Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 664
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 75
спи ми се.
жив тутманик не видя, а не е като да не съм отворила прозореца.

Добри,не си казала,не съм пратила! Хващай!
На вкус разкошен стана! На вид не чак толкова.
Донси,язък! Чак мен ме е яд 🤣😂

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
давай и рецептата, че всяка сутрин измислям по нещо и вече започвам да се повтарям. Simple Smile

# 77
Заповядай
https://recepti.gotvach.bg/r-100551-%D0%9F%D1%83%D1%85%D0%BA%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B5
Скрит текст:
Поръсих с чия и сусам!

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 09:06 от Sissy

# 78
записвам си. Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Бъбълс, ясно...начи въпросът ти дали да работиш, или кво беше дет си го задаваше, не е бил на дневен ред Smiley

Сис и аз ще запиша...

# 80
  • sf
Донси,язък! Чак мен ме е яд 🤣😂

Нищо, тъкмо да видя дали ще е само за секс. 🤣

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 09:21 от donsita

# 81
Малееее, Сисунеееее! Нямаш милост!

# 82
  • Пловдив
Може ли някой да ми пусне рецептата за тутманика на Сис, ама без блок от реклами, че не ми се отваря Sad

# 83
Ох, Сиси, голяма вкусотия! На вид е идеален, сигурна съм, че и на вкус е такъв. Преглъщам жално пред екрана Simple Smile
Снощи работих до късно, не спах добре, сънувах някакви глупости, днес съм много крива, а се очертават доста ангажименти. Ще избутам някак де.
Вчера изпаднах в мини истерия. Работя по един превод, запазила съм файла, спомням си името му. По някое време се налага да рестартирам компютъра и файла ми го няма. Търся го с търсачката, няма такъв файл. Накрая се оказа, че незнайно как съм го запаметила в OneDrive, но първоначално не излизаше, че е там. Бях превела 5 страници и направо ми стана зле при мисълта, че трябва да започна от начало. Но за щастие не се наложи.
Даре, радвам се, че първият ден е минал добре, дано все така да е.
Добри, поля ли ориза с Бейлис?

# 84
Мисте, заповядай!
Скрит текст:

# 85
Ко праите,общество? 😊
Гледам рано рано сте се размесили,разяли.. 😂
Ние нямаме ток. Уж в 10 щял да дойде,ама за кой ден не пише. 😁

# 86
разбрахме се, че оризът е прекрасен, но ще го ядем друг път Wink когато уври. Simple Smile

# 87
Добри, съчувствам. Побеснявам да се прибера от работа и да намеря мивката пълна. Обаче щерката знае, че това означава поне час кофти настроение и словесна атака от моя страна и избягва да пропусне да оправи.

# 88
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
разбрахме се, че оризът е прекрасен, но ще го ядем друг път Wink когато уври. Simple Smile

Хи хи, преди време готвя, ориз със спанак, детето и мъжО си го ядат, но явно в бързането е леко недоуврял. Малкия - "Мамо, моля те, купи по мек ориз другия път" Grinning
 Същия тоя, малкия, вчера нали му е празник, му угодих да го взема с мен на работа, въпреки, че се чувствам гузно, защото в градината имали тържество, ама нашичкия не щял там, всеки ден си бил с децата, искал да си почине от градината, нали било негов ден...

# 89
Те тук във форума са виновни,че взех да готвя повече. Аз не бях месила никога в живота си допреди два месеца! Ама тук се разхвърляха да ми обясняват какъв хляб правели,какви козунаци,памук погачи ... Засрамих се и почнах,а всички останали спряха! Ма все на обратно!
Сиси и аз като теб. Тук всекидневно рецепти, ястия, снимки и накрая и аз припарих до кухнята- чисто нова си беше преди да вляза в тоя форум. Отсрамихме се.
Тутманика ти изглежда страхотно, браво.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 11:26 от Sunnyhobi

Общи условия

Активация на акаунт