Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 341
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 120
Ба, да си ги яде. Може да готви, а го мързи. По случая, утре дали да не яде хляб без брашно? Опитвал се... тцъ Фил, мързи го.

# 121
Фил, имам такава колежка, мислите не мож си чу от мнения  " последна инстанция". Не е лоша(много), но как се общува с постоянни монолози.  Пък аз не мога да се изолирам съвсем..общуването ми е като въздуха.

# 122
Опитвам се да релаксирам. Има няколко класически романи, които с нетърпение чаках да преиздадат, че да си ги взема. Зайчето ми конфискува Киндъла.  Та миналата седмица ми пристигна Майсторът и Маргарита на Булгаков. Днес въобще не можах да стигна до него. Не ми се и бродира. Чувствам се някакси изчерпана. Не знам дали е бърн аут или друга щуротия.

Имах неприятен разговор с чиновник от НЗОК. Зарадва ме човечецът, че във филибалрската РЗОК от началото на годината, няма нито едно одобрено искане за ЯМР на коленни стави. В гадна държава - мащеха живеем. В инвалидна количка ще седна скоро, ако не взема спешни мерки. Записах час за преглед при читав ортопед, остава в петък да ми провърви и ЛЛ да ми даде направления. Че и два броя при това.

Утре е квалификационния изпит на каката, в петък цялата гимназия са на матура по специалността. Знам, че е амбициозна и е подготвена, но до 7-ми ще ми се пръсне сърцето. Heart

# 123
Кло, всичко ще е наред,ще видиш 🤗!

Едва си държа очите отворени. С три часа сън ,работа,готвене, чистене , пазаруване (последните три в компанията на беболина)  и над 20 000 крачки ще рухна всеки момент!

# 124
Здравейте, мадами.
Днес много шантав ден! Много ми е уморено, спи ми се, но завидях благородно за тутманика на Сиси и гримовете на Дарето. Верно Кайли гримовете май ги няма в България, само грижа за кожата са налични.
Кло, стискам палци на дъщеря ти, а на теб бързо да ти минава!
Бабълс, ако си забравя служебния лаптоп, без значение къде, сигурно ще получа сърцепляс.

# 125
  • Пловдив
Кло, по-спокойно го давай...ще се справи!
При кой ортопед ще ходиш?

Сиросче, ам кат го мързи хич да не почва Simple Smile Моят кат е така хич не става...кат каже няма да е ся, начи няма. А кат почне и овършава къщата...та няма угодия Wink

Няма и да ми дойде на акъл сега да седна и книга да чета Rolling Eyes

# 126
Фил, да беше само една такава Joy
Лейла, я го де недовършения на биричка, а ти го чакаш за вечеря така ли да го чета?
Веси добре завърнала се!
Личния забравих, за работния проверявам по хиляда пъти, не че и двата не са криптирани и всичко.
Кло, стискам палци. А иначе бърнаут чист ми звучи ама дано след емоциите по децата успееш да си починеш и възстановиш.Hug
Сиросче, не се ядосвай...офф аман от недовършени.
Най обичам да правя презентации за неща които не понасям, и за мен лично са мега вредни, пък са актуални и уж полезни.Как се очаква да направя нещо атрактивно като според мен трябва със закон да го забранят.Rage

# 127
  • Пловдив
Бъбълс, ей на тва последното отговор няма Wink

# 128
Ще измъцам... не на умряло, ама на вяло 🥴
Добра вечер!
Не съм ви забрайла. Алцхаймера е в начална степен, спОко 😂
Обаче. Много глупости. Не е сериозно, но достатъчно.
Чета ви редовно, нищо не запомням, всичко е ток.
Един брой щерка- разлюбена, вече сдобрени😏 КУ знаят кво искат, света ше превземат. Ма не знаят. Завалиите. Така се радвам, че не съм им на възрастта от тая гледна точка 😂 Техен ред е да са неустановени и омотани, хо, хо.
Един брой килеш- “ да ти кАя кво стана.. начи имам голямо междучасие и си цъкам в Инста... и по едно време глеАм😏 минали 15 минути от часА. А аз не съм в час” - обяснение за вчерашно неизвенено. Смятам, повече не ви трябва, да разберете майка му какви мили мисли и минаха за наследника. Да е благодарен, че мий далеч.
На работа мн работа.
Аз съм ортА- будалА.
Всички ва четА кат видна клюкарка 🤗

# 129
Ан тъй,хубуу сте се отбелязали 13,Веси,Кло! 🤗
Сирос,ма нИдей така! С Добри сте много лошави. 😁 Мен ако има кой да ме отмени един път,ще бия гъ*а в таванЯ. 🤣🤪
Пълних тиквички. Ше ми повярвате ли,че едно време не близвах таквоз?! 😁 Ся като едно добро прасенце си ометох една половинка тиквичка,с млечно чесново сосче.. Ммммм да,оСлабването за тая година свърши. Другата пак. 🤣
Оги,здраве и много щастие ти желая! 🌹🤗
Балонче,казвай тука какво е нещото,може някоя от нас да е фенка и ще пишем заедно. 😁
И да се оплача,че още не мога да спя. 🙄 Лягам си уморена,въртя се,заспивам трудно,будя се по 100 пъти... Изнервящо е.

# 130
Уф, оплесках и аз кухнята, като един същински недовършен. Сама си се чудя как успях да постигна такъв хаос и мазало. Изчистих и оправих всичко вече де.
Веселинкова, хубаво Сафон, но от време на време се разписвай. Подсещаш ме, че съм чела само "Сянката на вятъра", трябва да наваксам. Обаче напоследък нещо не ми спори четенето. Преди задължително се приспивах с книжка, сега все по-често с телефона.
13, ша ма прощаваш, ама се посмях от сърце с твоите младежи Simple Smile
Кло, стискам палци на каката, не се съмнявам, че ще се справи успешно. А за здравословните болежки - действай, прави каквото трябва и да минава по-бързо.

# 131
Всички дет плескате в кулинарен творчески процес, да ва запитам- абе, как успявате 😂 Майка ми, лека и пръст, беше страхотна готвачка. Обачееее... след нея потоп 😡 И кой?кой? Аз и сестра ми на мивката. Та от тези мили спомени в детство, сега съм като Монк в кухнята. Едно да мацна - веднага мия. Ей на- типична  травма от детство 😂
Оги, не ми обръщай внимание- аз съм перманентно късопаметна 😕 Честит твой ден- здраве и радост на теб и семейството! 🌸

# 132
Аз не мажа много. 😁 Щот после не ми се мие... Като сложа да се готви,после си измивам. Но за всяко нещо,не! Особено вечер след ядене си ги оставям за сутринта,щот ме домързява. Ама тва е щот съм безработна де,иначе не бих си го позволила. 😅

# 133
  • sf
Легнах си в 21:30, ама не ми се спи. 🤣
Заяжда ми се с някого 😆🤣

# 134
Дали, ако много, ама наистина много искаш нещо ще се случи?
Там вселенските закони, ако привлечеш примерно.
Щото адски много искам готвачка, чистачка и подреждачка у дома 😁.
Хармония и душевен мир придобивам одма и ще гледам благо, благо

Общи условия

Активация на акаунт