Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 330
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 250
  • sf
Забравих да кажа, че утре ще ходим в Козлодуй и случайно се оказа, че има някакъв фестивал и концерт на Лепа Брена. 😆

# 2 251
Бърд, съществува, при нас поне. То това ок, но когато са те събудили в почивния ти ден в 9 и до обяд мозъка ти става все едно си на работа в Лидл, в МОЛ-а... някак си не ме топли мн този режим. Все пак е нещо, де.. Вечер до 22. Пак същото. И това вече повече от месец. Какво толкова правят не знам. Иска ми се, да се кача и да му рекна на съседина, че от жилище 65 кв. няма как да направи замък 🤬😏

Ау, Донси гледай начи, съдбата си реква думата.. време е да поденсиш!

# 2 252
Писах,писах,па всичко се затри 😠.
Герата, благодаря! Сладкарството за мен е страст, разтуха и несбъдната мечта.Такава и ще си остане за сега,защото друго ме зове и изхранва 😁.
Бърд,при нас се спазват часовете за тишина,или поне в нашата махала.Ако има нещо, полицията се отзовава на сигнал, гарантирам 🤭😁.Но си зависи и от съседите де.В съседните улици не е така 🙄.

# 2 253
  • София
Ренко, никога не е късно. Продължавай и опитвай. Няма нищо по-хубаво от това да си изкарваш парите с хобито.

# 2 254
Ау, Донси, да се върнеш с обща снимка и автограф!

Търтийн, съчувствам ти... ама...няма какво да направиш.

Не щЪ младежи, не щЪ пожарникари, никакви мъжове не щъ!!! Мързи ме да се занимавам Smile

# 2 255
Знам, 13, знам, разбирам те прекрасно. При мен всякакви ремонтни дейности започват след 18:30, когато се прибира от работа, и по цял ден в събота и неделя. Точно когато човек иска да почива. Дразнещо е, особено когато се натрупват и други фактори.

Ренко, ако сладкарството се превърне в сбъдната мечта, имаш един гарантиран клиент в мое лице Simple Smile Всичко друго мога да откажа, но не и сладкото.

Ох, Донси, как ме разсмя с тази Лепа Брена Simple Smile Права е 13, съдбата ти поднася на тепсия тази невероятна възможност Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 256
Ренко, рецепта?
Много изкушаващ е десерта Heart Eyes

# 2 257
Благодаря ви ☺️
Елиф,тази е.Само замених рикотата с маскарпоне
https://www.mycookingcreations.com/2009/10/spumone-di-ricotta.html?m=1

# 2 258
Да ви кажа в жегата нищо не ми се яде. Няколко дена не ям до 5-6 часа,снощи пак не бях гладна,обаче ми трепереха ръцете и хапнах три лъжици таратор с 1/2 филийка хляб. Кантара е -3! 😍🥰 Ма още 7-8 и ще съм доволна. 😁
Ходих да търсим сандали на дребната,че едни не са й удобни,други малки,два чифта големи,щот поръчвам по нета. Та уж да мери,то пак нямаше номер. Ама иначе похарчихме парите де. Ся пак без сандали,ама и без пари. 😂🙈
Купих си една имитация на Си,че много си го харесвам,макар,че доста тежък за жегата. 
Пихме кафе,попотихме се,наляхме си вода,че ако ви кажа кво тече от чешматааа... Като за 2,60 кубик!
Ся на хладно до довечера. 🥵
Ренко,майсторче си! 😍
13,аз онзи ден щях да викам Обществен ред заради едни младежи с музика от колата. 🙄 Паркираха в 19 часа до беседката,т.е. до нас,надуха музиката в колата и седнаха. Тука се чува само едно дум дум... Викам си нека слушат,млади хора,ок. Седяхме навън,към 21 се прибрахме,в кухнята не си чувам тв от музика. 🙄 Пак преглътнах. Ама стана 21,22,22:45 и вече ми кипнаха ... нервите. Пиша на ММ,че беше нощна,а негов приятел работи в обществен ред. Викам пращай го,щот немам намерение да ги слушам цяла нощ. Той се сети,че един друг седи на беседката също с тия младежи,звънна му,та намалиха. Не се ли сещат,не знам. Да си идат пред тях да си слушат на макс. И моята кола има добра музика,ама не я надувам да дрънчи на някой под прозорците.

# 2 259
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз какво пиша, вие какво разбирате!
хиени!
донси, вземи си повече аутан Wink

# 2 260
Довечера съм на пиано- бар. Ам нали трябва дремна, да се подмладя 😂🥴 Спряха се. Току- що. Точно се качвах и един ме пресреща - приключихме, вика 😄 ИзобщЕ и не разбра как живота му висеше на косъм в тоз момент 🥴
Трябва да търся сватбен подарък. Булката рече- спален к- кт. И сега се кумя...
В неделя ще прибирам и килеша от Ст. Загора. Добре поне, че няма толкова багаж като кака си 🤕  За две седмици само го пускат, но пак ще примъкна насам повечето му дрехи. Каквото няма да става за следващ сезон да метна... И такива нещица.
Ренко, такива леки десерти и аз мн тача. Само да има кой да ми ги направи.
Добри, що аутан? Ам пей жената, ся не е класическа музика, ама е “ лепо” 😂
И всъщност, преливниците са мн важна част от басейна или поне така си мисля 😎

# 2 261
Сърцето ми се къса за тези на плажа.Загърмя,заваля.Точно два дни не е валяло.
Кака ви е с бели гуменки.🤣
Добър ден! Нема време за повече.

# 2 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
13, тя отива в Козлодуй.
не трябва да се пръска с Аутан, а да се импрегнира направо. Simple Smile

намери ли си спален комплект?

# 2 263
От жегите аз не страдам, хубаво ми е,влагата ме мъчи,но пак е по-добре от студ! Та няма от жегите да се оплаквам,ама за оплакване има много!
ММ си подал молбата за напускане днес! Издържаме се основно с неговата заплата!
В работата му има установен случай на Ковид,но никой не е под карантина и не са взети абсолютно никакви мерки!
Има и още ,ама другото са бели кахъри и ще ги преглътна засега!

# 2 264
Оплаквам се от мускулна треска.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 22:38 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт