Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 343
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук съм Simple Smile

# 136
Ени, шЪ мЪ анатемосате, ама за масла и дифузери и ....майни говоря, особено една определена марка...ама и като цяло.
Търтийн, смея се с глас на сигурно ти се плаче:innocent:

# 137
Ени, в грешка си, сестро. У нас животно като отмени няма. Права и задължения по - равно. Днеска аз, после той. Както дойде. Каишът е за двама. Сега сгъва дрехите, които врътнах сутринта в пералнята. Ми не ме е отменил. Задължение домашно е отметнал. Утре ще го отметна аз, ама грозните кюфтета няма да му простя 😜
Бърди, и аз цапам много и плескам. Добре, че имам Минка.
Добре, надявам се, като си тук си правилното лЮкарство.  Това Кантарджиевото.

# 138
спИцЯлно за донси съм тук - да има с кой да се кара. Simple Smile

тъй и тъй съм се разприказвала, да ви кажа как се "запознах" с Донсита ненагледна преди хиляда години.

пиша си аз в темата за гоблените и една Убавиня показва гобленче с молитва и обяснява, че е за подарък на баща ѝ, който е открил нова фирма или има нов офис... нещо такова.
след няколко дена отиваме в една фирма да договорим нещо (забравих прозорците ли бяха или климатика) и там на стената срещу мен същия гоблен. 1 към 1, ами и рамката и всичко точно като на снимката в темата.
гледам аз гоблена, а човека видя какво съм се зазяпала и гордо обяви "дъщеря ми ми го уши за новия офис!"
Simple Smile излових я кУтУ сущий детектив. Simple Smile

# 139
А, грозни кИфтетата. Ако са вкусни, няма проблем! Animal Pig
Ходихме на едни атракциони. Хлапето драпа към боксовата круша. Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 140
  • sf
Добрииии 😘
Оправи ми настроението, ще заспя с усмивка.

# 141
донси Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 142

тъй и тъй съм се разприказвала, да ви кажа как се "запознах" с Донсита ненагледна преди хиляда години.

пиша си аз в темата за гоблените и една Убавиня показва гобленче с молитва и обяснява, че е за подарък на баща ѝ, който е открил нова фирма или има нов офис... нещо такова.
след няколко дена отиваме в една фирма да договорим нещо (забравих прозорците ли бяха или климатика) и там на стената срещу мен същия гоблен. 1 към 1, ами и рамката и всичко точно като на снимката в темата.
гледам аз гоблена, а човека видя какво съм се зазяпала и гордо обяви "дъщеря ми ми го уши за новия офис!"
светът е малък Heart
Хубава среща.

# 143
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ха, това е много сладко.
    Имам подобна шантава история. Бременна, отивам на ранна фетална морфология, лекаря закъснява. Идва, разказва, че асистирал при тежко раждане, спасили майката и бебето, сестрата разпита за пола на бебето, името. Името на бебето го запомних, беше специфично.
     Няколко месеца по късно, аз вече родила, с бебе на два, три месеца, водим го при частен педиатър. В чакалнята, майка с пропълзяло малко момиченце.
    В един момент тя се обърна към детето по име, и аз веднага  - "Извинете, доктор У. ли ви е асистирал при раждането?". Тя, шокирана "Да, откъде знаете?"

# 144
    Да,точно такава е ситуацията, седя и чакам да вечеряме и да ме отмени с детето за малко.И добре,че първо реших да ви прочета,да се видя ква патка съм,щото бях тръгнала с едната ръка да държа бебо,с другата да пържа картофи.
    Сега..работата му позволява сам да определя колко и кога да работи.Демек,винаги може да ми мине с номера,че ей до сега е работил,обаааче ми е пред очите и всичко виждам.Виждам,че аверчето е тук,който ни е и съсед,но не седят да четат книги двамата..нали.
    Да не навлизам в подробности,че е дългаи широка.Но "у наше село" е така.Който от където мине и види,че работиш, няма да ти предложи помощ,а бира.Grinning
    Фил,много хубаво е,че си лоша!Аз все си казвам Е,хайде,нека и той да отпочине и разнообрази,ама на главата ми се качват..
    Оги,честита да си! Flowers Tulip Как постигнахме консенсуса?
    Кло,стискам палци!

# 145
    Ехаа, гобленарки! Добри, Донси, чудна среща сте имали!
    Моите безброй започнати гоблени стоят прибрани и недовършени, много отдавна нямам желание да бродирам, а преди бях много активна, участвах, ходех по срещи със съмишленички по хоби. Хубави времена бяха.
    Преди 1,5 - 2 години бях в Търново, там на улицата срещнах една гобленарка от другия край на България. Бяхме се виждали няколко пъти по срещи, познахме се, беше много мило и приятно Simple Smile
    Оги, честит празник, пожелавам ти вселенските закони да се подредят така, че да ги подарят чистачка, готвачка и каквото още си пожелаеш! Simple Smile

# 146
    • France
    Дали, ако много, ама наистина много искаш нещо ще се случи?
    Там вселенските закони, ако привлечеш примерно.
    В момента има такава тема във форума. И аз се чудя ако ей ся почна да визуализирам как печеля от тотото, дали ще се получи. Мисля да пробвам тази вечер, утре ще пиша дали е било успешно.

Донси, влизай в СО и почвай Joy

Лайла, имам кофти характер. Много съм блага и добра, но имам бяс в себе си. И като го отключа, ще кажеш, че портите адски са се отворили. Просто няма средно положение. Знам си го, за това съм много често по-търпелива от колкото трябва. И понякога това се обръща срещу мен. Но пък не мога навсякъде да си позволявам да избухвам.

# 147
    • Euskal Herria
    Днес само ви хвърлях по едно око, вече седнах. Много сте писали, признавам си, че не запомних кой какво. Цял ден се оправях с данъчното, здравното, за ваксините. Сега се двоумя - дали да сложа тук първа доза ваксина, а втората да ми я сложат в България. Проверих в сайта, дават, че може. Обаче дали реално е така... И ако може, къде да отида. За Пловдив са посочени няколко кабинета, личните също слагат (макар че аз нямам такъв там). Ако някой е наясно, ще съм благодарна да сподели.

# 148
    • France
    Момичета, ако може набързо един съвет? Как перете петна от флумастер?

# 149
    Добро утро, Станка се наспа. Направо съм с наместени чакри Head Band Днес ще е дълъг ден.

Фил, с вениш поливам и после в пералнята.

Янче,  понеже си български гражданин, може да се ваксинираш в който и да е ваксинационен пункт в България. Виж за втората доза и аз знам, че на теория е възможно, ама на практика не знам. Колко дни ще си в България?

Общи условия

Активация на акаунт