Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 337
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 2 220

Добро утро! Уми, ще си позволя да ти напиша ЛС. Бях се похвалила, че голямата ми дъщеря взе скоро книжка, като смени инструктора. Ако си попаднала на такова чудо невиждано какъвто беше първия ѝ инструктор, нормално е да се сдухаш.

Да се оплача, че не стига, че съм куца с десния крак, вчера на тържеството, един млад татко по невнимание ми настъпва безименния пръст на левия крак. Почти 100% съм сигурна, че ми е счупен, но не мисля, че може нещо да се направи за него.

Прекрасен петък на всички! А за работещите като Веселинковата в събота, стискайте заби, не остана.

# 2 221
  • Пловдив
Добрутро! Хубаво, че е петък ... не е, че още сега е 25* Head Band

# 2 222
Добро ви утро! Благодаря за кафетата, за мен голямо ирландско,  сповече утеха, моля! Заспах в 5, в 7 алармата беше неумолима. Спах под душа, мама направи кафе, но е без ирландски добавки, кой ще го живее тоя ден, нямам идея.
Хубав ден!

# 2 223
Морнинг!

Жива съм, петък е урааа, два деня ше се спи до къснооооо...

Вчера, след като платих сметките, се наврях в един магазин и намазах черна плисирана пола, ама на мойте 159 санта ми е баш до глезените. Обаче вкъщи като я облякох пак, ми се стори, че доста ми подчертава паласките и разни други екваторни уширения... и сега се чудя огледалото у дома ли е дефектно или просто тоз вид дреха не е за моята фигура... че забравих и мнението на мъжО да поискам..

# 2 224
  • София
Според мен, човек, който може да работи с прахосмукачка, миялна, пералня и да кара колело или кънки или скутер, няма как да не може да кара кола. Нищо сложно няма.

# 2 225
Морнинг!
Сирос, браво на теб!

Мисте, на живо от космоса... прочухте са и натам

За всички, които им жега предлагам един пожарникар... ам тъй, тряя се гаси тази жега 🤪

Харесах си и аз едно роклЕ, обаче като съм чуляк, който иска пробва на момент... Ще търся подобен модел във физически магазин. Ей моделчето
Скрит текст:

# 2 226
Морниииинг 😂🤣😅!
13, всичко е много мое в последния ти пост и близостта до слънцето 🥵,и пожарникаря 🔥 и роклето 👗!

# 2 227
  • Пловдив
Laughing
13...м да...баш днес сме та толкоз от Голямата планета Simple Smile
В момента е 30*.

# 2 228
Хора,ще го убия тоя МУ! В 5 часа днес ме буди отново,да ме пита къде му е телефона! 😳😤🤯 Как може бе?! Цял ден ми е криво после. Толкоз ли не може да се пресегне,да вземе моя тел,да набере неговия.... 😠 После па зарядно дири,че немал батерия. Ем сори,не мога всеки ден да гледам кой си е заредил тел,кой си е навил аларма.
Така,кисело ми е и кривашко.
Оправям се и ше ида да пием със Синеочка едно кафе.
Хубав ден!

# 2 229
  • Somewhere in the World
Добър ден - страхотни кафета, пожарникари, рокли...абе всичко искам!
Аз съм със схванат врат на половина. Явно вчера в офиса ме е надухал кимата а аз не съм усетила.Ехх старост нерадост, имам нужда от мотивиращ масажист! И ка кбе, как точно в петък ми се случи?
Пандето я мисля, и се надявам да е ок.
И Съни с новото гадже...а и Донси мълчи кат партизанин.
А на Сирос много и се радвам - браво момиче.
Айде, отивам да придавам работен вид, и да сте прилични още малко!

# 2 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладурчета, петък е.

# 2 231
  • France
Хайде и от мен една почерпка за петък.

Тук скоро ще отварят басейните.

# 2 232
  • София
Фил, много мой тип е този басейн, ама аз ако скоча, ще го изплискам 😆

# 2 233
Който скита по нощите, се успива. Освен това успях, да стопя с ютията чисто нова блузка. Много ме е яд, много. Ще рече човек, че ютия не съм виждала. Triumph

# 2 234
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само ще приклещя младежинът до преливника. Wink кой да е преливник. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт