Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 340
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Целият свят ми е крив днес. Младежът не ми е писал, и аз пък няма. 😆 Ще си допия вишновката и си лягам. 😠

# 106
Искам и аз да засядам!Но първо ще хапне наследника,пък после,ако позволи може и ние да ядем.
Обикновено сутрин с МУ обсъждаме какво ще ядем/готвим за деня,и аз предлагам да опека пиле.Звъни ми преди малко и казва "Ти не си ходила за пиле,нали".Кога,бе,душицо да ходя?!Питам го прибираш ли се вече,една купа с картофи чакат да бъдат изпържени,пък и аз си чакам вечерния 10 минутен релакс.. Зор не си дава човека,след работа биричка има да пийне.Angry
Ай,ше му се не знае и живот Grinning

# 107
  • sf
Сега е момента да тропнеш с крак иначе цял живот ти и детето ще сте след бирата.

# 108
  • France
Да разбирам, че докато ти го чакаш с детето, той е на бира с приятелчета?

# 109
Ехоо, наздраве който вече е заседнал 😄.
Дълги работни дни ме налегнаха, уви. Вчера бях рожденичка, малее как се трупат годините неусетно. Много работа имах, но все пак вечерта успяхме да се почерпим с близките. Малката ми кашля и има сополи...няма пълно щастие.
Гледам вкусотии сте приготвяли сутринта, дано ми дойде музата и аз да приготвя нещо, ма като ги знам моите какви са претенции не ми се почва.

# 110
  • Пловдив
Оги, жива и здрава да си!

Лейла, не го разбирам това поведение на ТУ, ама и не ми харесва...поне според моите разбирания. Поговорете...

# 111
  • France
Аз щях да отида до седянката, да му тръсна  детето и да отида да се разхождам. Но аз съм лоша жена и като се вбеся да не си ми насреща. Не, че се гордея с това.

# 112
Фил, съгласна. То бива бира с дружки, ама веднъж дваж. Ако стане системно- тесла.

Огс,  жива и здрава да си!

# 113
Мараба, куклани! Ей ма и менЯ в новата ни темичка за юни! Рекох, ша сте плакали за мен, ма.... нъцки! Разшетали сте се на ранина, разготвили, а язе само оди и се връща от тръстиката! 😀Хубави тутманичета, ма не"м време за таквиз!
Оги, честита да си, жива и здрава!
Дари, добре дошла отново!
Добри, няма да се караш на Горинич, щото и язе нИ моа да готвя ориз. Пък и не го обичам! 😀
Фил, да не съм аз потребителката, дето те дразни, м? 😀Щото и мен една персона от оплаквачките ми шета по нервата! 😀
Отивам да чета книжка! Хубава вечер на всички!

# 114
Оххх, това, когато най ти трябва, вече на предела на силите си, само си мечтаеш да дойде помощ от мъжа ти, той си измисля няква среща/бира и тн. Играла съм го и бая се карахме тогава, ноо  мина замина и постигнахме консенсус .
Ама с памук стана при нас, с рогцата щяхме да се разведем още в началота😉
Весе, и аз така само ходя и се връщам от работа...и сяждам съпружието мързеливо чат пат

# 115
  • Пловдив
Весе, ам пиши по-често де...забравихме те Kissing Heart

# 116
Мистиче, ша пиша, ама сега Карлос Руис Сафон ме чака 😀!!!

# 117
Весе, завид!

А бе, може ли да сбъркаш кюфтета? Може, като те мързи. Замесил каймата с магданоз и черен пипер, опържил плоска плескавичка.  Сега сърдит. Ми няма да ям жалко подобие на кюфте. Като те мързи, вземи от ресторанта. Мразя гавра с храна.

# 118
  • France
Ти пък, Весе Joy Става дума за една мацка дето се има за последна инстанция по всички въпроси : мъже, болести, сега и гледане на деца.
Оги, чрд на патерици, момиче. Да си жива и здрава.
Сирос, поне се опитва.

# 119
  • Пловдив
Сиросче, ам ти съблюдавай го другия път Wink нищо, де...утре ги мушни в някоя манджа.

Общи условия

Активация на акаунт