Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 666
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 90
Как обичам тутманик!Не съм яла много отдавна.
Рано ли е за следобедно кафе?

# 91
  • Пловдив
Лейла, ами зависи кой кога е станал и...дали въобще е спал Simple Smile
Тъкмо допих второто аз...

ММ се обади, че колегата му е с Ковид.

И вчера и днес изпрасках по 1, ама двоен, сникърс ... успокоявам се, че съм в мц и не ми се лепи Grin

# 92
  • софия
Лейла, не е тано. Таман е. Е сега и аз слагам следобедното кафе.
Ядосах се с тия от пощата. Те реалбо нямат вина де,ама се изнервих. Поръчах си гримове на Кайли,с голямо нетърпение ги чаках защото никога не съм ползвала нейни. Дойдоха за две седмици от Щатите до тук и после две седмици не мога да си ги получа тук,понеже са на митница. И след като най-после ми ги освободиха и ги изпратили в пощата се оказва,че са пратени в поща,която предава пратки само от 8 до 17 часа и това ствпада с моето работно време. Сега ще гледам да измоля братовчедка ми да иде да ги вземе вместо мен. Много разправия,много нещо. Пишман станах че поръчах...

# 93
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лейла, не е тано. Таман е. Е сега и аз слагам следобедното кафе.
Ядосах се с тия от пощата. Те реалбо нямат вина де,ама се изнервих. Поръчах си гримове на Кайли,с голямо нетърпение ги чаках защото никога не съм ползвала нейни. Дойдоха за две седмици от Щатите до тук и после две седмици не мога да си ги получа тук,понеже са на митница. И след като най-после ми ги освободиха и ги изпратили в пощата се оказва,че са пратени в поща,която предава пратки само от 8 до 17 часа и това ствпада с моето работно време. Сега ще гледам да измоля братовчедка ми да иде да ги вземе вместо мен. Много разправия,много нещо. Пишман станах че поръчах...
От време на време се разправям с БП, трагични са!

# 94
Наминавам бързичко да ви видя. Добре сте, във форма, месите, готвите, браво!
И аз така, без последните две.

# 95
  • Пловдив
Наминавам бързичко да ви видя. Добре сте, във форма, месите, готвите, браво!
И аз така, без последните две.
много на кратко за теб... Simple Smile

# 96
Мисте, следващите дни повече Simple Smile Ще съм отпускарка, макар и за кратко. Ако не друго, със снимки ще гледам да се включа 😘

# 97
  • Пловдив
Мисте, следващите дни повече Simple Smile Ще съм отпускарка, макар и за кратко. Ако не друго, със снимки ще гледам да се включа 😘
блазе ти, благородно Kissing Face

# 98
Благородно завид, Елифко! да си починеш добре!

Аз се чудя, дали да не затварям кепенците. Уморено ми е.

# 99
  • Пловдив
Благородно завид, Елифко! да си починеш добре!

Аз се чудя, дали да не затварям кепенците. Уморено ми е.
ам щом можеш сама да решиш ич не се чуди Smiley

# 100
Сиросче, щом можеш - не се чуди, а направо ги хлопвай тези кепенци.
Елиф, еха, супер, приятна да е почивката ти! Ще чакаме да ни радваш със снимки.
С Български пощи лично аз рядко имам проблеми. Работя в къщи от преди пандемията, така че мога да се впиша в работното им време, ако не успеят да ми доставят пратката в къщи и се налага да я взема от пощата. А и случих на пощальонка, много е отзивчива, върши си съвестно работата. Досега нямам изгубена пратка. Е, понякога малко се бавят нещата, но не е било проблем.  Превърнала съм се в разпределителен център, постоянно поръчвам разни неща за приятели от различни сайтове Simple Smile

# 101
Заседнахте ли вече,че ви няма?! 😁
Аз тамън сготвих. Сядам да ви видя,няма никой.
Елиф,приятна почивка!

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 20:29 от Anyyyone

# 102
  • Пловдив
А...де сте група?
Изстудих малко розето и засядам Simple Smile

Ени, ам по-добре да пита човекът Wink

# 103
  • France
Днес ми е кофти ден и не ми се говори. На всичкото отгоре има една потребителка дето ме дразни. Гррррр

# 104
Мисте, и аз като теб. Запичам зарзават за гарнитура, че МН щял да пържи кюфтета.

Фил, Hug

Общи условия

Активация на акаунт