Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 153
  • 834
  •   1
Отговори
# 780
Нито мога без парфюм, нито с един.
Сега седя и се чудя какво да сложа. Има толкова много към които не съм посягала не помня от кога....Шкафа ми се пука по шевовете, а аз клеча пред него като пред олтар и гледам тъпо. ММ ме предупреди, че не е разтегателен, а по-голям няма да ми разреши да довлека вкъщи. Rolling Eyes
Не искам, цитруси, не искам цветни.... С една дума - не знам какво искам. Още малко ще се помотая и подозирам, че пак ще натисна Angel-а. Smiling Imp Пак зациклих здраво. Blush

# 781
  • The Evergreen State
Говоренето за само един парфюм от парфюмани, в най- голямата и четена парфюмна тема в България, ми звучи като виц.

Е, не съм изненадана от коментара. Форума е обществен, нещо като градския автобус, всички качили се имат обща цел да се возят в него, оттам нататък голям е шанса да нямат нищо друго общо помежду си и няма смисъл да го търсят Simple Smile

# 782
  • by the sea
Sysly и аз имам такива моменти, във всички тях отивам към  Opium Vapeurs
преди да го купя имах мостра и пак така правех

# 783
Избрах!
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire - Precious Oud (последният да затвори вратата Simple Smile)
Бях забравила колко са красиви уд-овите парфюми в горещините! Heart Eyes Мек, сладък уд с млада и росна тубероза опушена със сладък тамян, щипка розов пипер за разкош, капка освежаващ лайм и ягоди! Heart Eyes

# 784
Много хубаво се развива този парфюм сега. Сантал Блан пък е разкош на морски въздух. Любимата ми линия на Ван Клийф предлага интересни преживявания.❤

# 785
  • Варна/Лондон
Аз като не мога да избера, гледам във ФБ групите кой с какво ще е, и предвид часовата разлика, има доста натрупани предложения. 😁Така днес де спрях на Fragarence Du bois oud rouge intense, който беше позабравен, а е чудесен аромат.

# 786
Един парфюм не съм имала от дете, няма и смисъл да се опитвам да ги намаля - всеки път щом си обещая най - тържествено да не купувам нищо, все нещо се намира да ме изкуши.
Често се случва да ме  дразнят, но и често ги преоткривам наново в различните сезони и им се радвам, сякаш току - що съм ги купила.
Прибрах зеленилките и цитрусите, които или изчезват, или се кривят в жегите и извадих летните рози.
Днес съм с Nin - Shar, който колкото ужасен ми се струва в хлад, толкова ми харесва в жегата, пръснат пестеливо - цял ден се мени, не лепне, чуден!

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:09 от silver pearl

# 787
  • Франция
Прибрах зеленилките и цитрусите, които изчезват,или се кривят в жегите и извадих летните рози.

А пък аз извадих вече туберозите Heart Eyes

Снимката

# 788
Нито мога без парфюм, нито с един.
Сега седя и се чудя какво да сложа. Има толкова много към които не съм посягала не помня от кога....Шкафа ми се пука по шевовете, а аз клеча пред него като пред олтар и гледам тъпо. ММ ме предупреди, че не е разтегателен, а по-голям няма да ми разреши да довлека вкъщи. Rolling Eyes
Не искам, цитруси, не искам цветни.... С една дума - не знам какво искам. Още малко ще се помотая и подозирам, че пак ще натисна Angel-а. Smiling Imp Пак зациклих здраво. Blush
Аз днес съм с Олимпеата на Пако Рабан и ми е супер - сладка, плажна, като кожа намазана с лосион и топната преди това в солена вода.

# 789
Аз за да не се чудя съм ги наредила в колона по двама /като войници/ и карам наред. Да не се обиди някой че е пренебрегнат.

# 790
Моите туберози са временно наказани. Никак не се разбирам с тях напоследък.
Поръчах Ta'if без тест. Толкова разностранни отзиви има за него, че дори бегла представа не можах да си създам. Joy

# 791
И аз съм на вълна тубероза от две седмици. Днес съм с любимата си.

Чувствам се с нея бяла и добра и не на последно място прекрасно ухаеща 24 часа 😊

# 792
И моите туберози са прибрани дълбоко, а от някои дори се отървах. Хич не ми действя добре това цвете напоследък. На този етап е абсурд да си купя парфюм с тубероза. Души ме и ми се гади от силна такава.

От смокини обаче се побърквам. Единия от парфюмите ми за деня е задължително смокинов

# 793
Аз съм успявала да намаля много ароматите и то точно когато бях най-зарибена парфюмно. От 30-40 стигнах 4-5 това преди бая години. Насила не става то си е до настроение и момент.  Сега имам около 12 и тая бройка е от бая време. Добре са ми. В момента който нещо ми притрябва го вземам без много да се чудя над бройката. Като цяло обаче съм в покой явно. Предполагам , че мога и с един и затова се изказвам категорично, че е абсолютно безсмислено човек да си брои ароматите. Който иска с един , който иска без един , на друг и 200 са му малко. Какво значение има то верно в тая тема звучи като виц най-краткия виц
Парфюм- подпис Sweat Smile
Днес като именничка вместо да се разтърся да си взема нещо аз се наврях в Рефан. Не бях влизала отдавна, но случих любезни момичета та си прекарах добре.
Виртуално черпене Heart Честито на именници и именнички тук , знам, че има. Живи и здрави!

# 794
Моите туберози са временно наказани. Никак не се разбирам с тях напоследък.
Поръчах Ta'if без тест. Толкова разностранни отзиви има за него, че дори бегла представа не можах да си създам. Joy
Любима моя роза. Като розово малеби с щипка шафран. Усеща се и леката сладост на фурмите. Пудрен, пухкав, мек аромат. Нищо общо с розов мускал или локум, нищо накъртващо. 
Аз го нося и в жегите, но не знам дали всеки би могъл.

Днес съм с Chanel 1957 от проба и си давам сметка, че е хубаво когато знаеш, че няма да си купиш някой скъп ексклузив.  Joy Обикновено ми се случва точно обратното и падам в плен.

Честит имен ден, Chocolat!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 14:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт