Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 75 658
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Хахах, Сис, ще те научим тука как се прави Grinning

# 61
Те тук във форума са виновни,че взех да готвя повече. Аз не бях месила никога в живота си допреди два месеца! Ама тук се разхвърляха да ми обясняват какъв хляб правели,какви козунаци,памук погачи ... Засрамих се и почнах,а всички останали спряха! Ма все на обратно!

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спи ми се.
жив тутманик не видя, а не е като да не съм отворила прозореца.

# 63
  • софия
Добро утро,моничета Flowers Hibiscus Идвам да ви уведомя,че съм гладна 😀 И че първият ми работен ден мина много добре,сега се пригласям за втория. Ама как ми се спи ако знаете.

# 64
знаем, знаем...

Wink тая събота няма ли да идва?

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 14:15 от st. Dobri

# 65
  • София
Добри, идва, ама за мен всички дни се сливат. Не мога да повярвам, че ми липсва да ходя на работа. Малко като Пипи, която искаше да има ваканция 😄.

# 66
# 67
Сиси, и аз от 5 съм будна ама нищо не съм сготвила само кафе брои ли се Joy
Ре, нямаш ли отпуска, че този хоум офис води до бърнаут ако не си вземеш почивка.
За първи път ми идеше да се разкрещя по детето сутринта...оставих го да реве в креватчето и отидох да пуша...Сега ме тресе вината че съм го оставила да реве...

# 68
  • София
Балонита, не ми се очертава отпуска скоро. Не бърнвам аут от работа, други грижи имам, но просто сливането на дните ми идва тегаво. Не е като да бачкам 24/7, но като нямам почивка, определена и се чувствам, все едно ми липсва. Иначе вчера и днес почти нищо няма да правя. Имам една среща след половин час и после ще си полегна.
Не се чувствай виновна, по-добре да се откъснеш,  отколкото да му се накрещиш или удариш.
Децата се превъзбуждат понякога от много внимание.

# 69
Ре, надявам се скоро грижите да се отложат и да си по спокойна Hug
Знам, викайки нищо няма да променя, може би от безпомощност че не мога да му помогна...знам ли. И това че има моменти в които като го гледам все едно виждам баща му като характер изобщо не ми помага.Confused

# 70
  • Пловдив
Добро утро!
Нещо сте ми много мрачни...като времето вън Rolling Eyes Айде да се махат и облаци и грижи!

Бъбълс не каза дали найде лаптопа?

# 71
Добро утро!
Добри, пробвахте ли оризчето? Yum Златно детенце си имаш, то иска да те отмени бе... Не бъди неблагодарна! Sunglasses
Що съм се тъй уморила, не знам... все рано се събуждам, ама нямам енергия. Да можеше два дена само да си лежа и да чета книжка или да придремвам, ама нямааа... Rolling Eyes

# 72
  • sf
Бабълс, нищо им няма от малко реване.
Дойде ми, а имах среща утре 🤣

# 73
Мистик, отговарям веднага... Лаптопа грижливо прибран в раница и забравен да се на радва на гората Joy Ще си го получа тия дни по куриер.
Донси, так е, ама майчина душа ни така ни инак Joy

# 74
донси, разбраФ те от половин дума. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт