Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 359
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 145
Ние залагаме само на Поморие, щото детето го познава и е свикнало... И търсим с 2 отделни спални, и с ктлиматици навсякъде, щото ММ е от Северна България и за него студ е под -10, сичкУ останало е лиготия, и не ще да спи на разтегателен диван, щото най-вероятно ще е изгърбен и няма да се наспива и е ужас и омрънква света... па и да не са космически цени...

Ени, що за въпрос?? Смело отваряй бирьонката...

Ся ме замислихте за Бургас... дали да взема и там да поровя?

# 2 146
Отбелязвам се, че мърдам.
Скрит текст:
телешки език с манатарка и розе - чудно!

# 2 147
Да беше таз колиба моя, всичкото ва  събирам у нас 😂🤗 Ще стане мАзало. Ще ви посрещам, изпращам... сал биричка и цаца ще е цената👌
Въйх, Сирос направо в джигера ма целна! А тЕй, наспорт! Ред тий.

# 2 148

Ем наздраве! 😁
13,добре си пораздвижила сношКа. 🥰 Па и водорасли забърсала. Бравос. 🤣
Уиш,точно тез 15 мин до Морската и горе-долу толкова до плажа,са ми много. Ама ще разгледам. Там живее един познат,ще го питаме и него.
Мързелче,не е лошо в Бургас. 😋

# 2 149
Сирос, да ти имам мърдането... Ко ли ще е, ако живнеш и заскачаш кат младо яре...

# 2 150
СвършИ ли са ми цигарите,ама за да отида до магазина тря да сложа сутиен.А и 10 мин. в посока да вървя пеш,мне.И изпих една бира и се напих.Май няма да пуша днес,ама дано поне пържоли да хапна,че ММ втори ден ги пече.Grinning

# 2 151
Сирос, да ти имам мърдането... Ко ли ще е, ако живнеш и заскачаш кат младо яре...
Стара коза съм вече, минала съм покрай ярето отдавна Grinning
Лейля, да не ти пука. Е, ако можеш да не пушиш...

# 2 152
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние две години ходим в "Марина Кейп" до Ахтопол, но го водят Равда Simple Smile Simple Smile леко, кротко, лежерно.
май повече ми харесваше на Синеморец, но е по-далече и е хотел, а в Марината е апартаментче и сутрин можеш едно кафе да си направиш и да си го пийнеш на спокойствие, докато мъжовете спят.

у дома е миньорно, т.е като на мач на Миньор Перник. аз съм гостуващият отбор. Sad а почна от едното нищо. $@$§@ му!

# 2 153
Телепортирах маман на вилата, готвя се и дребос да я последва я утре, я вдругиден. Ама ми е едно терсене. Малката се дърпа, горе няма wi-fi, как ще си гледала клипчетата. Нали затова те пращам там, дъще майчина, на книжки да наблегнеш, не на клипчета за сгъване на оригами.
Пържа се и аз в собствен сос, не понасям жегата никак. А лятото тепърва започва.

Станало е време за питие. Наспортуване!

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:16 от 💜 Clo 💜

# 2 154
Всяка сутрин си казвам,че ще си легна в 21ч. Да,ама не би! Току що се нагрухтях и си отворих едно кенче.
Добри,помощ нещо? Да паля преди да съм отпила! Виден сапьор съм.

# 2 155
Ехой и от менЯ! Гле"м биричка сте турнали, а дечата трийте да не ги видя, м? Що тъй,ва? Днес са разтопих и разтекох, ма отсякох-няма да ям, сал едно мляко апнах и 1 фафла Хипер и туй то! Ша заслабвам, нищо ни мъ фаща от миналото лято, нищооо! Да знайте!
Тринки, как си, мойто момиче, файзера понася ли ти? Мисла тъ!

# 2 156
Ох,Весилинкова как ме разсмя! Понася и фризера със студена бира на нея,не ли я видиш!? Smiley

# 2 157
Еха, бири, езици, манатарки, латино партита, банички - идеални сте! Браво!
Аз както планирах да не си показвам носа навън цял следобед, излязох в 13 и се прибрах преди малко. Е, с кратко прибиране за бърз душ, че се бях разтекла. В най-голямата жега се понесох към Пловдив, там напред-назад, после на връщане имах чувството, че 20-тина километра ги минавахме два часа. Трафик, жега, пълна гадост. Излязохме после да се видим с приятели, пих една бира и почти се напих.
Изникнаха някакви все още неизбистрени планове за море другата седмица, да видим дали ще успеем да организираме нещо.

# 2 158
Биричка и за мен моля.
В малка стая работя, а колегата затваря мижавия прозорец че духало на гърбеца. Дълго лято ще е!
И моите дечиня не слизат от устройствата, да ги пратя на селото на Кло да почетат книжки малко😄
Айде, останете си с здраве и наздраве!

# 2 159
Как сте, момичета? Оплаквам се от липса на време. Работа, душ и сън 4 часа, няма да ви обяснявам колко съм изтощена. За 1 месец съм 6 кг. надолу, просто защото не ми остава време и хапвам нещо на бързо веднъж в деня.
И най- голямото ми оплакване е, че мойта лудетина много ми липсва. Още го мисля- тя ли ще идва или аз ще се връщам, но скоро ще сме заедно.
И да се похваля нещо- имам си ново гадже, но нямам време за него. Събота и неделя.
Лека нощ от мен и се дръжте прилично!

Общи условия

Активация на акаунт