Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 73 529
  • 834
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна/Лондон
😂Май не, освен сапунените, бели цветя дето не миришат на нищо, прани гащи все едно. До скоро си мислех, че не харесвам лавандула, да ама се влюбих в Tom ford lavender extreme, и се оказа, че я харесвам, стига да е с нещо подходящо съчетана 😂
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Lavender-Extreme-54381.html

Един линк не беше '' хванал'',  та го добавих предния пост, на Roja Reckless femme. 😁

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 15:49 от Джеронимо

# 331
Аз им пиша в WhatsApp , много са мили - правят и отстъпки, номера е 0896334664

# 332
Аз им пиша в WhatsApp , много са мили - правят и отстъпки, номера е 0896334664

Благодаря. Много ми помогна. Ще им пиша и аз Simple Smile

# 333

Днес снимах това вълшебство в центъра на Бургас. Ухае омайно, нежно, искам такъв парфюм - на чиста бяла магнолия.

# 334
Да се похваля с една мини колекция. Н това дъждове и студено време не мога да извадя летните..

# 335
  • Чукарландия
Аз много обичам да се парфюмирам , но признавам си , и мен 100 мл. Tiziana Terenzi ме плашат.....

Зависи, зависи! 😉
Както теб не те плашат няколко пъти по сто от Бакара-та, така и други (визирам себе си 🤣) и 200 мл от Тицианите не могат ме съборят, напротив - от любимите колкото повече, толкова по-добре! 😜

# 336
Elitza@ имайте едно наум ако все пак решите да поръчвате отливка от Висша козметика и хубаво  си проверете пратката преди да си я вземете. Преди около три седмици поръчах отливка на парфюм от тях, която  като се прибрах в офиса и отворих(понеже в бързината я взех от куриера без да проверя състоянието на това което получавам) се оказа пръсната на малки мънички парченца. Предишните ми поръчки от тях, включително два парфюма бяха много добре опаковани, а за бутилката на Naxos направо се бяха престарали в това отношение, та честно казано изобщо и не помислих, че може да има някакъв проблем.  Злополучната отливка обаче, трудно би могла да стигне и  цяла при мен, при условие че като разгледах хубаво пратката се  оказа,  че са ми пратили  отливката просто пъхната в  торбичката на куриера,  явно лекичко увита  в незалепено около нея бабъл фолио, което незнам дали имаше пет сантиметра  и което явно(като не е залепено) се е отвило  и без да сложат стикер чупливо на пакета.  Обещаха, че ще пратят  нова, но ето три седмици по-късно нищо не съм получила.  Аз разбира се отчитам грешката си, че не извърших проверка на пратката преди да я взема, иначе сега нямаше да се ядосвам, но  от моя гледна точка вината за случая е изцяло тяхна, защото  няма как проявявайки небрежността  просто да мушнеш едно стъклено шише  пълно с течност в обикновена   полиестерна торбичка,  без надлежно да го увиеш  с годно да го предпази средство и без стикер за чупливо  поставен на пакета, който да ориентира куриера, да очакваш, че това което пращаш  ще стигне читаво до клиента ти.

# 337
Зависи, зависи! 😉
Както теб не те плашат няколко пъти по сто от Бакара-та, така и други (визирам себе си 🤣) и 200 мл от Тицианите не могат ме съборят, напротив - от любимите колкото повече, толкова по-добре! 😜
Бел, мила моя, трябва да ти изпратя да пробваш Borea TT. Ама да не ме биеш после. Той не е точно за сега, но е великолепен, прекрасен парфюм. Нямам думи да го опиша.
Имам много по сто Тициани и все се оглеждам за нова. Това е марката, от която винаги имам поне 4 нови желания. Единствена е такава към момента.
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Borea-55000.html

# 338
Моят Dolce Garden пристигна.
Че се усеща кокос, усеща се..ама нещо чак не съм възхитена...отделно, че много бързо ми изчезва и се прибира до кожата, а аз искам постоянно нда го усещам.
Сега се хапя, че не взех CK Eternity Summer..двоумях се

# 339
Някой от вас използвал ли е Avon Attraction One EDP и ако да колко часа трае?

# 340
  • Стара Загора
Eternity Summer ако е по-траен от Dolce Garden, си режа главата. Сладката Градина мирише мощно само с 2 пръс.

Някой от вас използвал ли е Avon Attraction One EDP и ако да колко часа трае?

Трайността е субективна, хиляди пъти е коментирано. При мен може да издържа 8 часа, а при вас 2. Пробвайте си го на вашата.

# 341
Парфюмни, скоро ми предстои събитие и за пръв път не знам кой парфюм да сложа.Дрескода е официален, събитието също.
Знам,че е строго индивидуално кой какво харесва, но имам нужда от леко побутване.
Колебая се между:
Baccarat rouge 540
Gentle fluidity gold
Oud satin mood
Memo Marfa
Miss dior Edt

# 342
Gentle fluidity gold , страхотен !

# 343
Elitza@ имайте едно наум ако все пак решите да поръчвате отливка от Висша козметика и хубаво  си проверете пратката преди да си я вземете. Преди около три седмици поръчах отливка на парфюм от тях, която  като се прибрах в офиса и отворих(понеже в бързината я взех от куриера без да проверя състоянието на това което получавам) се оказа пръсната на малки мънички парченца. Предишните ми поръчки от тях, включително два парфюма бяха много добре опаковани, а за бутилката на Naxos направо се бяха престарали в това отношение, та честно казано изобщо и не помислих, че може да има някакъв проблем.  Злополучната отливка обаче, трудно би могла да стигне и  цяла при мен, при условие че като разгледах хубаво пратката се  оказа,  че са ми пратили  отливката просто пъхната в  торбичката на куриера,  явно лекичко увита  в незалепено около нея бабъл фолио, което незнам дали имаше пет сантиметра  и което явно(като не е залепено) се е отвило  и без да сложат стикер чупливо на пакета.  Обещаха, че ще пратят  нова, но ето три седмици по-късно нищо не съм получила.  Аз разбира се отчитам грешката си, че не извърших проверка на пратката преди да я взема, иначе сега нямаше да се ядосвам, но  от моя гледна точка вината за случая е изцяло тяхна, защото  няма как проявявайки небрежността  просто да мушнеш едно стъклено шише  пълно с течност в обикновена   полиестерна торбичка,  без надлежно да го увиеш  с годно да го предпази средство и без стикер за чупливо  поставен на пакета, който да ориентира куриера, да очакваш, че това което пращаш  ще стигне читаво до клиента ти.
BoMarina благодаря Ви за споделения опит. Ще го имам предвид. Така или иначе се оказа че нямат отливки в момента на търсения от мен. Казаха че и този месец няма да има зареждане тъй че ще следя по натам или ще търся по групи. Или ще помисля за 100ца. бутилките са си произведение на изкуството. Освен това тепърва съм решила да опознавам марката. Много пипнати парфюми, и даже тези които оценявам като неподходящи за мен всъщност ми харесват и с нищо не ме дразнят. Със сигурност ще изскочи още някой в който да се влюбя което пък кара банковата сметка да издиша Simple Smile. Поради това все повече се оглеждам за по малки разфасовки. Не всяка любов трае седем години някои умират на третото пръскане Simple Smile.

# 344
Парфюмни, скоро ми предстои събитие и за пръв път не знам кой парфюм да сложа.Дрескода е официален, събитието също.
Знам,че е строго индивидуално кой какво харесва, но имам нужда от леко побутване.
Колебая се между:
Baccarat rouge 540
Gentle fluidity gold
Oud satin mood
Memo Marfa
Miss dior Edt
Oud Satin е най- официалният парфюм от тези. Марфа абсурд, както и Бакара/има вероястност да си помислят, че си с копие или йодовете, болниците и т.н/. Диор става, а с Голд ще си помислят, че си с Интенз кафе Монтал, а напоследък Монтал е силно преекспониран и получава доста кофти коментари.
За мен само Oud на Кюркджиан е парфюм за смокинг и най- официалният парфюм въобще и бих носила Oud Satin.

Общи условия

Активация на акаунт