорящи деца.

# 57
  • София
Сутринта караме децата на детска, а ние на работа и изведнъж Марти / 6г / пита :
-Мамо вие с тате защо не правите секс ?
Аз хлъцвам и за да изляза от положение ну казвам, че баща му в момента кара кола и не не може.
-Не бе то се прави на тъмно.- професора продължава
-Ами ти тогава спиш- отговарям
- Другия път да ме събудите да гледам...............

# 58
Сьбрали сме се 3 сьседски семеиства да се почерпим.Стана дума за нашите родители.Не познаваме маиката на единия сьсед,а жена му е седнала до мен.Аз реших тихичко да я попитам шепнеики в ухото,за да не се изложа .Попитах я жива ли е маика му.За мое учудване тя дьлбоко се замисли около минута ,мисли,мисли и накрая ми отговори"Ами да,горе-долу".Представете си моето изумление newsm78.Оказа се ,че тя е чула"Мила ли е маика му".

# 59
Младо семеиство живеели при свекьрвата.двете сьс снахата изпитвали силна неприязьн една кьм друга.Един ден гледаики през прозореца свекьрвата казала"Еееех какьв хубав ден-да трьгнеш,па да не се вьрнеш."А снахата сьщо погледнала и отвьрнала"И каква хубава трева-да легнеш,па да не станеш".

Общи условия

Активация на акаунт