Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 334
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 235
само ще приклещя младежинът до преливника. Wink кой да е преливник. Simple Smile
Ох, бе 😂

Фил, аз съм по морските басейни... ама айде, едвам мЪ нави. Ще се прежаля... то синьо като синьо лий 😳 Тотален грях да го подминеш.. синьото, де 😂
Ени, не знам.. не знам. Рита си книжката твоя  човек.. ти решаваш коя точно книжка 👀
Сиросче, фал, но пък ако компенсираш с две нови, идялнУ.
Не се наремонтираха, не сЕ 🤬
И мисля, че са ми нарушени правата за лична конфендициалност / тъй ли са пише тва нещо?/ Съседа отгоре със сигурност ми има графика. Знае точно кога почивам, за да включи тоз пробивалник на стени 😏 Докато не падне този блок.. няма мирясат, няма..

# 2 236
  • Пловдив
Тва на Добри ни го схванах, ма нищо... Smiley

Да питам...чета за влизане в гръцко, че може /все още/ да се минава с докумнт за преболедувал Ковид. Убу, ам от де се вади той? Предпологам от лаболаторията дето е правен издават някъв документ ли, как...?

В тоя ред на мисли...де е Скания?

# 2 237
  • France
Знаех си аз, че ще ви хареса... басейнчИтУ Joy

# 2 238
Оги, благодаря! И това е нещо. Аз лично не си падам по джамбурета тип "Слънчака".
Малко са нашите плажове, които биха ми зарадвали тЕлото, така че липсата на такъв не ми е драма.
Уми, не се смонавивай, че не е за теб карането. Баба ти Пелагия /разбирай мене си/ на 33г изкара книжка. От раз. И си я прибрах в едно чекмедже.
Когато се събрах с ЕднатаВтора се оказа, че изобщо, ама ИЗОБЩО не мога да карам! Перфектен куфар и ... до там!
Не можех да мръдна тази камара железа нито напред, нито назад. Владеех единствено клаксона. Ами любимият ме ритна на "опреснителен“ курс. Защо в кавички ли? Ми щото си беше обучителен. Инструктора си беше добър, ама се държеше с мене като с 18 годишна мома. Навикваше ме, размахваше ми пръст и ми говореше като на недоразвита умствено. Може и така да съм изглеждала Worried
И на баба ти Пелагия ѝ кипна! Казах му, че съм на 40 и ще се държи с мене си както подобава на годините и килата ми! Изпушихме лулата на мира/ разбирай по една цигара/ и вече ме третираше ако не като по-умна, то поне като по-зряла. И той се отпусна, и аз си повярвах. Започнах да карам малко по-уверено. Е, бавно, ама се движех сама Simple Smile
Първото ми "извозване" от Дружба 2 до Западен парк /заради родителска среща/ беше най-великото събитие в живота ми по онова време Smiley Smiley
Толкова бях щастлива, че се обадих на инструктора, за да му се поФаля! Най-вероятно беше збравил коя съм, ама на мене не ми пукаше!
Та така - леко, бавно и във времето станах карач. Карач, защото мога само да местя колата. Ако нещо светне, карам на сервиз и гледам тъпо.

Както и да е.
Успешен петък на всички ви! Аз не страдам от жегата - любима ми е, но съчувствам на всички, които имат проблем с нея!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 11:29 от gerata

# 2 239
  • sf
Егати жегата, не се живее така. Младежът от басейна ми го пратете после.

# 2 240
Мисте, сигурно става въпрос за сертификат за преболедуване. Би трябвало личният лекар да може да извади такъв. Ако имате електронен подпис, с него можете да го генерирате в his.bg. Аз така си принтирах сертификата за ваксинация.

Едва мърдам. Телефонът ми показва 34 градуса. Събудиха ме рано, както и предните няколко сутрини, кръвното ми е много ниско, като парцал съм. Обикалях сутринта по задачи, записах си и час за зъболекар. Брр.

Имам краен срок за един проект, който все още не е настъпил, тоест не съм закъсняла. От вчера вече няколко пъти ме питат кога ще приключа. Аман вече.

# 2 241
Малии разпищолили сте се с тия... басейни. 😁🤪 Аз не гУ щЪ! Оставям ви го. Да не се удавите само у толкоз синьо. Ма има един ... басейн... у тик тока,детооооо... Ако го изровя ще ви черпя. 😁
13,рита яко,даммм. Май здравната. Жълтата още не я е взел. 🤣

# 2 242
  • Пловдив
Бърд, да 34* Head Band
Ел.подпис нямам...ма то са единици физ.лица с такъв, та...май ще си правим тест и тъй...само дано одобрят бързите, въпреки, че и те са с бъркочене в нос.

# 2 243
Попитай ЛЛ. Ако сте били официално в карантина, трябва да ви има в системата, а ЛЛ имат достъп до нея и могат да генерират и разпечатват въпросните сертификати. Но имай предвид, че валидността им е 6 месеца след преболедуване.

Аз си направих един леден таратор, дано се посъживя от него. На басейн не ми се ходи, даже и на онзи на Фил.

# 2 244
Телефона усложливо ме информира,че тез 34° се усещали като 37°.Да,от жега никога не мога да спра да мрънкам и се оплаквам.Много зле ми влияе,прилошава ми,свят ми се вие,не ме слушат ни ръце,ни крака,за главата да не говорим 🤕🥵.
Вкъщи е що годе поносимо.По този повод вчера правих един десерт,идеален за лятото.Освен и на вас да ви го покажа 🤔.

Не ме вълнуват ни басейни,ни море,ни мъже.Коктейл,бира,нещо 😁 ?

# 2 245
Ренко, завиждам ти благородно на кулинарните умения. А най-вече на желанието да правиш разни изкушения.
Най-вероятно и аз ще се справя, ама ще са ми необходими търпение и продукти. Второто ще го купя, ама за първото нямам абонамент.
То и затова едно ядене при мене никога не се получава втори път - старателно подготвям продуктите, а после започвам дива импровизация и ... се получава нещо друго... Disappointed

# 2 246
Дръжте мЪ... ще се кача горе и ще го удуша с кабела на тази бормашина ли е, дрелка ли. Не ме интерва, важно е кабел да има 🤬

# 2 247
13, стой! Я виж Ренко какво е сервирала!
Мани го оня да се пОти!

# 2 248
  • Пловдив
Попитай ЛЛ. Ако сте били официално в карантина, трябва да ви има в системата, а ЛЛ имат достъп до нея и могат да генерират и разпечатват въпросните сертификати. Но имай предвид, че валидността им е 6 месеца след преболедуване.

Аз си направих един леден таратор, дано се посъживя от него. На басейн не ми се ходи, даже и на онзи на Фил.
ами ние бяхме болни април месец...мм де, аз нямам тест.
Мерси!

# 2 249
Ренко, страхотно изглежда! Голяма майсторица си, браво!
13, съчувствам. Моят съсед вечно нещо ремонтира, вечно чука, пробива, кове, стърже. Нетърпимо е на моменти. Случвало се е даже да работи след 12 часа през нощта.

Не знам сега дали съществува спазването на почивка от 14 до 16, преди май беше регламентирано. Имаме апартамент в Пловдив, там стриктно го спазват и ако някой наруши часовете за почивка, веднага пристигат гневни съседи да се разправят. Затова ми е интересно съществува ли все още това за пазенето на тишина в тези часове.

Общи условия

Активация на акаунт