Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 349
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 160
Сънии, как да съ държа прилично... ми разгоних съ.... налазих мъжо.... ма климатът е виновен! 😀
Добро ви утро, топло още в 4...пазете се, стойте на сянка и пийте вода....! 🍀😀
И лек ви ден!

# 2 161
Добро утро.

МУ ме събуди в 5!!! щот си изпуснал рейса за първа смяна. ОМФГ! Исках да го убия наистина. Заспала съм след 2:30 и той като ме виииика,аз не мога да отлепя,после ми вика Айде. 😳🙄 МислА си,тоз човек мил ли муЙ животеца,че ме буди да ми каже “Айде чао”. Две минути бях неадекватишен,до де ми обясни,че рейса “минал по-рано”. Или той е излезнал по-късно,ма тва друга тема. Дребната сама я оставих да спи,а аз газ. Питам що не взе колата? Е как ше ви оставя без кола?! Ам без глава можеш ли да останеш?!!! Летях на обратно,под звуците на “Мога да леееетяяяяв...” Добре,че и родната полиция спи още. 😁
Тъй! Обратно в кревата съм и ще подремна още час два.
Съни,гушкам те! И браво за гаджето. 😁🥰
На всички хубав ден! 😊

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 05:57 от Anyyyone

# 2 162
Добро утро!
Прибавям към сутрешните звуци и разгонена котка.Smiley Духа вятър и гугутката не се чува.

А,къде отива вятъра,когато не духа?

Хубав ден! Усмивки!

Ени,сладки сънища.Спи и заради мен!

# 2 163
  • sf
Добро утро , спи ми се , а след 5 мин трябва да стана. Ще пробвам после да подремна преди смяната.
Съни, с тоя натоварен график, как ще я гледаш там?

# 2 164
  • France
Много къса тази нощ - от 00.30 до 5. И вече половин час малкото маймунче хленчи. Що? И то не знае.

# 2 165
Ааау, Ени, жив лий тоз човечец? Горкото... и зарад мен да спиш 😢
Много ми се спи, а от това нещо срещу мен в огледалото, тряя да направя човек 👀 Пия кафето и ще опитам, а после ... излитам.
Веселинковата ви рече, че е жега. И тук тъй..Дано всички са на плаж, в бакалията да е тюху 🤕
Хубав ден!

# 2 166
Добро утро!

Сънувах шоколадови понички... Joy
Браво, Съни, много енергия имаш! Ама нали си млада... аз хич не мога тъй. Sleeping

# 2 167
Морген!
Закарах баткото на училище, после минах през училището на малката да й взема свитеделството, после на работа... ръката още ме боли.
Вкарахте ми вчера муха с тоз Бургас и сега още по-сериозно обмислям там да сме, щото тия неща аз ги решавам... поне повече място за разходки и повече атракции ще има за децата, а цените са като в Поморие.

Добри, минорното настроение стана ли мажорно?
Огица, да пратим на твоя колега ено бабино вълнено елече, от домашна вълна Simple Smile
Съни, така като те чета, ти нямаш време за себе си, какво остава за гаджето...

При нас сутрин са почнали да грачат и квакат некви речни пилета, чайки ли са, гларуси ли са, семийтая, ама звучат отвратително за спящите хора Smile

# 2 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за всички, които питаха - жив е.
а мен ме болят мускулите на челюста - от стискане да не кажа нещо.
да ви кажа - големите мъже са бетер бебета.

пинах кафе, Апнах всичко дето сте го сервирали, да не иде зян, и чакам да ме привикат на килимчето. Simple Smile

# 2 169
Втори път добро утро. 😁
Трудно заспах,ама поспах. 🙈
13,жив е,амааа до когИ не ‘нам. 🤣🤪
Лори,как е дребосъчка? Мина ли?
Добри,какво килимче? Пак ли ми се губят постове? 🤔
Мързелче,така е за Бургас. Има много неща за уплътняване на времето,в сравнение с малките курорти. Направо се мятайте. 😃

# 2 170
Даа, вече е уж добре. Да видим... Thinking да не казвам голяма дума.

# 2 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да те "привикат на килимчето" е израз еднозначен с "да ти нашОкат канчето" Wink

мина и тая.

# 2 172
Ени, много трябва да ти се реваншира ТМ за тва грубо събуждане 😂.Предлагам,ти да избереш морската почивка 😁.
Дребен си прави импровизирано pool party на терасата.Той е добре,във водата,ми майка му се вари в собствения си сос.Жал ме е за големия,че все още няма къде да му сложим басейна.Обаче трябва да потрае,че картофите още не са готови 😂

# 2 173
  • France
Лоре, чуден изглед Heart Eyes Ей така да се събуждаме.
И аз като Ени ударих втора серия сън. Може би час, но се чувствам като нова.
Да се похваля - днес кантарът показа 58.8. Знам, че тези 300-400 гр не са нищо, но много се обнадеждих. От месеци не беше мърдал, гадта.

# 2 174
Ейй и аз мислех да се меря,ама забраих. 😁
Лор,браво!
Ренко,да си лягам с плавници и шнорхел и да пея Бургаски вееееечееериииии... 😂😂😂 Дано се сети. 🤣🤪
Добри,щом е минало,добре.
Фил,добре си дремнала.

Общи условия

Активация на акаунт