Парфюмни размисли и страсти (юни 2021 г.) - 261

• 72 691
  • 834
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте.Още издирвам моите парфюмни виолетки.Моля тези от Вас ,които са ползвали Molinard violette и She Wood Dsquared2 да споделят виолетките нежни ли са ,сладки ли, каква е трайността .

# 646
She wood dqsuared2 не са сладки виолетки, нежни също не бих го нарекла. По-скоро свежи и леко зелени. Има унисекс уклон. Много хубав парфюм. Трайност средна и под средна. 3-4 часа на кожа макс. Къде го има?

# 647
She wood dqsuared2 не са сладки виолетки, нежни също не бих го нарекла. По-скоро свежи и леко зелени. Има унисекс уклон. Много хубав парфюм. Трайност средна и под средна. 3-4 часа на кожа макс. Къде го има?
She wood dqsuared2 e прекрасен парфюм, много любим! Усещането ми с него е като плуване в тихо море, копринено, плътно и освежаващо. Виолетките се усещат леки, току що разцъфнали и много красиво блендирани с другите цветя и ветивера.
За съжаление почти не се намира в онлайн магазините, дори в Starcorp е изчерпан. Аз отнесох последна бройка от намаленията в Лили миналата седмица, беше си направо сделка - 69 лв за 100 мл продукт. Tuali, ако не го намериш, пиши ми да ти пратя една хубава отливка Simple Smile

# 648
  • Пловдив
За този ли говорите?
https://douglas.bg/wood-dsquared2-pour-femme-conf-49008

# 649
  • София
Не, за този става въпрос - https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED2/She-Wood-3552.html.

# 650
  • sofia
Преди седмица или две все още го имаше в магазин ЛИЛИ на Раковска срещу НАТФИЗ за 99 лв. 100 мл.
Не знам дали въпросният парфюм има различни версии - EDT или EDP.... но съм сигурна, че е тази версия в правоъгълното шише с дървена капачка. Ако някой проявява интерес, мога да мина днес след работа и да проверя със сигурност дали все още е наличен Simple Smile

# 651
  • София
Здравейте! Може ли някои който е използвал Guerlain Aqua Allegoria coconut Fizz да каже по нещичко за него? 😊Хвърлила съм му на сляпо око, чудя му се, а в тежи жеги не ми се ходи да тествам.

# 652
Не, не за този. Сега виждам, че Magicjo е показала точно за кой става въпрос. И аз много го харесвам, а от поне 2 години не съм посягала към него. Ще поправя тази "грешка" още утре. 😊 При мен е и доста траен - усещам го отчетливо 7-8 часа.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:52 от cabochard

# 653
Получих преди час две подаръчета - Euphoria Blossom и Bombshell на VS.
Направо ме заболя глава от първия- в началото ми хареса аромата в капачката, но пръскайки, усетих една натрапчива остра нотка, направо ми се пригади. Не съм спец и не знам коя от съставките е това, но много често я усещам в парфюмите.
С Bombshell се харесахме от първо подушване. Лятото ще карам с него и Gucci Bamboo.

# 654
Момичета, какъв е вашия топ 5 или топ 10 за лятото? Grinning

# 655
ТОП 5
- Tiziana Terenzi Moro di Venezia
- Altamarea Villa Buti
- Loewe Aire Sutileza
- Pureza Agua de Indias
- Monaco Parfumes Woman
и още 5 до ТОП 10 Simple Smile
- Etoile Fragonard
- Disquared2 She Wood
- Diamant Fragonard
- Figue Fleur Fragonard - за летнитe вечери
- Loewe 001 EDT.

# 656
  • by the sea
Днес може да се каже, че се окъпах в  Aqua Allegoria Pamplelune, няколко пъти през деня.
Имах нужда от нещо свежо и сочно.
Много го пренебрегвам това парфюмче, имам го от поне 5 години и все не му идва ред.

Lazuli Моят временен топ е :
Tiziana Terenzi - Andromeda
Kenzo Amour Florale
Carner Latin Lover
Balenciaga Florabotanica
Nishane Hacivat

и си търся още нещо свежо, зелено и ароматично, май ще отстрелям на сляпо Bottega Veneta -  Illusione

# 657
  • Бургас
Момичета, какъв е вашия топ 5 или топ 10 за лятото? Grinning
Моят топ- Amouage Honour, Cartier Carat, Hermes Un jardin sur le Nil, Chanel Chance Eau Tendre, Lancome la vie est belle Soleil Crystal, Guerlain Mon Guerlain ,Armani Si Intense 2021г с няколко спрея само вечер и Lancome Magnolia rosae.Purple Heart

# 658
Здравейте, някой познава ли марката Vurv? Покрай арабските "удове" се натъкнах и на нея, но не откривам нищо във Фрагрантика. Ще се радвам да споделите 🤗 След Shaghaf Oud , Club de nuit intense, Maahir много се впечатлих и търся още съкровища да пробвам🌹🌹🌹

# 659
  • Pazardjik
Jo Malone, пробвайте Al Haramain l`aventure страхотен парфюм в мъжки и дамски вариант.

Общи условия

Активация на акаунт